selam kızlar nasılsınız umarım bu ay boş geçmez hepimiz güzel haberler alırız.
bir konuda bana yardımcı olurmusunuz adetimin ikinci günü doktorum altdan muayene etti film gibi bişey çekdi bunun anlamınedir acaba bu muayenede neye bakıyorlar banada bilgi vermedi 3 tane kan tahlili yaptı bişeyin yok dedi ama neyebakdı bu muayene ne demek bana bilgi verirmisiniz
bir konuda bana yardımcı olurmusunuz adetimin ikinci günü doktorum altdan muayene etti film gibi bişey çekdi bunun anlamınedir acaba bu muayenede neye bakıyorlar banada bilgi vermedi 3 tane kan tahlili yaptı bişeyin yok dedi ama neyebakdı bu muayene ne demek bana bilgi verirmisiniz
canım bende bu ay kontrole gittim benide alttan muayene etti ama film falan çekmedi.bir bilgim yok.
ya ben salı günü yani dört gün falan oluyor yapyım geceydi çıkmadı ertesi sabah baktığımda çok soluk belli belirsiz çizgi vardı.acabamı diye düşündüm.adetimde 2 gün gecikince .kafayı yicem galiba.
slssssss sende adetin ikinci günümü gitdin bendeki aynı ultrason filmi gibi bişey saklıyom bidaha gidersem soracam ama şimdi aklıma takıldı bide açıklama yapmazlar ya anlamış değilim
arkadaşlar inşallah bebişler geliyordur haber var mıa.s.
bir konuda bana yardımcı olurmusunuz adetimin ikinci günü doktorum altdan muayene etti film gibi bişey çekdi bunun anlamınedir acaba bu muayenede neye bakıyoo
uzun cubuk gibi bisey sokup bakti degilmi onun ucunda kamera var yumurtali
larin takibini daha net goruyorlar banada yapacaklardi ben istememistim
hayt70 biizm topıkte tarıhını yenilemmeişsin canım ben duzelttım artıkın :) hadi baaklaım yeni ay yenı umıtlerle gelsın inş
slm kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz.a.sHamile olduğumu öğrendim.Darısı isteyen bütün arkadaşların başına.Tatil için memlekete geldim ve artık 8 aydır olmuyo diye doktoruma danıştım.O da adetin 2,günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ben adet olmadım.Zaten adet düzensizliğim vardı gecikti diye düşündüm.doktorda sıra beklerken bhcg yaptırdım ve sonuç beni şok etti.:bbo:1555 görünce annemle şoka girdik.önce bir yanlışlık var diye düşündüm ama doktor hamilesin dedi.Cuma günü keseyi gördük çok şükür:Saruboceq:süpriz oldu doğrusu.üstelik aylarca düzenli ilişkiye rağmen olmadı bu ay öylesine bir iki kez oldu ve hamile kaldım.:teytey:İnanın arkadaşlar bu tamamen kısmet işi.Allah herşeyin zamanını bizim için iyi olan bir zamanda ayarlıyo.Çenem düştü farkındayım ama bende hamile haberi alınca acaba nasıl oldu diye merak içinde kalırdım.sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
slm kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz.a.sHamile olduğumu öğrendim.Darısı isteyen bütün arkadaşların başına.Tatil için memlekete geldim ve artık 8 aydır olmuyo diye doktoruma danıştım.O da adetin 2,günü gel tedaviye başlayalım dedi ama ben adet olmadım.Zaten adet düzensizliğim vardı gecikti diye düşündüm.doktorda sıra beklerken bhcg yaptırdım ve sonuç beni şok etti.:bbo:1555 görünce annemle şoka girdik.önce bir yanlışlık var diye düşündüm ama doktor hamilesin dedi.Cuma günü keseyi gördük çok şükür:Saruboceq:süpriz oldu doğrusu.üstelik aylarca düzenli ilişkiye rağmen olmadı bu ay öylesine bir iki kez oldu ve hamile kaldım.:teytey:İnanın arkadaşlar bu tamamen kısmet işi.Allah herşeyin zamanını bizim için iyi olan bir zamanda ayarlıyo.Çenem düştü farkındayım ama bende hamile haberi alınca acaba nasıl oldu diye merak içinde kalırdım.sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?