adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

LH:5.40 IU\L KADIN FOL FAZ: 1.7-15.0
LUT FAZ: 0.6-16.3
OVULATUAR : 21-56
POST MENAPOZ: 14-52

FSH:9.85 UI\L KADIN FOL FAZ: 2.80-14.4
OVULATÖR FAZ : 5.80-21,0
LUTEAL FAZ: 1,20 -9,0

POST MENAP : 21.7-153

BENİM BU SONUÇLARIN ANLAMI NE OLUYOR DOKTOR BİŞEY DEMEDİ SADECE EŞİMDE İLTİHAP OLDUĞUNU SÖLEDİ ERKEKLERDE DE İLTİHAP OLUYORMUŞDA BEN YENİMİ DUYDUM::s LÜTFEN YARDIM EDİN P.TESİ AŞILAMA YAPACAĞINI SÖLEDİ MADEM İLTİHAP VAR NASIL AŞILAMA YAPACAK _?
YAPILAN AŞILAMA TUTUAR MI NASIL OLACAK CANIM ÇOK YANACAK MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

BFG sizler için dua ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.ayrıca dogum günün şimdiden kutlu olsun umudunu yitirme diycem ama inanırmısın ben tamam artık sıkıldım bu stresten ne yapim olmuya dedgim hayal kurmayı bıraktıgım ay hamile kaldım.yani kendimizi sıkınca strese sokunca anladımki olmuyomuş sende öyle yap oluruna bırak .Allahım hayırlı yaşlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

34semra 21 bende aynen senin gibi düşünüyorum.. biliyorum stres olmamak beklememek lazım ama işte sende tahmin edersinki nekadarda olsa insan biraz heycanlanıyor.CADIARZU bu arada bugün kırmızıyı görmem lazımdı görmedim... hadi hayırlısı inşallah.. allah saglıklı bebişler ve hamişlik nasip etsinde başkada bişey istemiyorum hepimiz için..

çok heycanlıyım ve de şaşkınım bilmiyorum ama sevinmiyorum şuanda... heveslenmekde istemiyorum.. kan testi yaptırsammı acaba?:1shok: idrarla bakılan testlerden aldım ve az önce yaptım.... çok çok çookk silik bi çizzgim daha çıktı...:uhm: off şaşırdım ya hiç beklemedigim bi çizgiydi hiç bi belirti yok yani ne bileyim bekliyim bana çok dua edinde gene hüsran olmasın

Canım dualarımız seninle,
Hayırlı olsun hadi gözün aydın diyelim sana :dance:
Darısı bizlerin başına artıkın :1hug:

iki gün sora gene yapıcam idrar testi sora gene... doktora gitmicem bu sefer... kalp atışını görmeye giderim diye düşünüyorum.. çok şaşkınım.... hayırlısı kızlar bilmiyorum

kayra42cim, cosmopoli ikinize de çok teşekkür ederim... kimseye söylemedim daha hamileyim diye buradan rahatlamaya çalışıyorum...

canım hakkında hayırlısı.ilk hamileliğinide buradan okumuştum.inan bende bu sayfadan bekledim.arda ile ikimiz aylarca dua ettik.şimdi hamileyiz çok şükür.inan sende hamilesin.ama bekle canım.bende aralıklarla idrar testi yaptım sonra kesemi gördüm.müjdeni bekliyorum hayırlısıyla...

kayra42 canım çok saol gerçekten.. bgn gene yaptım kesin hamileyim... ama doktora haziranda gitmeyi düşünüyorum.. korkuyorum ya gerçek degilse diye.. nezaman kime söyleyecegimi bilmiyorum... destekleriniz için çok saolun arkadaşlar ..... inşallah en kısa zamanda hepiniz hamiş olursunuz... (benim bukadar şaşırmış olmamın nedeni bu ay eşim hep yurt dışındaydı ...dizilerle dalga geçip duruyorum başıma geldi...) dualarım sizinlesüprizzzzz

bfg, gözün aydın, allah tamamına erdirsin.. umarım hep güzel haberler verirsin, rahat bir hamilelik geçirirsin... bizim için de dua etmeyi unutma...

bfg çok sevindim.sakin ol ve dua et.bir süre kimseyle paylaşma.kalp atışlarından sonra paylaş daha güzel olur.allah tamamına erdirsin...

a.s. kahvelokum teşekkürler inşallah darısı başınıza... kayra42 saol dinlicem seni :1hug: ... bu sefer geçen hamileligim gibi olmucak içime öyle doguyor... geçen sefer kimseye söylemek istememiştim ablam söylemişti...şimdi nedense bi sorun olmucak inşallah.. haber vericem gene

tebrik ederim güzelim allah tamamına edirsin benim de bugün ikinci günüm sabah yaptığım testte çok çok silik bi çizgi çıktı Ben öyle görmek istediğim için öyle gördüğümü düşündüm ama yazını okuyunca ümütlendim darısı tüm beb
bebiş bekleyen anne adyalarının başına

gulayyusuf canim hayirli olsun insallah:) cok sevindim sen nezaman gitmeyi dusunuyosun doktora? Banada haber ver eger benden once gitmeyi dusunuyosankaydirigubbakcemile3

bende test yaptım ama negatif çıktı reg falan olmadım bilmiyorumm nolacak bu halimm

gulayyusuf canim hayirli olsun insallah:) cok sevindim sen nezaman gitmeyi dusunuyosun doktora? Banada haber ver eger benden once gitmeyi dusunuyosankaydirigubbakcemile3

sağol canım inşallah hayırlıdır bugün hafif kanama başladı adetten daha az ve kıvamı yok doktoru aradım yarın gideceğim sanırım ümitler suya düşüyo hayırlısı Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler:çok üzgünüm:

kızlar ben dayanamadım doktora gittim.... kese var gördüm mutluyum.. kalp atışı 2 hafta sora dedi çok küçük dedi..... ayy oldu bu sefer galba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…