adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlarrr ne alemdesiniz habersiz bırakmayalım birbirimizi.. benim karın ağrım devamm ediyor geldi gelecek adet gibi..

Benimde adet agrısına benzer sancılarım oluyor.Sonra geçiyor.Birde cinsel ilşkiye girerken canım çok acıyor.Hamileleikle alakalımı bilmiyorum.Önceden ağrım olmuyordu.Başka bir belirtim yok.

Kızlar bişiy diycem sizinde göğsünüz kaşınıyo mu??
Ya acaba iç çamaşırından mı bilmiyom ama dehşet kaşınıyo bide öyle damar falan yok:)))

ayyyy benımde 5 gün var ...benımde kasıklarda adet sancısı gibi agrım oluyo ama umutlanmak ıstemıyrm bende 1 kaç güne kadar kan testı yaptırcam adet olucammı dıye beklemek çok stres lı oluyo ...inş herkes hakkında hayırlısı olur...

Kızlar bişiy diycem sizinde göğsünüz kaşınıyo mu??
Ya acaba iç çamaşırından mı bilmiyom ama dehşet kaşınıyo bide öyle damar falan yok:)))
AY SORMA DÜN GECE BENDE DELİ OLDUM ACAYİP KAŞINDIkaydirigubbakcemile3 BENDEDE DAMAR YOK
Benimde adet agrısına benzer sancılarım oluyor.Sonra geçiyor.Birde cinsel ilşkiye girerken canım çok acıyor.Hamileleikle alakalımı bilmiyorum.Önceden ağrım olmuyordu.Başka bir belirtim yok.

VALLA CNM BİLMİYORUM Kİ BENDE BAKALIM ÖĞRENCEZ

Kızlar günaydına.s.
Şafak 1 günhihoyyyt
Nolur Allahım tüm bekleyenler kırmız kart görmeyelim :Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar, benim de tam iki gün kaldı, dün dayanamayıp gebelik testi yaptım negatif çıktı,
bu sabah kalktığımda da çenemde sivilce, çok moralim bozuk şuan, halbuki bu ay çok belirtim vardı gebelik için, mavi damarlar göğüslerimde, kızarık göğüs uçları ve tuaf beyaz sivilceler göğüsümde.Hafif de sıvı geliyor,Sivilceyi gördükten sonra pek ümidim kalmadı...şuan hafif karnım da ağrıyor..
nedir fikriniz ...

Ahhh kuzum yaa kıyamam:çok üzgünüm:
Bende yumurtlamadan sonra çok hevesliydim, kesin tuttu bu sefer falan diye ama umudum kesilmek üzre:çok üzgünüm:
Sanırım bu kadar kendimizi dinleyerek hormonlarımıızn dengesini bozuyoruzfisfisfis
Sitede Okuduklarımdan anladığım kafaya takmadığımzda hamile olabileceğimiz, ama nasıl nasıl nasıl:1no2::1no2:

Günaydın kızlar :teytey: Şafak 3:CüvCüv: Umarım hepimiz için güzel günler geliyordur. Bu arda canım gebelik testleri tam bir sonuç vermiyor belki seninki de öyledir. Ümidini kaybetme Allah hepimizin yanında olsun.

lostmania canım sıvının geliyor olması prolaktin hormonunun yüksek olduğunun göstergesi onun yüksek oluşuda zor hamile kalabilceğini gösterir bence bi doktora görün önlemini almış olursun

Doktorun dediğine göre eczanelerde satılan gebelik testleri regli tarihi geçtikten 1 hafta sonra doğru sonuç veriyomuş. O yüzden dert etme. En güzel git bi kan testi yaptır. Bak benim bebişim henüz kesesi bile yok. Regli tarihimde 1 eylüldü. Ama kan testinde hamileliğim başladığı çıktı. Dünde doktora gittim onaylattım çok şükr :) O yüzden en güzeli kan testi... Moralini bozma sakın...

İnşallah hepiniz hayırlısıyla bu ay hamile kalırsınız kızlar. Çok mutlu olurum...

kafayı yemeden hamiş kalalım kızım sorma ya herkesin belirtisinden kendime pay çıkartıyorum.

mesela benimde son 1haftadır akıntımda koku varrç ozmn bende hamişimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Neden olmasın tatlım :) Allah gönlüne göre versin inşallah...

Kızlar belirtilere kafayı takmayın. Doktorum dün belirtiler için çok erken dedi.Hepimiz aynı dönem olduğumuz için hepimize söylenmiş sayıyorum bunları. Sadece gaz problemi, regli olucakmış gibi kasıklarda sancı ve göğüslerde hassasiyet olur dedi... O yüzden benim belirtim yok diye canınızı sıkmayın. Alla hhayırlısını verir inşallah... Hadi bekliyorum güzel haberlerinizi...

canımm çok teşekkür ederizz inş. bizde senin gibi hamiş çıkarızz..benimde aynı adet sancıları ve göğüs sızlamam var.. gaz problemi zaten genelde olur bende .. bakalım kızlar yarın günümm ama test için 1 eylülü beklicem..

İnşallah canım benim. Hayırlısıyla hepiniz hamiş olursunuz :) İstersen şu durumda test yaptırabilirsin. Kan testinde çıkar. Ama yine de bekle bakalım 1 eylülü. Bigün bile geçse test yaptır hemen :) Bende valla sizden çok heyecanlıyım. Herkesten mutlu haberler almak istiyorum...

slm kızlar benim bugün adet günüdü geçen ay bugün olmuştum dün test yaptım yine tek çıktı. adetimde 3 aydır 3 4 gün öne atıyodu ne bilim benimde belirtilerim vardı bekliycem bakalım ne olsun. isteyen herkese bebeğini kucağına almak nasip olsun..

tamam cnm önce 1eylülde idrar testi yapcam evde sonrada kan testi allahın izniyle hamiş çıkarım :Saruboceq:inşallah

hay ben o tek çizgi çıkan bozuk testlerii napayımmmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…