Kızlar selam sonunda bizde eşimle aramıza bir meleğin katılmasına karar verdik. Birara yanlışlıkla korunmamıştık adımı yazdırmıştım olmadı. Bakalım bu aydan itibaren artık bende listenizde olmak istiyorum. Tarihim 1 Mart benide ekler misiniz?
Yalnız birşey sormak istiyorum kızlar normalde hamiş olan tüm arkadaşlarımız hemen hemen regl belirtileri gibi belirtiler görmüşler. Benim bu ay hiç regl belirtim yok hele her ay 10 gün önceden bomba gibi şişen ağrıyan göğüslerimde ufacık bir sızı bile oluşmadı.
Acaba regl belirtisi olmadan gebeliğin gerçekleşmiş olabilmesi ihtimali oluyor mu hiç? Bu şekilde gebe kaldığını öğrenen arkadaşlarımız oldu mu?
canım benim hiç bir belirtim olmamıştı... hatta ısrarla adet olurum diye beklemiştim... gerçi hamiş oldugumu ögrendim 1hafta sorada düşürdümsenağlama (tek diyebilecegim şey hamile kalmak istedigin aydan itibaren kendini üzememeye ve sakin olmaya özen göster....)
hakikaten ya çok sessizleşti bu topic? nerelerdesin hayat, beyzanur ve diğer kızlarrrrrrrrrr!!!!!!! 3 martta aşılama yaptırıcam inşaallah. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?