adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar ekim ayı bol hamişli olacağa benziyo hadi hayırlısı liste bayağı kabarık allah bereket versin

kızlar bende gelen giden yok yarın sabah test yapıcam belki erken ama napimmmm

kızlar bende gelen giden yok yarın sabah test yapıcam belki erken ama napimmmm

canım senınkı lısteye baktımda ayın 8 degılmıydı bence yap derın ıns hamıssındır benımde bugun ama pek umutlu degılım aman saglıcakla gelsınlerde bız beklemeye alıstık zaten hadi guzel haberlerını beklıyoz canımmmmmm

kizlar sekiz ekim sasmadan geldi yine kirmizi kart, adimin yanindaki soru isareti yerine kirmizi kart koyun lutfen:)

seli999 listeye baktım da ikimizin de adet günü aynı bakalım işallah ikimizde hamileyizdir allahım herkese versin işallah
isala canim yaaa sende belirtiler varmi canim.benim aksam cok gobeyimin alt kismi agirdi aynen adet sancisi gibi zaten bir hafta on gundur ara sira arim oluyo acaba belirti olabilirmi.iki gunumuz kaldi isala hamileyizdir canim kaydirigubbakcemile3

slm arakdaşlar beinim adetim yarın ama ben ilk defa bu ay dayanamayıp test yaptım negatif çiktı demekki boyle hayırlıymış olsun yinede bakalım regk bittisin ilk işim doktora gittmek bir sene olacak neredeyse olmuyor inş bir dahaki seferea.s.

isala canim yaaa sende belirtiler varmi canim.benim aksam cok gobeyimin alt kismi agirdi aynen adet sancisi gibi zaten bir hafta on gundur ara sira arim oluyo acaba belirti olabilirmi.iki gunumuz kaldi isala hamileyizdir canim kaydirigubbakcemile3

ayy canım aynen ya bnm de göbeğimin tam alt kısmında şişkinlik var bi de idrara çıkmam biraz sıklaştı işallah hamileyizdir ben 4 gün kala test yaptım negatif çıktı şimdi 1 gün kaldı ama yaptıramıyorum yine negatif çıkar diye duymak istemiyorum o kelimeyi işallah ikimizde hamile olduğumuz söleriz bu ay canım:Saruboceq:

benimde 4 kaldı ama test yaptım dayanamadım negatif hayırlısı olsun bakalım

slm umut sevgim ikimizinde bugün olması gerekiodu bende gecikme oluyo ama 4 aydır sekmio hiç nedense bu ay beklenti içine girdim dün turuncu ya benzer kahverengi akıntı geldi bugünnokta şeklinde kahverengi akıntı geldi ama bişi yok bakalım ne olcak sende durum nedir cvp bekliorum hadi hayırlısı

Kizlar benim de adetime 4 gün var..(13 Ekim..tam da dogum günüm)..Karnimin alt tarafinda bir baski var, cok sIk Wc ye gidiyorum, basim dönüyor, konsantre bozuklugum var ve gögüslerim sanki adet olacakmisim gibi sis ve aciyorlar...Cok merak ediyorum ,bugün gittim test almak icin almadim, pazartesiyi beklemek daha iyi sanirim...Ne dersiniz?

ben su anda tekirdagdayım.edebiyat benim branş.sagol cnm bilgiler için mesela cep tel.yatılan odada bulundurmamak gerektiğini bilmiyordum.o halde çalar saat almak şart oldu :))
ben normal hayatıma devam ediyorum.dikkat de edıyorum tabi ama eşim çok hassas davranıyor.ben de allah korusun kötü birsey olursa beni suçlamasın dıye dediklerini uyguluyorum.güzel dileklerin için tesekkür ederim allah sana da nasip eder insallah.

hakkaten cıktı canım sorma sanki ben degıl de eşim hamile :))

listeyi güncelledim kızlar .insallah bu ay da peşpeşe hamiş haberleri alırız.

nida cnm sanki beni anlatıyosun aynı belirtileri bende yaşadım ve senin gibi sordum senin gibi de kimseden cvp alamadım 4 gün önce test yaptım negatif çıktı erken dediler bakalım hayırlısı işallah sende hamilesindir bende işallah tabi bütün isteyenler

kızlar iyi geceler benimde adetime 4 gün kaldı gögüzlerim çokşiş ve dokunamıyorum bile acıyorlar ama kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrıyot ateş ölçme yöntemini kullanıyorum bu sabah 36.3 çıktı düşüş yok hadi hayırlsısı sizce bunlar belirtimidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…