adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

günü 1 yada 2 gün geçenler bence acele edip kendinizi üzmeyin benim bu ay 3 gün geçti test yaptım negatif test yaptıktan 2 saat sonra hastalandım ne olur acele etmeyin en azından bi 4-5 gün geçsin bence şuan adetimin 3. günü yani daha 3 gün önce bu olayları yaşadım nolur bekleyin sonra çok üzülüyoruzzzz...Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin. amin

Berrincim, ben artik meraktan catlamistim..Birde yakinda master bitirme sinavim var , ona oturupta konsantre olup calisamadim 1 haftadir, testi de yapiverdim.Ama kan testi icin adetimin gecmesini beklemem gerekiyor. Bazilarinda adet gectikten 4-5 gün sonra cikiyormus, herkes de degisik...Negatif falan cikarsa üzülme , adetin gecince yaparsin..Ama ben haberlerini bekliyorum..Sevgiler.

canım ya ıns bu bebeklerımızı saglıcakla kucagımıza alırız yasadıklarından dolayı sende bende ıyı bılıyoruz onemlı olan hamıle kalmak degıl onemlı olan onun saglıklı dogdugunu gormek ve kucagına alıp kokusunu doyasıy ıcıne cekmek senı cok ıyı anlıyorum canım bende 3 dusuk yasadım benle hamıle kalanlar bebıslerını coktan kucakladılar kısmet hayırlısını versın mevlam ıns hamıssındır canım yaaaaa

Kislar beni ekim hamişerine yazabilrsiniz hamişim ben artik:)

LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(11-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)

EYLÜL HAMİŞLERİ:

pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EKİM HAMİŞLERİ:
nesecrin................hamişşşşş

EKİM

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???
61esra.........................10 ekim???
papatyaaaa..................10 ekim???
nesecrin.......................11 ekim???
mum ağacı....................11 ekim???
SELI999........................11 ekim???

sarikiz2008...................12 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
Nida..............................13 ekim
başak 35.......................13 ekim
kalimerom....................14 ekim
zuzumurti.....................15 ekim
binbirgece....................15 ekim
oozlem.........................17 ekim
naren05.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
dicoo............................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

KASIM:

meltemkilic..................7 kasım
serdi..........................8 kasım

nesecrincim allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin.tebrik ediyorum .:teytey::teytey::teytey:

ekim ayı da gecen ay gibi bol hamişli olur insallah.:Saruboceq:

nesecrin tebrik ederim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin belirti olmuşmuydu biz de bilgilenmiş olalım kaç aydır istiyodun

Kislar beni ekim hamişerine yazabilrsiniz hamişim ben artik:)

canim Masallah; Allah tamamini erdirsin, amin.
hamile haberleri almak bana cok iyi geliyor kizlar, Allah hepimizi daha fazla bekletmez umarim. uzun sure sonra hamile kalanlar varsa aranizda yazabilirseniz sevinirim. cunku bu bana daha da buyuk umut olacak. benim 13 ay oldu da, simdi tuplere bakilacak. diger tum sonuclarimiz normal. umarim bu sayfayi tekrar actigimda yeni hamile haberleri gorurum.

Kislar saolun allahim en yakin zamanda bu güzel duyguyu hepinize yaşatsin darisi başiniza

nesecrin tebrik ederim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin belirti olmuşmuydu biz de bilgilenmiş olalım kaç aydır istiyodun

TEŞEKKÜRLER CANIM DARISI BAŞINA İNŞ.BELİRTİ PEK OLMADI CANIMDA Bİ AKŞAM MİDEM BULANIP İSTİFRA ETMİŞTİM ACABA MI DEDİM ADETİME 3GÜN KALA İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM ÇIKMIŞTI 2GÜN ARAYLA TEKRARLADIM EN SON BUGÜNDE KANDA BAKTIRDIM İŞTE.GEÇEN AY BAŞLADIK CANIM GEÇEN AY TUTMADI KISMET BU AYMIŞ OLDU ÇOK ŞÜKÜR RABBİMEŞeniz

Nurcum çok saol canim allahim kucağimiza aldiğimiz günleride gösterir inş.

nesrincim tbr ederim saglılı bir hamılelık geçirirsın inş bizimde olurda bizde geçiririz inşkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım üzülme herkezin hormonları farklı kiminde hemen çıkıyor kiminde ise 1 hafta geçse bile çıkmıyor inşallah hamişsindir benim komşumun 1 hafta geçmiş test yapmış çıkmamış ama o eminmiş hamiş olduğundan çünkü hiç gecikmezmiş sonra dr.a gitmiş ve öğrenmiş hamiş olduğunu allah gönlüne göre versin canım.

allahım bizede ver..............

selam arkadaşlarım....arasıra sizleri takip ediyorum ve arada hamile arkadaşlarımı duyunca hem mutlu oluyorum hemde gözlerim doluyor.nesecrin cim senide çok tebrik ederim..:teytey::teytey::.umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..nur32 sevgili arkadaşım sen nasılsın masıl gidiyor hamileliğin bulantıların başladımı? benide sorarsanız 17 ekimi bekliyorum ...nasipse olur inşallah.....:1hug:

canım gecen gün biraz bulantım vardı.geçti.şimdi yine birsey yok.ara ara kasıklarıma da agrı girmese hamıle oldugumu unutacagım.umarım bu sekilde devam eder.insallah rabbim sana da nasip eder ve 17 ekimde müjdeli haberi verirsin.a.s.

:enbuyukkk::dance:merhaba nur82 benide 20 ekim olarak eklermisiniz umutsuzum ama yinede umutlanmak güzel inşallah bol bol hamişşşş haberleri alırız allaha emanet olun...

tebrik ederim cnm allah kucağına sağ selim almayıda nasip etsin kendine çok dikkat et olurmu allaha emanet ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…