beyazcım canım diğer ayı bekleyeceğiz umutla....kızlar benide yarın son gün bakalım... ne yalan söyleyeyim içinde değişik duygular var..... hayırlısı diyorum.....
Canım eskiden bu topic çok hareketliydi şimdi o kadar değil.. Herkes okuyor ama kimse paylaşmıyor.. Bu arada ben sana söyleyim.. HOŞGELDİNN.....Arkadaşlar burada bilgi alışverişleri çok yavaş neden
Canım bu arada kaç gün geçti şimdi senin reglin.. test filan yapmadın mı hiç?Arkadaşlar burada bilgi alışverişleri çok yavaş neden
Arkadaşlar niye kimse bana laf atmıyo
hoşgeldin demiyo dünden beri herkese mesaj atıyorum(((((((((((((
Hayatcım İnşallah mor hatta geçersin bu ay.:) Belirtiler nasıl regl belirtisi gibi mi?
Ya bi arkadaşım aylarca denedi yok yumurtlama günü yok vücut ısısı takibi olmadı. Eşi 1 ay iş gezisine gitti geldi artık sıkıldım takip falan yapmıcam dedi o ay hamile kaldı. Acaba gebe kalmanın psikolojik etkileride olabilir mi?
hayat70 teşekkür ederim beni de eklediğin için.. ama sanırım ben gelecek ayda listede olmaya devam edeceğim.. regl belirtilerim çok yoğun... bugün çok çabuk sinirleniveriyorum ve sanki her şey üstüme üstüme geliyor...
hamilelik haberlerini veren arkadaşlar... sizleri tebrik ediyorum.. Allah, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hayy maşallah canımmm yaaa çok sevindim seninn adına aynı kendim kalmış gibi sevindim...... nasıl oldu sen tedavi görmüyor muydun?
hayat 70 canım beli anne adayları listesine alabilirsin HAMİLEYİM..sonunda çift çizgiyi gördüm...:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?