KIZLARRRRRR....
Cok ümitlenmek istemiyorum ve adetim de 13. ekim de yani pazartesi ama ben dayanamadim ve test yaptim, ikinci cizgi silik de olsa cikti ve testte de yaziyor silik de cikabilir diye...Ay Hamile miyim ben ya??? Valla sok oldum ,daha evleneli 2 ay olcak 15.de..Kizlar yardimmm...:asigim:
kizlar okadar cok morelim bozukki anlatamam size bu ay cok umutluydum butun belirtilerim vardi hata iki gecedir yiyecek seylerde gordum ruyamada bense nezaman yiyecek gorduysem hep hamileydim oyuzdende iyice havalara girmistim ama bugun acaip kotu arilarim var belim sanki ortadan ayrilicak gibi karnimda cok ariyor her halde kirmizi karti gorucam.ama kizlar benim adetten once sancim olmazdi offff iyice kafam karisti.insan bukadar mi sansiz olur ya bitane bos gebeligim oldu 3 tana dusuk yaptim bitanede dis gebeligim artik inanin ki cizgileri bile gorsem sevinemiyorum.RABBIM tum hamile kalacaklarin ve olanlanlarin hamilelini tamamina erdirsin elerine almak nasib etsin.AMIN.
tesekkürler kizlar,,isin komik tarafi bir defa korunmadik simdiye kadar...Hey Allahim..Bakalim haftaya persembeye yada cumaya kadar bekler ,doktoruma gider bir test yaptiririm, kesinligi orada cikar dediginiz gibi..Korktum birden kizlar...
insala canim insala AMIN.Amin. Canım üzülme hepimiz hemen hemen aynı durumdayız. Bir ay boyunca ümitle bekliyoruz. Belirtiler oluyo, rüyalar görülüyo vs kimilerinin gerçek oluyo kimilerinin değil. Vakti saati gelince bizlerde o duyguyu yaşıcaz İnşallah. Allah çok fazla bekletmeden bizlere de o yüce duyguyu yaşatır inşallah AMİN.
canım kan testi yaptırmadan inanma derim ben benim temmuz ayında başıma bi olay geldi anlatim.şimdi benim adetime 4 gün vardı ben test yaptım testin adı ''dbest'' silik çizgi çıktı aaa hamişim dedim tekrar aynı markadan test yaptım bu sefer daha koyu çıktı artık kesin diyordum sonra aynı gün gittim başka markanın testini aldım sabah aç karnına yapmak için neyse o gece heyecandan uyuyamadık eşimde bende..çünkü 9 aydır istiyorduk sabah 6 da kalktım yaptım vee negatif oturdum koltuğa sersemlemiştim sonra eşimde geldi üzülme dedi ama ne çare nasıl olur diyordum bu test yanlış diğer ikisi pozitif diyordum ve aynen kağıtt da biri daha açık remk çıkarsa pozitif diyordu.saat 10 gibi kan testi yaptırmaya gittim ve sonuç negatif ti nasıl olurdu ya iki test de yanlış sonuç vermişti resmen hayallerim yok olmuştu neyse eve bi geldim baktım regl olmuşum 2 saat ağladım ağlaya ağlaya uyumuştum kalktığımda kafam kazan gibiydi bütün gün ruh gibi dolandım ama ben hamile olmadığıma değil de testin nasıl böyle yanılş sonuç verdiğine sinrlenmiş ve üzülmüştüm.sonra bir daha ki ay yine test yaptım ikiside koyuydu ama ben bir önceki aydan mağdurum ya inanmadım sağlık ocağına gittim orda da test kalmamış benim testi gördüler evet pozitif dediler ama ben inanamıyorum gittim eczaneden bir test daha almaya eczanedeki kadın pozitif bu tekrar yapmana gerek yok dediler ama ben bir tane daha aldım ve ebelere yaptırdım o da pozitifti ama benim kuşkum bitmemişti tam emin olmamakla bereber bir biberon alıp 2-3 kat pakaetledikten sonra eşime hediye ettim açtı anladı ve gözleri doldu ama o da inanmadı sonra kan testi yaptırdık dr.a gittik ve evet hamilesiniz dedi.yani benim hikayem bu. o yüzden canım tam emin olmadan kimseye bişi söyleme inşallah istiyorsan hamişsindir canım.CADIARZU
benim adet 1 gün geçti test negatif
bu durumda adetimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?