adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canım bana sorarsan kesinlikle test yap derim en azından yediklerine içtiklerine dikkat etmen amaçlı. Bebeğin varsa daha dikkatli yaşarsın hemde stresinden kurtulursunhihoyyyt

arkadaşlar merhaba benimde regl günüm 15 eylüldü olmadım beklemedeyim bakalım hayırlısıyla inş. bu ay hamileyimdir benide listeye eklerseniz sevinirim ve tüm isteyenlere allahım şu mübarek günler suyuhüzü hurmetine nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tamam baharcım düzelttim yukarda.agrılar insallah bebiştendir.
tugbamurat senı de ekledim bitanem.günün de geçmiş.insallah bebiş yoldadır.bu arada güzel dileklerin ve duaların için tesekkurler canım

benim adetimde gecmeye basladı kızlar gelmedi daha insallah gelemesde aminnnnn:)ama test yapmıcam bu liste bana ugurlu gelecek gibi:)

Benimde ayin 23 ü 6 gun kaldi kizlar
midem bulaniyor surekli karnimdada bi sislik var
test yaptim evde sonuc negatif
ama ben hala umutluyum

Benimde ayin 23 ü 6 gun kaldi kizlar
midem bulaniyor surekli karnimdada bi sislik var
test yaptim evde sonuc negatif
ama ben hala umutluyum

ama canım sende cok acele etmişsin daha 6 gün varmış ne zamandır istiyorsun bebişi,,inş.hamişsindir canım inş. umtlar boşa cıkmaz...kaydirigubbakcemile5

tamam baharcım düzelttim yukarda.agrılar insallah bebiştendir.
tugbamurat senı de ekledim bitanem.günün de geçmiş.insallah bebiş yoldadır.bu arada güzel dileklerin ve duaların için tesekkurler canım

a.s.eklediğin için teşşekkürler canım. inş. yoldadır canım hayırlısı bakalım beklemedeyim allahım ne gösterecek allahım neylerse neyler neylerse güzel eyler

bendede şişkinlik var yani karnımda ,ve gögüslerim şişti ACI YOK AKINTIM VAR VE KRAMPLAR GİRİO ŞİMDİ ADET OLACAM DİORUM BAKIORUM BİŞİ YOK COK HEYECANLIYIM BENİM ADETİM COK DÜZENLİDİR 27 GÜN DEDİMİ HEMEN GELİRDİ..GELMESİN GELMESİN GELMESİN ONU GÖRMEK İSTEMİORUM BU BÜYÜNÜN BOZULMASINI İSTEMİORUMMMMMM!!!

inşallah canım olmayız dua ederken senin için ve dünyada tüm anne olmayı bekleyenler için de dua edicem Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah:Saruboceq:

ama canım sende cok acele etmişsin daha 6 gün varmış ne zamandır istiyorsun bebişi,,inş.hamişsindir canım inş. umtlar boşa cıkmaz...kaydirigubbakcemile5

3 aydır denıyoruz.ama nıye olmuyor anlamıyorum.
millet ılk denedıgınde tutuverıyor.
benım adetım bıraz duzensız 33-34 gunde bır felan oluyorum
arkadaslarda kafamı karıstırıyor.senın adetın duzenlı degıl
hemen hamıle kalmazsın dıyorlar.
bıde benım esım zayıf onun ıcınde sperm kalıtesı dusuk yada az olur dıyorlar.
bende hemen etkılenıyorum yaaa.
ıns. hamıs kalırım kızlar.
allah bu mubarek ramazan ayının yuzu suyu hurmetıne
gonlumuze gore versın ınsallah.

canım yaa yapma allahını seversen eşinin zayıf olasıyla sperm kalitesinin ne alakası var,dinleme sen o insanları yaa saçmalamışlar bence.Artı 33 34 günde bir oluyorum demişsin bende oyle oluyorum 8 aydır deniyoruz henüz bebeğim yok ama bununla hiç alakası yok senin yumurtlamanla alakalı sen 33 güne göre yumurtlama hesabı yaparak ilişkiye gireceksin.
Öyle herkesin dediğini kafana takıp da strese girme saçma seyler bunlar Allah ne zaman isterse o zaman vericek em senin için daha cok erken ben 8 aydır deniyorum bazıları 2 sene...hemen hamile kalanlar da var taıkı ama bu iş kısmet işi..sabır lazım:Saruboceq:

kızlar yardım Allah aşkına.
kan testi yaptırdım iki gü n geçmişti adetim
beta hcg 86,98
bu nedir, hamile miyim.
nolur yardım.

beta hcg 86,98
bu nedir, hamile miyim.
nolur yardım.

:teytey::teytey::teytey:Canım tabikideee hamilesinnn değerler öyle gösteryorr.Tebriklerrr rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.Darısı başımızaa inşallah hihoyyyt

nur82 eklediğin için tşk ederim cnm inş liste uğurlu gelir

beta hcg 86,98
bu nedir, hamile miyim.
nolur yardım.

canımmm hayırlı olssssssuuuuuuuuunnnnnnn:teytey:hamilesinnn hayatımm ayy inanmıyorumm hepimiz teker teker :teytey:hamiş oluyoruz darısı benim başımaa yaa tekrar tebrikler bitanem Allah kucagına almayı nasip etsin meleğini:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…