hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
tebrikleeeeeeer şirinecim allah tamamına erdirsiin testi ne zaman yaptın canım akşammı bende yapacamda sabah yapmayı düşünüyom bakalım hayırlısı inş.darısı tüm isteyenlere
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
AKSAM YAPTIM CANIM İFTARDAN SONRA YAPTIM DAYANAMADIM COK MUTLUYUM COK HADİ SENDE YAP VARSA TEST YANINDA YAPTA GÜZEL HABERLER VER BİZEE:teytey::dance:sırnaşık şey:CüvCüv:
canımmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnn:teytey::sm_cool:
Bu ne yaa bu liste gercekten uğurluu yaaa o kadar mutluyum ki anlatamam herkes teker teker hamile kalıyor bu ay olmasa da üzülmicem ,her ay böyle 9 hamile verirsek süperrrrhihoyyyt. Cook tebrik ederim bitanem allahım olmayanlara nasip etsin bu güzel duyguyu:Saruboceq:
HADİ CANIM SIRA SENDEEEEEEEEhihoyyyt:teytey::hooray:
sedacıım benimde aynı 22 yada 23 olcak regl.inş. olmazz ikimizde de hamiş oluruz bizi haberdar et canım test yaparsan ben de ederim sizi...kızlar benimde 5 günüm var 22,23ü gibi olmam lazım ,
bu kez yani bu ay hiç ümitlenmedim ama sanki yoğun belirtilerim var beni ümitlendiriyor,
ya lütfen hamile olalaım ,şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı güzel bir bebek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?