canımmm inşallah hamişsindir hepimzin duaları kabul olur ve hepimizin sağlıklı bebişleri olur en kısa zamandahihoyyyt
Merhaba kızlar ben kırmızı kartı alıp ekime kalmıştım okuyanlar bilir.Gerçi daha önce bir hamilelik yaşamıştım.Malesef düşükle sonuçlanmıştı.10 nisanda o günden bu yana da aralıksız çalışmalar sürüyor ama malesef olmuyor yalnız söylemek istediğim bazı arkadaşlar var 8 ay ya da daha uzun süredir bekleyip hamile kalamayan o arkadaşlara sesleniyorum sakın üzülmeyin ben tam 10 ay hiç korunmadan günleri takip ederek hamile kalmaya çalıştım ve tam 10 ay sonra kalabildim tedavi filan da görmeden yani bir sene geçmeden telaşlanıp canınızı sımayın.Bazı metabolizmalar demekki böyle.Bir de belirtilerimden bahsedeyim gerçi biliyosunuz bünye ye göre değişir ama olsun biraz olsun yardımcı olurum inşallah.Öncelikle akıntım adet günüme kadar abartı olmamıştş ama adte günümden bir gün önce ve o gün acayip akıntı geldi bende adet oldum sandım resmen hissetim yani ama değil beyazımsı bir akıntı.Göğüslerim abartı şişmedi bazı adet dönemlerimde bile daha şiş olduğunu bilirim.Göğüslerimi yalnız bastırdığımda acıdığını hissettim.Birde adet günü gerçekten adet olacak gibi hafif yumurtalıklarımda ağrı hissettim.
balım seni de yazdım listeye.insallah o belirtiler hamişlik belirtileridirhihoyyyt
canımmmm cook sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsuuun:)
Belirtilerin varmıydı neler yaşadın anlatırsan cok sevinirim ?:CüvCüv:
aysencim tebrik ederim.:sm_cool:allah kucagına aldıgın günü de göstersin.:Saruboceq:ben seni listeye yazmaya hazırlanırken bir sonraki sayfada hamiş oldugunu yazmıssın.listeye giremeden hamiş listesine girdin ne güzel:lepi:
oo bakıyorum hamiş listemiz kabarmaya başladı.ne güzel ya.allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder inş...kızlar ya ben bugün kan verdim yarın öğleden sonra sonuç belli olucak.çok sık idrara çıkıorm.hani acaba diorm:S
allah hakkımızda hayırlı olanı verir inş....hamişler dualarınıza bizide katın :)
demekki daha önce zamanı gelmemişmiş.gercekten senin için ne güzel bir süpriz olmustur.:dance:çok mutlu oldum canım ve cok umutlandım kendi adıma.ben de uzun zamandır bekleyenlerdenim.rabbim daha fazla bekletmeden bana da bir evlat verir insallah.çok istiyorum.:çok üzgünüm:1-2 ay daha bekleyip aşılama aşamasına gececegım.insallah ben de tedaviye gerek kalmadan kendiliğimden hamiş kalırım:Saruboceq:.tekrardan tebrik ederim.iyi bak bebişine annesi :CüvCüv:saol canım bende ümitli değildim benim çin mucize oldu 2,5 sene tedavi ve aşılamadan sonra kendiliğimden hamiş kalmam
kızlar şimdi sonucu aldım.değer 0.100 çıktı.yani yokmuş.sabahlara kadar tuvalete taşınıorum.bu beni çok umutlandırmıştı.21 de adet olucam.geriye bir an evvel adet olup rahatlamak kaldıumutlar bu ayda boşa çıktı.umarım sizlerin güzel haberleriyle biraz da olsa üzüntüm hafifler.güzel haberlerinizi almak dileğiyle...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?