:teytey:merhaba kizlarr bende eylul 1beklioyrum:teytey:herhalde hemen hemen hepimiz ayni tarihe geliyoo..ama biz bu ay karar verdikk bebise adetten sonra 3 kez normal hic korunmadikk .tam yumurtlam gunu biz bir panik yaptikk o gunlerr yapamadikk sonra yine normall yolla denedikk .ama yumurtlam gunu yapmadikya acaba bende bisey olabilirmi .bendede su belirtiler var.cokk uyumak istiyom,istahim cok ve yumurta ile kek yaptigimda taze yumurtayi curukk gibi kokladimm attimm,birde tuhaff bir gazz var karnimdaa .ama umidim yokk kizlarr yaaaaa:uhm:
ewet canimm biliyorumm ama bir yerede okumustum kadinlarin vucudu bazen ayni zaman da yumurtlamazmis mesela bir arkadas vardi adetten hemen sonra hamile kaldiCanım yumutlama günün ne zaman olduğunu tam olarak biliyormusun? öncesinde ilişkiye girdiğinde spermlerin 3-5 gün yaşama şansı var, yani illaki yumurtlama gününde ilişkiye girmen şart değil. çok tecrübeli değilim bu konuda ama araştırdığım kadarıyla öylesengözlerimebaksanab
Benimde 1 eylülde olmam lazımdı. Ama dün akşam hamile olduğumu öğrendim. Belirti olarak sadece uykusuzluk var. Sürekli uyumak istiyorum. Ve sanki regli olucam gibi sancım oluyo ara sıra... İnşalla hsizde benim gibi mutlu haber alırsınız kızlar...
benimde 5-6 gün var adetime
sol kasığım batıyo gibi oturup kalkarken ani bi hareket yapınca
iştahım arttı sanki
dünde çok az pembe akıntım oldu peçeteye silince geldi
o kadar kaptırdımki kendimi kesin hamileyim diyorum
inşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz:Saruboceq:
isteyen herkez bebek sahibi olur
nur 82 nerelerdesin yaa şükür kavuşturana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?