adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

bir de ayın 12 sinde başlayan 3-4 gün devam eden açık renkli,damla damla gelen kanamalar oldu..dr.yumurtlama gerçekleşiyor dedi...o yüzden çok umutluyum...

arkadaşlar merhaba, benim de adetime tam 5 gün var, belirti olarak geçen hafta bir şişkinlik ağrı, 2 gündür ise belirginleşen mavi damarlar göğüslerimde hiç olmazdı öyle ya...psikolojik mi sizce...var bu konuda bilgisi

benimde 5-6 gün var adetime
sol kasığım batıyo gibi oturup kalkarken ani bi hareket yapınca
iştahım arttı sanki
dünde çok az pembe akıntım oldu peçeteye silince geldi
o kadar kaptırdımki kendimi kesin hamileyim diyorum
inşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz:Saruboceq:
isteyen herkez bebek sahibi olur

:teytey:merhaba kizlarr bende eylul 1beklioyrum:teytey:herhalde hemen hemen hepimiz ayni tarihe geliyoo..ama biz bu ay karar verdikk bebise adetten sonra 3 kez normal hic korunmadikk .tam yumurtlam gunu biz bir panik yaptikk o gunlerr yapamadikk sonra yine normall yolla denedikk .ama yumurtlam gunu yapmadikya acaba bende bisey olabilirmi .bendede su belirtiler var.cokk uyumak istiyom,istahim cok ve yumurta ile kek yaptigimda taze yumurtayi curukk gibi kokladimm attimm,birde tuhaff bir gazz var karnimdaa .ama umidim yokk kizlarr yaaaaa:uhm:

Canım yumutlama günün ne zaman olduğunu tam olarak biliyormusun? öncesinde ilişkiye girdiğinde spermlerin 3-5 gün yaşama şansı var, yani illaki yumurtlama gününde ilişkiye girmen şart değil. çok tecrübeli değilim bu konuda ama araştırdığım kadarıyla öylesengözlerimebaksanab

Bu bir hafta içindeki hamiş adaylarımız :
arda_ ....... ......... 5 gün
asya23................ 5 gün
cancer ............... 3 gün
cosmopoli ......... . 3 gün
pnrhlt................... 5 gün (ilk hamişimiz)
Yasmin_yldrm...... 5 gün
swethome............ 5 gün
GAMZELİ............... 6 gün
bilvanisli ...............7-8 gün
lostmania............. 5 gün
*papatya*............. 5-6 gün
ravzanur................ 5 gün

her gün burdan bir gün silicez.bol kırmızılı olsun listemiz inşallah.:içelim:

ewet canimm biliyorumm ama bir yerede okumustum kadinlarin vucudu bazen ayni zaman da yumurtlamazmis mesela bir arkadas vardi adetten hemen sonra hamile kaldi

Merhaba benim reğli tarihlerim 29 haziran,30 temmuz. Bu hafta sonuna kadar reğli olursam olurum olmazsam hamileyim demektir.Geçen cumartesi test yaptım negatif çıktı Tekrar cesareet edemem.İnsanın moreli bozuluyor.

Günaydın kıslarrrŞeniz
Hepimizin moralleri yüksek inşallahsositososito
BEn bugün uyandığımda sanki adet olcakmışım gbi hissettimkafamçokkarıştı
Yarebbim duy bizleri nolurrrrr:Saruboceq:

günaydınn kızlar bende kaç gündür adet sancısına benzer ağrılar olduğu için aslında umudum yok ama bazende acaba diyorum buarada sıcaklık ölçen var mı kızlar? dün bi yerde okudum hamile olunca progestoron hormonu salgılandığından sıcaklığın 36,6nın altına düşmezmiş müsait olanlar ölçesenize.. benim sabah 37 çıktı

canım hayırlı olsun... bende 2 aylık hamileyim... burda umutla hamile olmayı bekleyen bütün arkadaşların gönlüne göre versin Allah inşallah sizde hamişsinizdir...

canım ben 2 aylık hamileyim çok şükür Allah sizede nasip etsin... benimde arada kasığıma bişey batıyo bi anda oluyo geçiyo... hamile kaldıktan sonra gelen o pembe kahverengi akıntıda yumurtlamanın olduğunu gösteriyomuş... inşallah hamişsindir canım

benimde reglime 1 hafta var.son günler yaklaştıkça heyecan da artıyor.insallah allah hepimizin gönlüne göre verir

Kızlar konunuza 1 gün arayla yetişsemde, bu konuyu açmış olmanıza çok sevindim hihoyyyt Ben adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım ama çıkmadı gerçi doktorum çok acele etmişsin bu kadar erken zaten çıkmaz dedi ama ben yine de kendimi pek ümitlendirmek istemiyorum. Fakat şu an adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama umarım olmam. Hepimize bu zorlu 4 günde başarılar, güzel hamiş haberleri diliyorum :lepi:

selam arkadaşlar benimde 5 eylülde olmam lazım daha 8 gün var.süprizzzzz bakalım artık hayırlısı. elimizden geleni yaptık. henüz hiçbir değişiklik ve belirti yok. belirtilerinizden bizi haberdar edin. paylaşalım.

kızlar bu sabah adet sancılarım başladı.benim pek ümidim yok.eli kulağında benimkinin her an olabilirim.8 ay geçti sonuç yine hüsran.hadii hayırlısı diyelim artık napalım.gerçi adetime daha 5 gün var ama..?

kızlar desenize hepimizde adet sancısı olduğuna göre hepimiz ya hamişiz yada söylemek bile istemiyorumm

nur 82 nerelerdesin yaa şükür kavuşturana

canim benim 1 aydır tatildeydim.tatilden dönünce de çok fazla takılmadım buraya stres yapmamak için.çünkü buraya takılınca çok fazla belirti arıyorum kendimde.dolayısıyla stres yapıyorum ister istemez.buradan uzak kaldıgım 2 ay boyunca regllerim düzene girdi valla inanırmısın..hihoyyyt eskisi gibi sık olamasa da ara ara takip ediyorum.hamiş haberleriyle seviniyorum,üzülenlerin acısını paylasıyorum yıne eskısı gıbı ama pek yorum yazmıyorum canım.

neyse aradada olsa seni burda görmek güzel kendine iyi bak canım bol bebişli çalışmalı günler:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…