adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

beyazcım canım diğer ayı bekleyeceğiz umutla....kızlar benide yarın son gün bakalım... ne yalan söyleyeyim içinde değişik duygular var..... hayırlısı diyorum.....

Arkadaşlar niye kimse bana laf atmıyo
hoşgeldin demiyo dünden beri herkese mesaj atıyorum (((((((((((((

hayat 70 canım beli anne adayları listesine alabilirsin HAMİLEYİM..sonunda çift çizgiyi gördüm...:)))))))

ayyyyy ne güzel ya bebek bekleyen arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin güzeller :))

Ben beklemedeyim hala bu arada. BEBEĞİMİZ canım bende kendi başıma takılıom işte öle seninle aynı dertten müzdaribim :))

Arkadaşlar niye kimse bana laf atmıyo
hoşgeldin demiyo dünden beri herkese mesaj atıyorum (((((((((((((

hoşgeldin aramıza ...
bende 1 martta regl olacaktım daha olmadım herhangi bir belirti yok hafta başına kadar bekleyeceğim . bakalım kısmet......
Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

kızalrr herkes aynıd durumdan muzdarip galibaa.... aslında ben hergün gelirim bu topice ama kimseyi görmediğimden dolayı yazmam...... listeyi yenilerim sadece.....
bende istiyorum paylaşımda olmayı.....
hem benim yarın son günüm bakalım adet olmam gerekiyor yarın..... sabırsızlıkla bekliyprum......
mhpçım bu aradaseni de tebrik ediyorum canım.....

RABBİM KUCAKLARIMIZI MELEKLERİMİZLE DOLDURSUN İNŞALLAH.

ŞUBAT
destny87.........................11 şubat
zeyhat............................25 şubat
prettyteacher83................27 şubat

MART
tahmina38.......................1 mart
BEBEĞİMİZ....................1 mart
cristian_Louboutin............1 mart
Neskaya82.....................2 mar
zeynebim_48..................2 mart
elifsun.............................4 mart
hayat70..........................4 mart

aguden...........................5mart
kahvelokum.....................7 mart
bumuyani........................8 mart
papatyaaaa......................12 mart
BFG...............................15 mart
şimal82...........................18 mart
aymuel.............................18 mart
gulsultan......................... 25 mart
beyaz_34_melek..............26 mart
34semra21.......................29 mart
eslemim..........................????????

2009 MELEKLERİ
nisasum:::::::::::::::::::::::::::: anne adayı
funda216544::::::::::::::::::::::anne adayı
BEYZA.NUR:::::::::::::::::::::anne adayı
mhtp..............................anne adayı

kızlar nihayet kırmızı hattayım.... diliyorum ki tekrar mavi bölgeye girmemdeee ben deee diğer 4 hatun gibi morarırım:)

hayat70 teşekkür ederim beni de eklediğin için.. ama sanırım ben gelecek ayda listede olmaya devam edeceğim.. regl belirtilerim çok yoğun... bugün çok çabuk sinirleniveriyorum ve sanki her şey üstüme üstüme geliyor...

hamilelik haberlerini veren arkadaşlar... sizleri tebrik ediyorum.. Allah, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayatcım İnşallah mor hatta geçersin bu ay.:) Belirtiler nasıl regl belirtisi gibi mi?
Ya bi arkadaşım aylarca denedi yok yumurtlama günü yok vücut ısısı takibi olmadı. Eşi 1 ay iş gezisine gitti geldi artık sıkıldım takip falan yapmıcam dedi o ay hamile kaldı. Acaba gebe kalmanın psikolojik etkileride olabilir mi?

bence tamamen psikolojik.... biz kendimi çok kasıyoruz ve devamlı aklımızda o var....ondan olmuyor sanırım... ben klomen tedavisi görüyorum bu 3. ayım bakalım inş. bu sefer olur.... bende hiç bir belirti yok... sadece adet olacağım anda benim çok şiddetli ağrım olur... bakalım yarın ola hayır ola...........

canım inşl hamile olursun ve mor bölgede görürüz senim adını......

hayy maşallah canımmm yaaa çok sevindim seninn adına aynı kendim kalmış gibi sevindim...... nasıl oldu sen tedavi görmüyor muydun?

saol canım.. inşallah en kısa hepinize nasip olur.Allahım ya çok dua ediyorum nolur herkese nasip et bu duyguyu..
canım 2 ay doğum kontrol hapı kullanmak iyi geldi bana :) bunda da vardır bi hayır diyoduk.. oldu sonunda çok şükür. aslında o bu bahane, olcak olduktan sonra oluyo.
ama arkadaşlar size tek bişey söyliyeyim bunu zaten hepinizde biliyosunuz herşey gerçekten psikolojik. biz bu ay hiç kafamıza takmadık çalışma bile yapmadık normal canımız istediğinde yaptık şükürler olsun Rabbim nasip etti.
bi de bu ay ilk defa ve sürekli olarak okuduğum ayetleri sizlerle paylaşmak istiyorum bu ayetlere sarıldım sımsıkı ve inandım bu ay olucağına, inanarak okudum samimi bi şekilde. şükürler olsun Rabbim bu günleri de gösterdi. hepinize göstersin inş...

hayat 70 canım beli anne adayları listesine alabilirsin HAMİLEYİM..sonunda çift çizgiyi gördüm...:)))))))

mhtp tebrik ederim canım. Rabbim tamamına erdirsin. kucaklarımıza almayı da nasip etsin..
ne kadarlıksın şimdi canım sen?

Kızlar mrb.. Benim 2 Martta regl olmam gerekiyordu ama olmadı.. Belirtilerde öyle çok belirgin değildi.. Bu sabah idrar testi yaptım çıkmadı.. Günüm geçeli 3 gün oluyor bugün.. Şaşırmış bir durumdayım.. Son 8 Aydır reglim hiç şaşmadı çok düzenliydi.. Acaba geç yumurtlamış olabilir miyim veya geç döllenmiş? Kızlar kafam çok karışık.. Umutlanmıyorum ama garip bir duygu, hem var hem yok gibi.. Bugün kan testi yaptıracağım..:Saruboceq: Dua edin bana olur mu? CADIARZU:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…