adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

canımmm inşallah hamişsindir hepimzin duaları kabul olur ve hepimizin sağlıklı bebişleri olur en kısa zamandahihoyyyt

1 sene oldu hala tık yok bizde ben artık ümitlenmek istemiyorum ama yine heyecan bastı benii hiç gecikmesdi ..inş. gelmesde bangır bangır bagırırım bendee.....
:teytey:

bugun dayanamadım gittim test aldım ve yaptım tek cizgi çıktı defalarca baktım belki ikinci çizgi belirir diye ama yok gelmedi bebeğim (( oysaki bu ay ne ümitlenmiştim 4 gün gecmişti günüm aslında biliyordum adetim düzensizdi ama bu ay olucaktı sanki belirtiler öyle diyordu... Ve gözyaşlarım akmaya başladı dayanamadım ağladım ağladım... Allahım beni affet ağladıgım için beni affet dedim... Bu arada hala adet olmadım hem gebe değilim hemde adet yok... Bu ay tedavim başlıcak adetin 3.günü dr gel dedi ama adetim gelmedi hala dr.umu arıcam artık bugun yarın... Evet bu ayda ümidim bitti dedim tedavi başlamadan hamile kalayım ama ksımet olmadı..Nasip böyleymiş.. Şimdi bizi belki zorlu belki kolay bir yolculuk bekliyor testler,yumurtlama takipleri vs.. vs.. inşallah hayırlısıyla tedavim en kısa zamanda sonuçlanır..

Merhaba kızlar ben kırmızı kartı alıp ekime kalmıştım okuyanlar bilir.Gerçi daha önce bir hamilelik yaşamıştım.Malesef düşükle sonuçlanmıştı.10 nisanda o günden bu yana da aralıksız çalışmalar sürüyor ama malesef olmuyor yalnız söylemek istediğim bazı arkadaşlar var 8 ay ya da daha uzun süredir bekleyip hamile kalamayan o arkadaşlara sesleniyorum sakın üzülmeyin ben tam 10 ay hiç korunmadan günleri takip ederek hamile kalmaya çalıştım ve tam 10 ay sonra kalabildim tedavi filan da görmeden yani bir sene geçmeden telaşlanıp canınızı sımayın.Bazı metabolizmalar demekki böyle.Bir de belirtilerimden bahsedeyim gerçi biliyosunuz bünye ye göre değişir ama olsun biraz olsun yardımcı olurum inşallah.Öncelikle akıntım adet günüme kadar abartı olmamıştş ama adte günümden bir gün önce ve o gün acayip akıntı geldi bende adet oldum sandım resmen hissetim yani ama değil beyazımsı bir akıntı.Göğüslerim abartı şişmedi bazı adet dönemlerimde bile daha şiş olduğunu bilirim.Göğüslerimi yalnız bastırdığımda acıdığını hissettim.Birde adet günü gerçekten adet olacak gibi hafif yumurtalıklarımda ağrı hissettim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sizi çok iyi anlıyorum bazen bende aynı umutsuzluklara kapılıyorum ama allaha bol dua edip burda birbirimize destek olucaz hamişlerimizle avunup o güzel haberi vermeyi bekliycez.Size benim bir de sorum olacak belki bilen ardır ben düşükten sonra adet günlerim 3 e düştü eskiden 4 ya da 5 gün olurdum siz kaç gün oluyosunuz bu normalmi acaba yoksa yaşlanıyomuyumkafamçokkarıştıyumurtlama günlerim ondan mı azaldı yaşım 30 oldu da :1rolleyes:yardımcı olursanız sevinirim doktora gideyim mi bu yüzden.Gerçi adet günlerim normal en fazla 1 gün gecikir olurum.Hı sahi bir de şunu söyliycektim alakası varmıdır bilmem ama ben hamile kalmadan bir ay önceki adet dönemim ilk defa 4 gün önce olmuştu.Çok şaşırmıştım.Bu ay da ilk defa 2 gün erken oldum belki diyorum umut dünyası işte bi dahaki ay güzel haberler veririm:dance:

canım yaa cok sağol böyle 10 ay bekleyip hamile kalanları duyuncabana cok moral oluyor . Bende ümitsizliğe kapılıyorum bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor ama tabi Allahım istediği zaman olacak bebişimiz bunu biliyor hersey kısmet. Bu arada benim adetim 4 gün gecikti ama hiç akıntım yok fazlasıyla adet olmaya yakın yaşanan kasık ağrıları yaşıyorum ve göğüslerim acımaya başladı ama dokununca ağrıyor sadece belirtiler bu kadar inşallah hamileyimdir bu sefer ama umudum yokkkk:1no2:

oo bakıyorum hamiş listemiz kabarmaya başladı.ne güzel ya.allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder inş...kızlar ya ben bugün kan verdim yarın öğleden sonra sonuç belli olucak.çok sık idrara çıkıorm.hani acaba diorm:S

allah hakkımızda hayırlı olanı verir inş....hamişler dualarınıza bizide katın :)

canımmmm cook sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsuuun:)
Belirtilerin varmıydı neler yaşadın anlatırsan cok sevinirim ?:CüvCüv:

saol canım allah bütün istiyenlere versin inş
bende sadece aynı adet olcak gibi ağrılar oldu
başka bişey yok şimdilik
bol şanslar:ecrin_bebek:

saol canım bende ümitli değildim benim çin mucize oldu 2,5 sene tedavi ve aşılamadan sonra kendiliğimden hamiş kalmam

arkadaslar güne ümitsiz baslamayın rahat olun ben bunu dıyorum ama bende yyapamaıyorum ancak stresın cok öenmli oldugunu öğrendım.dun bır arkadasım korundugu halde 5.coocuguna hamıle kaldıgını öğrendı kız cunku rahat..ıkıncıden sonra hep kazara olmus... korunmayla.adet gununde bıle hamıle kalmıs.

kızlarr günaydınn bugün hala bende tık yok artık stres olmaya başladım eğer hamiş değilsem biran önce hastalanıyım yaa böyle her geçen gün daha cook umutlanıyorum

canımm günaydın bugün kan sonucunu alıcaksın sanırım cok merak ettim sonucu alır almaz yaz bize tamam mı inşallah bir hamişimiz daha olur Allahım:Saruboceq:

kızlar
adetimin üstünden iki gün geçti
tık yok
dün olması gerekiyordu ara ara kasık ağrısı oldu hah tamam geldi dedim yok hiçbişey
ayrıca lekelenme falan da yok
göğüsler acıyo (zaten hep acırdı)
napıcam yaa..çalıştığım için de hemen kan testine gidemiyorum.
çok şişti heryerim adet olamamak da zormuş. offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bana bi akıl verin.

canımm ben burdayımm inşallah hamişsindir. Bende aynı senin gibiyim benim 5. günüm ama zaten düzensiz olduğum için cok ümitlenmiyorum. Bneim de kasık ağrım var ve göğüslerim acıyor ama bunlar adet belirtisi de olabilirfisfisfis

kızlar şimdi sonucu aldım.değer 0.100 çıktı.yani yokmuş.sabahlara kadar tuvalete taşınıorum.bu beni çok umutlandırmıştı.21 de adet olucam.geriye bir an evvel adet olup rahatlamak kaldı umutlar bu ayda boşa çıktı.umarım sizlerin güzel haberleriyle biraz da olsa üzüntüm hafifler.güzel haberlerinizi almak dileğiyle...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

saol canım bende ümitli değildim benim çin mucize oldu 2,5 sene tedavi ve aşılamadan sonra kendiliğimden hamiş kalmam
demekki daha önce zamanı gelmemişmiş.gercekten senin için ne güzel bir süpriz olmustur.:dance:çok mutlu oldum canım ve cok umutlandım kendi adıma.ben de uzun zamandır bekleyenlerdenim.rabbim daha fazla bekletmeden bana da bir evlat verir insallah.çok istiyorum.:çok üzgünüm:1-2 ay daha bekleyip aşılama aşamasına gececegım.insallah ben de tedaviye gerek kalmadan kendiliğimden hamiş kalırım:Saruboceq:.tekrardan tebrik ederim.iyi bak bebişine annesi :CüvCüv:

canım sakın üzülme dediğin gibi en azından şimdi kafan rahatladı. Allahım ne zaman kısmet ederse o zaman olacak bebişlerimiz biz ne yaparsak boş. Oyüzden sabretmek gerekiyor eminim en doğru zamanda gelecekler meleklerimiz.benim belim ve başım ağrımaya başladı bende hastalanıcam sanırım napalım kısmet...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…