adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Herkese en samimi duygularımla sevgi ve selamlarımı iletiyorum.yeni hamile kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.kayracım canım benim,nasılsın?bebişin nasılsın...umarım inşallah sağlıklı ve mutlusundur:1hug:aKayracım ayın altısında hastanede gece nöbetim var müsait olursan dertleşiriz inşallah...allah a emanet ol...öpüyorum:1hug:

tebrikleeeeer BFG:teytey:çoook sevindiim senin adınaaaaaaa HAYIRLI UĞURLU OLSUUN DARISI BİZİM BAŞIMIZAA..belirtilerini yazarmısın hemen sıcak sıcağına :))Ben ayın 4 hasta olucaktım ama halen yok çok korkuyorum ya olursam diyee test alıp yapmak ta istemiyoruum ,göğüslerim çok ağırıyo kasıklarımdada sancı var hasta olucakmışım gibii:1no2:sağlıcaka kalıın sevgileera.s.

bitanem ben iyiym,sağol bebişimde iyi teyzesi.ya özlem beni az çok biliyorsun işte yaşadıklarımı atamıyorum.her an tetikteyim elim yüreğimde...tamam canım yarın buradayım inşallah.çok öptüm bitanem...

Kızlar bu topik çok özel benim için.iki ay yapılan o listede elim yüreğimde kişilere arkadaşlara dua ede ede bekledim.müjdemi ilk bu topikte verdim.
O nedenle bu topikten duyduğum hamile haberleri beni çok mutlu ediyor.bfg hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...
Kızlar dualarımda sizlerle emin olun...

kızlar dılerım Allah hepınıze bebek nasıp eder bır an önce bende hazıranda evlenıcem nasıpse bebek ılerde dusunuyoruz ama sızın yazdıklarınızdan cok etkılenıyorum sankı benımde bebegım olmuycakmıs gıbı hıssedıyorum bu yuzden hıc korunmamayı bıle dusunuyorum kafam karısık bu konuda lutfen yardımcı olun

valla kızlar hiç bi belirti yok.. sadece normalde hep buz gibi olurum donarım hatta ama test yapmadan bi kaç gn önce yanıyodum diyebilirim belki ... şaka gibi hala inanamıyorum ... çok teşekkür ederim darısı başınızahihoyyyt kalp atışını duymadan kendimi kandırmıcam

Kayram canım senin izini buldum çok şükür,topiklere bakıp duruyordum.Nasılsın canım?Bebişin nasıl?Aman kendine dikkat et.Ben daha beklemedeyim.Dua et bu ay hayırlısı ile hamilelik haberimi vereyim sizlere.Dualarını eksik etme bizim için.Öpüyorum güzelim.Allaha emanet ol benim vefalı arkadaşım.

şükürler olsun ya seni sormadığım topik kalmadı.çok merak ettim seni çok.bitanem hep aklımdasın ya.beni ararsan ağustos anneleri topiğindeyim.gel konuşuruz bol bol.bu topikteydim biliyorsun.bakıp çıkıyorum.birde özleme buradan ulaşabiliyorum.canım ya rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün.biz şimdilik çok şükür iyiyiz.
Rabbimin emanetine gözüm gibi bakıyorum.kısmet bitanem.benim değil allahın o.nasip ederse ne mutlu bana.CANIM benim dualarım seninle...

canım benim bence evlendikten sora en az 1 sene korun.. önce evlilige alış sonra bebek düşün derim... bebek başlı başına zor bir şey (ablamlardan arkadaşlarımdan biliyorum) ben eşimle 5 sene çıktım şuanda 2.5 senelik evliyim bizde çocuk hem istedik hemde ya çocugumuz olmuyosa diye korunmayı bıraktık 1 sene deneyip olmassa doktora gidicektik.. nasip kısmet 4 ay sora oldu... hayırlısı diyorum tabikia.s. kendine dikkat et şimdidende kafana takma yerimseniben

selam benimde yeni tarih 1 Mart nasip olursa ...Allah isteyen herkese nasip etsin

BFG tebrik ederim . Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına

..................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

OCAK
madlen............................2 ocak
hcgl_emilya.....................3 ocak
burcusal.........................5 ocak
nesli...............................6 ocak
svlkbr.............................??????
özge_844.......................10 ocak
tubayok...........................14 ocak
ebrumu...........................18 ocak
trackeki..........................19 ocak
oozlem...........................19 ocak
kdr_44............................22 ocak
nisasum.........................23 ocak
benssenb........................26 ocak
BEYZA NUR....................30 ocak

ŞUBAT
funda216544....................5 şubat

destny87.........................11 şubat
papatyaaaa......................10 şubat
aymuel...........................13 şubat
eslemim........................14 şubat
şimal82...........................21 şubat
gulsultan.........................22şubat
mhtp..............................23 şubat
zeyhat............................25 şubat
prettyteacher83................27 şubat
beyaz_34_melek..............28 şubat
34semra21.......................28 şubat

MART
tahmina38.......................1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
hayat70..........................4 mart
bumuyani........................9 mart

2009 'un İLK MELEKLERİ
BFG:::::::::::::::::::::::::::::::::: a.s.anne adayı a.s.

BFG canım seni yürekten kutluyorum....
kızlar tatilde olduğum için listeye dokunamamıştım.. yeni güncelle yaptım eksik varsa söylersiniz inşl.
ben malesef regl oldum... hayırlısı inşl. klomen tedavisi görüyorum 3. ayım bu ay inşl. bu sefer tutar....

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

OCAK
madlen............................2 ocak
hcgl_emilya.....................3 ocak
burcusal.........................5 ocak
nesli...............................6 ocak
svlkbr.............................??????
özge_844.......................10 ocak
tubayok...........................14 ocak
ebrumu...........................18 ocak
trackeki..........................19 ocak
oozlem...........................19 ocak
kdr_44............................22 ocak
benssenb........................26 ocak
BEYZA NUR....................30 ocak

ŞUBAT
funda216544....................5 şubat

destny87.........................11 şubat
papatyaaaa......................10 şubat
aymuel...........................13 şubat
eslemim........................14 şubat
şimal82...........................21 şubat
gulsultan.........................22şubat
mhtp..............................23 şubat
zeyhat............................25 şubat
prettyteacher83................27 şubat
beyaz_34_melek..............28 şubat
34semra21.......................28 şubat

MART
tahmina38.......................1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
hayat70..........................4 mart
bumuyani........................9 mart
BFG...............................??????

2009 'un İLK MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…