adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım benim hiç bir belirtim olmamıştı... hatta ısrarla adet olurum diye beklemiştim... gerçi hamiş oldugumu ögrendim 1hafta sorada düşürdümsenağlama (tek diyebilecegim şey hamile kalmak istedigin aydan itibaren kendini üzememeye ve sakin olmaya özen göster....)

arkadaşlar merhaba her ne kadar herşeyi oluruna bırakmak istesemde olmuyo işte 2 günüm kaldı bakalım bu ay ne olacak hiç bir belirti yok regl belirtisi bile .kuzenim dogum yaptı ayın 20 sinde bi kızı oldu:ecrin_bebek: .kuzenimde aynı dertten muzdaripti 3 yıldır cocugu olmuyodu 2 de düşük yaptı ama Allahım onada nasip etti bu duyguyu yaşamayı çok şükür .darısı önce olmayanların başına sonrada yine yaşamak isteyenlerin başına Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.:Saruboceq:

arkadaşlar listenize benideeee ekleyin mart 3de adet olmam gerek inşallah bu ay bende bi hamiş olurum ya hayırlısıyla

Kızlar nerelerdesiniz, bu topic çok sakinleşti, hayatçım nerelerdesin? Az kaldı hadi bakalım, bu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ay inşallah güzel haberler gelir yine..

hakikaten ya çok sessizleşti bu topic? nerelerdesin hayat, beyzanur ve diğer kızlarrrrrrrrrr!!!!!!! 3 martta aşılama yaptırıcam inşaallah. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Her işte bir hayır vardır canım. Sende üzülme sakın. Canı veren Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

gece sancıdan kıvrandım resmen ama bişe yok bugün tam günüm hala bişe yok dua edin ne olur hamiş olim :CüvCüv:cok gerginim ve stresliyim bu gün allah yardımcım olsun sizlerinde beklemek cok zor
benneyaptımkieger regl olursam yazarım hemen ama inşallah olmam:Saruboceq:

kızlar nasılsınız? umutsuz olmayın..insaalah hepinizzlisteye en kısa zamand agırersınız...

hakikaten ya çok sessizleşti bu topic? nerelerdesin hayat, beyzanur ve diğer kızlarrrrrrrrrr!!!!!!! 3 martta aşılama yaptırıcam inşaallah. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

canım ben devamlı bu topicteyim ama kimse olmadığı için ben sadece l,isteyi güncelleyip çıkıyorum... hadi hayırlısı bakalım inşl aşıların tutar... rabbim seninle oldun.. benimde işte klomende 3. ayım 4 martı bekliyorum.. inşl rabbim dualarımızı kabul edeer.....

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ŞUBAT
destny87.........................11 şubat
papatyaaaa......................10 şubat
eslemim........................14 şubat
mhtp..............................23 şubat
zeyhat............................25 şubat
prettyteacher83................27 şubat
beyaz_34_melek..............28 şubat
34semra21.......................28 şubat

MART
tahmina38.......................1 mart
cristian_Louboutin............1 mart

Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
hayat70..........................4 mart
bumuyani........................9 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
gulsultan.........................25mart

2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı

selam herkese :)
benim adet tarihim 27 şubattı ama adet olmadım 2 gün geçti üzerinden, tam adet günümde olacak gibiydim belirtilerim çoktu, bi de bu ay o gün çok heycanlıydım adet olucakmıyım yoksa hamilemiyim diye acaba o yüzden mi gecikti diye düşünüyorum şu an pek bi belirti yok aslında ama bir gün sonra göğüslerim acımaya başladı inşallah hamileyimdir bu ay SİZCE ???

selam
bende beklemedeyim .bakalım ne olacak. Allah hayırlısı versin herkese ....
İnşallah en kısa zamanda herkes isteğine kavuşur ....

moralim çok bozuldu ya tam ümitlenmeye başlamıştımki malesef yine kırmızı kart göründü .:a015:yeni tarihim29mart kötükedihüsosöylicek bişe bulamıyorum artık cok kötü oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…