benide yazarmısınız listeye kızlar 18 ekim
geri sayım başladı.benim muhtemel adet tarihim 1-2 eylül.bu tarilerde hastalanıcak olanlar varsa adete kadar hergün değişikleri burda beraber paylaşalım.bakalım kimlerden hamiş haberlerini alıcaz.ben şimdiden heyecanlanmaya başladım.çünkü kendi adetimle beraber burdan sizinkileri de merakla beklemeye başlıcam.hadi hayırlısı..:içelim:
merhaba kızlar arka sayfaya düşmüşüz neler oluyo nerelerdesini???
Ben size bugün (umarımmm) güzel bi haber vericem:teytey:sositososito:teytey:
sevinmekten korkuyorum ama sanırım HAMİLEYİMMMMMMM:asigim::asigim:
evde adet tarihimden bi gün önce ve bi gün sonra yani bugün test yaptım silik bi çizgi çıktı. Bugünki biraz daha belirgindi tabi..ama söyledigim gibi bilemiyorum bi yanım hala tedirgin ve korkuyo:1no2:
canimm tebriklerrrmerhaba kızlar arka sayfaya düşmüşüz neler oluyo nerelerdesini???
Ben size bugün (umarımmm) güzel bi haber vericem:teytey:sositososito:teytey:
sevinmekten korkuyorum ama sanırım HAMİLEYİMMMMMMM:asigim:
evde adet tarihimden bi gün önce ve bi gün sonra yani bugün test yaptım silik bi çizgi çıktı. Bugünki biraz daha belirgindi tabi..ama söyledigim gibi bilemiyorum bi yanım hala tedirgin ve korkuyo:1no2:
ayyyyyyyy heyooooooooooooooooooooooooo:sm_cool: tebrik ederimm canımmmmm nasıl sevindim anlatamam allah kucagınma almayı da nasip etsin inşallah. Niye tedirginsin ki bitanem tamam işte artık hamişsiiinnn sen bunu başardınnn artık hiç endişelenme bence bugün git bir kantesti yaptır en azından için rahat etsin hayatımm tekrar coooook TEBRİKLERRR:teytey:a.s.
merhaba canım cok saol sevincime ortak olduğun için..
sevinmekten korkuyorum çünkü kaybetmenin acısını biliyorum.. ama soyledigin gibi inşallah Allah bu sefer sağ ve sağlıklı kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:
az önce kan verdim geldim canım sonuçlar 4te çıkıcak, çıkınca yazarım
canimm tebriklerrrkizlarr birr hamis haberii dahha geldiii:lepi:allahimmm saglikli hamislik gecirtsinn darisi izlerinn basina canimmkaydirigubbakcemile2..kizlarrr benn dugunumuuzu yaptimm 4 gunden berii giremiyodumm nette ... okk yoruldummm birdee ayagimmiii arii sokttuuuuu ayyy cokkk karisikk olduu tamm yumurtlama zamaniminn 12 gunundenn sonrra cokk yogundukk misafirlerr vardii o yuzdenn hic umitlii degilimm o ama simdii atesimm yuksekk 1 derece yukselmiis yinede ir denicemm akalimmm..bu arada NESECRIN CIM TEBRIKLERR CANIMM ayaginizii surtunn bizdee gelelimm arkadan canimmm
merhaba canım cok saol sevincime ortak olduğun için..
sevinmekten korkuyorum çünkü kaybetmenin acısını biliyorum.. ama soyledigin gibi inşallah Allah bu sefer sağ ve sağlıklı kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:
az önce kan verdim geldim canım sonuçlar 4te çıkıcak, çıkınca yazarım
canım ya ben artık belirtilerden şüpheleniyorum:smiley-cool:
yani psikolojik mi acaba diye onun altında bile bi şeyler arayıp bu ay kimseye belirti var demedim. Sol kasığımda arada bir batma vardı bi süredir, göğüslerim iki haftadır adet olacakmış gibi şiş ama uçlarının rengi koyulaşmadı, dün adet olacak gibi belim ağrımaya başladı(ki adet olacam şimdi diye çok korktum) bi de bazen midem kalkıyo gibi oluyo ama bence onun için çok erken...dediğim gibi psikolojik olduğunu düşünüp kafaya takmamaya çalışıyorum..Saat dörtte anlayacaz bakalım nedeniniyerimseniben
LİSTEMİZ BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH(06-10-2008)
:::::::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::::::::
(ALLAH TÜM HAMİŞLERİMİZİ NAZARDAN SAKLASIN)
EYLÜL HAMİŞLERİ:
pnrhlt....................hamişşşşş
afakat...................hamişşşşş
meleğimsin...........hamişşşşş
ayvalık..................hamişşşşş
aysen_balikesir.....hamişşşşş
hatice1007............hamişşşşş
ozgun2008............hamişşşşş
şirine....................hamişşşşş
tugbamurat...........hamişşşşş
cocosh.................hamişşşşş
s.d.34...................hamişşşşş
sebeyza................hamişşşşş
nur82....................hamişşşşş
kader_emel............hamişşşşş
cancer...................hamişşşşş
EYLÜL
gulsultan.....................20 eylül???
cansucLk.....................21 eylül???
kadriye24....................21 eylül???
balımnur......................22 eylül???
lifeisgood....................26 eylül???
stella79.......................29 eylül???
pearl_pearl...................29 eylül???
kukaleta......................29 eylül???
EKİM
wintersun....................???
*papatya*....................3 ekim???
ates_parcasi................3 ekim???
meltemkilic..................7 ekim
gündogmadan...............8 ekim
serdi............................8 ekim
zeynepela....................8 ekim
aybala42......................8 ekim
umut_sevgim................9 ekim
mevzey........................9 ekim
61esra.........................10 ekim
papatyaaaa..................10 ekim
mum ağacı....................11 ekim
naz&pıtırcık..................12 ekim
TUANAY.......................12 ekim
kalimerom....................14 ekim
oozlem.........................17 ekim
nmb2358......................18 ekim
baharrr.........................20 ekim
sıla_84..........................21 ekim
ece22..........................22 ekim
dileğimbebeğim............22 ekim
margot_fonteyn.............22 ekim
ısıl_ufuk........................23 ekim
hnurkoçer......................24 ekim
ravzanur........................25 ekim
nisasum.......................25 ekim
benssenb.................... 28 ekim
entelliye.......................29 ekim
canım yaa vallahi aynen her ay psikolojik olarak neler yaşadım anlatamam hatta gecen ayki belirtilerin üzerine eğer hamile değilsem kesin ben delirdim demiştim ve hastalandımkendimi psikolojisi bozuk olan insanlar gibi hissediyorum. Ama bunu da soylemeden edemiyecegüm benm hastalanmama 2 hafta kala göğüslerim şişti ve cok ağrıyor hala hastalanmadım gercı daha 1 haftam var ama normalde 1 hafta kala acımaya başlardı göğüslerim senin de galiba erken başlamış göğüs şişkinliğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?