adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

Kızlar ben kırmızı kart gördüm, adet oldum anlayacağınız:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ve ben hala internet de acaba yerleşme kanaması mı, yada üstünemi görüyorum acaba diye araştırıp duruyorum:çok üzgünüm:
Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun:Saruboceq:
Üzülmeyim diyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama yüreğimle kalbim bir değil:çok üzgünüm:

2 gündür çok ağrım vardı ama hayret bugün yok.bi de kızlar hastalanmaya yakın günler benim de göğsüm çok kaşınır.moral bozmak gibi olmasın ama bu biraz adet belirtisi gibi geldi bana.benim de hafif kahverengi lekelenmelerim başladı daha 4 gün var ama o güne kalmadan kırmızıları görücem sanırım.

kizlar ben de sizin gibi beklemedeyimmm .bakalim hayirlisi pek degil hic umudim yokkk cunku yumurtlama gunu bisey yapmadimm ama yinede bakalimm.di hepinize boll sabir canlar Şenizhakkimizda hayir lisi ne ise o olsunn sizleri opuyommm 1 eylul bakalimm kimlerin yuzunu guldurcekk:uhm:

kizlarr bence yumurtlama gununu hesap etmiyelimmm bide oyle deneyelimm .uzulme canimm sende gununu hesap etme n olurr .bi daki aya insallahh canimmmkaydirigubbakcemile2

kizlarr bence yumurtlama gununu hesap etmiyelimmm bide oyle deneyelimm .uzulme canimm sende gununu hesap etme n olurr .bi daki aya insallahh canimmmkaydirigubbakcemile2

Haklısın keşke hiç öğrenmeseydim yumurtaymış, üstüne görmeymiş, bilmem neymişkafamçokkarıştı
Köylerde, dağlarda anneler (kendi annem de dahil) çatır çatırdoğuruyolar
Ne yumurtadan haberleri var ne spermden yafff:dilcikar:
Offffff offfffffffff

slm kıslarrr...bende 2-3 eylülde bekliyorum reglimi.inşallah hamişimdir.yaklasık 10 gundur bulantım var ama gecen ayda aynısı olmuştu ama hamıle deıldım.bu ayda yıne psıkolojık olabılır.allah hepimiz için hayırlısını verır ınşallah.benıde listeye eklermısınız lutfn.....

kızlar adet tarihlerinizi yazarsanız listemizi tekrar düzenleyebilirim.adete 3 gün 5 gün diyoruz ben anlamıyorum o gün dahil mi 3 gün yoksa hariç mi 5 gün.karışıyo yani.benim beklediğim adet tarihi 1 eylül.hadi bakalım sıra sizde.

evet kızlar adet tarihlerini veren arkadaşlarımızla beraber işte yeni listemiz.son 5 günde hamiş olacaklar ve kırmızı kartı görenler bakalım kimler olucak.
arda_.......1 eylül
asya23........1 eylül
cosmopoli.......kırmızı kart
pnrhlt.............hamişşşşş
GAMZELİ............1 eylül
Bilvanisli.............3 eylül
ravzanur.............1 eylül
Eyhayat...........kırmızı kart
açelya...........5 eylül
Tuğra85..........1 eylül
cancer........29 ağustos
afakat............3 eylül
sarı_şeker...........1 eylül
listede olmayan arkadaşlar tam adet gününüzü yazarsanız onlarıda seve seve listemize ekleriz.bol hamişli günleeeeeerrr:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…