adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

selam kızlar 4 gün şehir dışındaydım o yüzden hiç uğrayamadım ama girer girmez bir hamiş haberi daha aldımm ve cok sevindim NESECRİN cim coook tebrik ederimm canımm allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
kızlar ben siize birsey sorucam ben 21.gün progestron testi yaptırdım sonucum 9.45 cıktı sizce nasıl? eşim de sperm testi yaptırıcak sonra doktora göstericez sonuçları ama ben doktora gidene kadar öğrenmek istiyorum sizce sonucum nasıl? lütfen cevaplarını bekliyorum cok meraklandım

:ecrin_:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
allah gönlünüze göre versin ...ben bebek beklemiyorum ama 2 yıl sonra düşünüyoruz çocuk sahibi olmayı ama yazdıklarınızı okuyunca dedim ya bu şekildede zaman geçerse ilk bebeğim çünkü ee..yaşta 27 oldu yani dr a gittinizmi bi sorun yoktur inşallah sağlık yönünden bende kist var bide sağ yumurtalıkta 6 tane ya olmazsa bende çok beklersem uffff:ecrin_bebek:

biz 2 yıl sonra bebek düşünüyoruz 1 yıllık evliyiz ama anladımki bu kolay bişi değil yazdıklarınızı okuyunca ya benimde bu şekilde bekleyişle olur yada olmazsa ee yaş 27 oldu bide sağ yumurtalığımda 6 tane kist var kızlar sizce napim ben ...allahım inşallah hamiş olursunuz ya çok tatlısınız allah gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin bende takip edicem sizi....

merhaba kızlar arka sayfaya düşmüşüz neler oluyo nerelerdesini???
Ben size bugün (umarımmm) güzel bi haber vericem:teytey:sositososito:teytey:
sevinmekten korkuyorum ama sanırım HAMİLEYİMMMMMMM:asigim::asigim:
evde adet tarihimden bi gün önce ve bi gün sonra yani bugün test yaptım silik bi çizgi çıktı. Bugünki biraz daha belirgindi tabi..ama söyledigim gibi bilemiyorum bi yanım hala tedirgin ve korkuyo:1no2:

ayyyyyyyy heyooooooooooooooooooooooooo:sm_cool: tebrik ederimm canımmmmm nasıl sevindim anlatamam allah kucagınma almayı da nasip etsin inşallah. Niye tedirginsin ki bitanem tamam işte artık hamişsiiinnn sen bunu başardınnn artık hiç endişelenme bence bugün git bir kantesti yaptır en azından için rahat etsin hayatımm tekrar coooook TEBRİKLERRR:teytey:a.s.

canimm tebriklerrrkizlarr birr hamis haberii dahha geldiii:lepi:allahimmm saglikli hamislik gecirtsinn darisi izlerinn basina canimmkaydirigubbakcemile2..kizlarrr benn dugunumuuzu yaptimm 4 gunden berii giremiyodumm nette ... okk yoruldummm birdee ayagimmiii arii sokttuuuuu ayyy cokkk karisikk olduu tamm yumurtlama zamaniminn 12 gunundenn sonrra cokk yogundukk misafirlerr vardii o yuzdenn hic umitlii degilimm o ama simdii atesimm yuksekk 1 derece yukselmiis yinede ir denicemm akalimmm..bu arada NESECRIN CIM TEBRIKLERR CANIMM ayaginizii surtunn bizdee gelelimm arkadan canimmm

ARKADAŞLAR ben dün bir soru sormuştum kimse cevap vermedi progesteron sonucum
9.45 cıktı lütfen yumurtlamısmıyım iyi mi kötü mü bir yorum yapın henüz doktora gidemiyorum yorumlarınız bekliyorum

merhaba canım cok saol sevincime ortak olduğun için..
sevinmekten korkuyorum çünkü kaybetmenin acısını biliyorum.. ama soyledigin gibi inşallah Allah bu sefer sağ ve sağlıklı kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:
az önce kan verdim geldim canım sonuçlar 4te çıkıcak, çıkınca yazarım

inşallah bitanem hemen sonucunu yaz ben bugün burdayım hep kontrol edicem böyle haberler alınca umudunu hep taze tutuyor belirtilerin varmıydı canıkom ?

çok teşekkürler canım, inşallah en kısa zamanda birbirimizin güzel haberlerini alırız. unutma bu bebişler en beklemediğin anda geliyor

Kızlar benim de adet günüm dündü ama ben 1 hafta önce kan testi yaptırdım ve negatifti.Hala adet olmadım ama 12 ekim tarihini gelecek aya alabilirsiniz sanırım.Bu ay da geçti.

canım ya ben artık belirtilerden şüpheleniyorum:smiley-cool:
yani psikolojik mi acaba diye onun altında bile bi şeyler arayıp bu ay kimseye belirti var demedim. Sol kasığımda arada bir batma vardı bi süredir, göğüslerim iki haftadır adet olacakmış gibi şiş ama uçlarının rengi koyulaşmadı, dün adet olacak gibi belim ağrımaya başladı(ki adet olacam şimdi diye çok korktum) bi de bazen midem kalkıyo gibi oluyo ama bence onun için çok erken...dediğim gibi psikolojik olduğunu düşünüp kafaya takmamaya çalışıyorum..Saat dörtte anlayacaz bakalım nedeniniyerimseniben

canım yaa vallahi aynen her ay psikolojik olarak neler yaşadım anlatamam hatta gecen ayki belirtilerin üzerine eğer hamile değilsem kesin ben delirdim demiştim ve hastalandım kendimi psikolojisi bozuk olan insanlar gibi hissediyorum. Ama bunu da soylemeden edemiyecegüm benm hastalanmama 2 hafta kala göğüslerim şişti ve cok ağrıyor hala hastalanmadım gercı daha 1 haftam var ama normalde 1 hafta kala acımaya başlardı göğüslerim senin de galiba erken başlamış göğüs şişkinliğin?

merhaba arkadaslar!ben yeni üye oldum.Benimde 4yasinda bir oglum var ve ikinci cocuk icin ugrasiyorum.Normalde adet günüm 6 ekimdi ama hala gelmedi.Adetten önce kan testi yaptirdim negatif ama diger gebeligimde oldugu gibi belirtilerim var.Psikolojikmi bilemiyorum

nurcum ben test yaptim cikmadi hamis degilim hala adette olamadim beni listeden cikarirsin cnm haberin olsunsenağlama

aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Onun için birbirimizi bu kadar iyi anlıyoruz sanırım. Bence belirtiler üzerinde çok durma, yoksa kafayı yiycek gibi olup sonunda adet olunca da fazlası ile üzülüyosun. en iyi sebat edip beklemek ve bol dua etmek...
dualarım seninlee....(Bu arada hala sonuç çıkmadı:sm_confused:) meraktan çatlıycammkafamçokkarıştı)

NAZ&PITIRCIK;hayatım cok az kaldı sadece 1,5 saat sonra bence iyi haberi alıcaksın allahın izniyle eminim suanda cook heyecanlısındır ama sabırlı ol az kaldı anne olacağını öğreneceğin zamana :teytey::1hug:

AMMAN NAZAR DEĞMESİN

EYLÜL HAMİŞLERİ::CüvCüv:
pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş

EKİM HAMİŞLERİ::CüvCüv:
nesecrin................hamişşşşş

EKİM:Saruboceq:

wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
zeynepela....................8 ekim???
aybala42......................8 ekim???
umut_sevgim................9 ekim???
mevzey........................9 ekim???
61esra.........................10 ekim???
papatyaaaa..................10 ekim???
mum ağacı....................11 ekim???

sarikiz2008...................12 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
Nida..............................13 ekim
başak 35.......................13 ekim
kalimerom....................14 ekim
zuzumurti.....................15 ekim
binbirgece....................15 ekim
oozlem.........................17 ekim
naren05.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
dicoo............................20 ekim
NEHİR..........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim

KASIM::Saruboceq:

meltemkilic..................7 kasım
serdi..........................8 kasım

Bu başlığı açarken bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim doğrusu.sanırım biçok kişiye uğurlu geldim:1hug: benim yerime listeyi sürekli güncel tutan nur82 sana teşekkür ederim.bana ve yeni hamiş adaylarına Allah kolaylık versin yeni listemiz hayırlı olsun:içelim:
naz&pıtırcık iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…