adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Kizlar slm acil cevaplarinizi bekliyorum ben iki yillik evliyim 1.5 yildir bebek istyruz olmuyo bi sürü tedavi gördm aşilama yaptim olmadi bu ay bebek istemekten vazgeçmiştim çok farkli sorunlarim vardi ama beni şüphelendiren şeyler var ara kanama gördüm çok açik pembe ve az şimdi reglime 3 gün var ikindi vakti sümüksü yapnin içinde yine pembe leke gördüm adet belirtilerim yok göğüslerim çok şişti ve başim çok ağriyo bide piskolojik midir nedir 1 haftadir iştahszm ara ara midem bulaniyo bu lekelenmelerin sebebi nedir hamileysem dünyanin en mutlu kadini olurum rabbim isteyen herkese versin cvplar için şimdiden tşkr

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu ay benimde elirtilerim çok ve erken başladı...yumurtlama günümden bikaç gün sonra başladı ve devam ediyor ara ara...benim adet günüm eylülün 22 yada 23 ü...beni de ekleyin bekleyenler listenize arkadaşlar...birbirimize dua edelim çok çok...bu arada hamişleri kutlarım...Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş...

tebrikleeeeeeer şirinecim allah tamamına erdirsiin testi ne zaman yaptın canım akşammı bende yapacamda sabah yapmayı düşünüyom bakalım hayırlısı inş.darısı tüm isteyenlere

AKSAM YAPTIM CANIM İFTARDAN SONRA YAPTIM DAYANAMADIM COK MUTLUYUM COK HADİ SENDE YAP VARSA TEST YANINDA YAPTA GÜZEL HABERLER VER BİZEE:teytey::dance:sırnaşık şey:CüvCüv:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

canımmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnn:teytey::sm_cool:
Bu ne yaa bu liste gercekten uğurluu yaaa o kadar mutluyum ki anlatamam herkes teker teker hamile kalıyor bu ay olmasa da üzülmicem ,her ay böyle 9 hamile verirsek süperrrrhihoyyyt. Cook tebrik ederim bitanem allahım olmayanlara nasip etsin bu güzel duyguyu:Saruboceq:

a.s.
AKSAM YAPTIM CANIM İFTARDAN SONRA YAPTIM DAYANAMADIM COK MUTLUYUM COK HADİ SENDE YAP VARSA TEST YANINDA YAPTA GÜZEL HABERLER VER BİZEE:teytey::dance:sırnaşık şey:CüvCüv:

a.s.canım ben sabah yapıp hemen size habeleri verecem olsada olmasada canım adet olmadan en beilrgin belirtileri söylermisin teşekkürler:1hug:

Sik idrara cikma gögüslerin şişkinligi vede karnim şişmişti dolgunlasmöisti ve adet sancisi gibi sanci cektim..midem bulandi orucumu bile bozdum mide bulantisindan ama hiç ümitli deildim tam 1 sene sonra dr. Gitmeden geldi bebegim sabredin arkadaslar zamani varmis demekki,,

HADİ CANIM SIRA SENDEEEEEEEEhihoyyyt:teytey::hooray:

isil_ufuk seni de ekledim canım listeye.hadi hayırlısıyla güzel haberler verirsin insallah

bu liste kesinlikle uğurluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
benim durumunu bilenler vardır. kanda 86 çıktı bhcg.
ama hala sağ kasığımda batma ağrı oluyor, ve yumurtlamadan sonraki bir kaç gün içinde başlamıştı bende. adet öncesi aa belirti falan diyordum ama şimdi gaz bigi ağrı gibi yaptıkça korkuyor insan. benim bir belirtim de özellikle adetime bir hafta kala çok afedersiniz idrar yaparken yapamama gibiydi. yani sanki oranızda şişlik var bişey sizin idrarınızı önlüyor gibi. anlatabildim mi bilemiyorum.
kızlar hepinizi seviyorum.
bu listeden daha çok hamiş çıkarıcaz
hepinizi çıkarıcaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beni unutmayın haaaa

bence de bu listeden daha çokkkkkkkkkkkkkkk hamiş çıkacak bu gidişle.çifter çifter alıyoruz haberleri.bu mübarek ayın vesilesiyle hepimiz hamiş kalırız insallah.dualarım hepimiz için.rabbim bekleyenleri evlat sahibi yapsın,hamişlerin de kucaklarına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

kızlar sizleri böyle mutlu görmek, 1 sene sonra bile hamile kaldığınızı öğrenmek,bizlere o kadar umut oluyor ki anlatamam...Bazen körelip giden ümidimize bir ışık, bazen gözyaşlarımıza mendil oluyor sizin burdaki mutluluklarınız.Ben en yalnız hissettiğim ve pes edicek duruma geldiğimde sizin herzaman burda olduğunuzu ve benim en büyük destekçim olduğunuzu biliyorum ve sizi cok seviyorum görmesemde tanımasamda yanımda olduğunuzu bilmek cok güzel.....a.s.

kızlar benimde 5 günüm var 22,23ü gibi olmam lazım ,

bu kez yani bu ay hiç ümitlenmedim ama sanki yoğun belirtilerim var beni ümitlendiriyor,

ya lütfen hamile olalaım ,şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı güzel bir bebek nasip olur.

1 sene bakledim ümidimi kesmiştim bu topige giirdim ve tekrar heyecanlandim ve hamileyimm bekleyim herseyin zamani varmis allahim büyük dualarim sizinlee.......

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(18-09-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat.............. ....hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
ertenan.................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş

:Saruboceq:
Dünya tatlısı................7 eylül????
cancan38....................8 eylül????
blue_girl......................10 eylül???
sudeyoncaa................13 eylül???
dileğimbebeğim...........13 eylül???
mbbb.........................14 eylül???
tugbamurat.................15 eylül???
şevvall....................... 18 eylül???
baharrr.......................19 eylül
cansucLk.....................21 eylül
aisse..........................21 eylül
nmb2358....................21 eylül
balsurat......................21 eylül
kadriye24....................21 eylül
ÖZOŞUM83................21 eylül
balımnur......................22 eylül
isil_ufuk......................22 eylül
seda_SARI.................22 eylül
parlayanyıldız..............23 eylül
sıla_84........................26 eylül
nur82..........................28 eylül
sebeyza.....................28 eylül
ravzanur......................29 eylül
s.d.34.........................29 eylül
nisasum.....................30 eylül
serdi...........................8 ekim
zeynepela...................8 ekim
61esra.......................10 ekim
naz&pıtırcık................12 ekim
kalimerom..................14 ekim

sedacım senı de ekledım canım haberin olsun

şirine tebrik ederim canım,umarım bebeğini sağlıkla mutlulukla hayırlarla kucağınaalırsın,

dileğimbebeğim bizde senin gibiyiz ,aslında hepimiz aynıyız zamanların bir önemi yok 3ay beklemişiz 6ay 1sene zamanlar önemsiz acılarımız bir ,umutlarımız bir,beklediğimiz bir ve ulaşamadıklarımız bir,

ama birgün hepimizin mutluluğuda bir olacak çok az kaldı inanıyorum

inşallah canım öyle olur... Bu kadar zormuymuş bu iş yaaa ben ilk evlendiğimde hiç böyle hayal etmemiştim hemen hamile kalıcağımı zannediyordum ama malesef işin gercek yüzü o kadar kolay değilmiş.Ama herkes bu aralar cocuk yapmanın ne kadar zorlaştığını anlatıyor niye böyle oluyor nlamıyorum ki yedklerimizin hormonlu oluşundan mı acabafisfisfis

teşekkür ederim arkadaşım eklediğin için...bu arada bende kabızlık sorunu var af edersiniz tuvalete çıktığımda daha çok artıyor kasıklarımdaki ağrı

sedacıım benimde aynı 22 yada 23 olcak regl.inş. olmazz ikimizde de hamiş oluruz bizi haberdar et canım test yaparsan ben de ederim sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…