AY SORMA DÜN GECE BENDE DELİ OLDUM ACAYİP KAŞINDIkaydirigubbakcemile3 BENDEDE DAMAR YOKKızlar bişiy diycem sizinde göğsünüz kaşınıyo mu??
Ya acaba iç çamaşırından mı bilmiyom ama dehşet kaşınıyo bide öyle damar falan yok:)))
Benimde adet agrısına benzer sancılarım oluyor.Sonra geçiyor.Birde cinsel ilşkiye girerken canım çok acıyor.Hamileleikle alakalımı bilmiyorum.Önceden ağrım olmuyordu.Başka bir belirtim yok.
Arkadaşlar günaydınlar.Ben dün hüsrana uğradım reğli oldum.Hamile değilim.
Kızlar günaydına.s.
Şafak 1 günhihoyyyt
Nolur Allahım tüm bekleyenler kırmız kart görmeyelim :Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar, benim de tam iki gün kaldı, dün dayanamayıp gebelik testi yaptım negatif çıktı,
bu sabah kalktığımda da çenemde sivilce, çok moralim bozuk şuan, halbuki bu ay çok belirtim vardı gebelik için, mavi damarlar göğüslerimde, kızarık göğüs uçları ve tuaf beyaz sivilceler göğüsümde.Hafif de sıvı geliyor,Sivilceyi gördükten sonra pek ümidim kalmadı...şuan hafif karnım da ağrıyor..
nedir fikriniz...
Günaydın arkadaşlar, benim de tam iki gün kaldı, dün dayanamayıp gebelik testi yaptım negatif çıktı,
bu sabah kalktığımda da çenemde sivilce, çok moralim bozuk şuan, halbuki bu ay çok belirtim vardı gebelik için, mavi damarlar göğüslerimde, kızarık göğüs uçları ve tuaf beyaz sivilceler göğüsümde.Hafif de sıvı geliyor,Sivilceyi gördükten sonra pek ümidim kalmadı...şuan hafif karnım da ağrıyor..
nedir fikriniz...
Bu bir hafta içindeki hamiş adaylarımız :
arda_ ....... ......... 5 gün
asya23................ 5 gün
cancer ............... 3 gün
cosmopoli ......... . 3 gün
pnrhlt................... 5 gün (ilk hamişimiz)
Yasmin_yldrm...... 5 gün
swethome............ 5 gün
GAMZELİ............... 6 gün
bilvanisli ...............7-8 gün
lostmania............. 5 gün
*papatya*............. 5-6 gün
ravzanur................ 5 gün
her gün burdan bir gün silicez.bol kırmızılı olsun listemiz inşallah.:içelim:
kafayı yemeden hamiş kalalım kızım sorma ya herkesin belirtisinden kendime pay çıkartıyorum.
mesela benimde son 1haftadır akıntımda koku varrç ozmn bende hamişimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam cnm önce 1eylülde idrar testi yapcam evde sonrada kan testi allahın izniyle hamiş çıkarım :Saruboceq:inşallahİnşallah canım benim. Hayırlısıyla hepiniz hamiş olursunuz :) İstersen şu durumda test yaptırabilirsin. Kan testinde çıkar. Ama yine de bekle bakalım 1 eylülü. Bigün bile geçse test yaptır hemen :) Bende valla sizden çok heyecanlıyım. Herkesten mutlu haberler almak istiyorum...
slm kızlar benim bugün adet günüdü geçen ay bugün olmuştum dün test yaptım yine tek çıktı. adetimde 3 aydır 3 4 gün öne atıyodu ne bilim benimde belirtilerim vardı bekliycem bakalım ne olsun. isteyen herkese bebeğini kucağına almak nasip olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?