canimm hadii hamissin insallahhh su ekimm listeyide doldururuzz .senn hemenn kann testii yaptir canimm:teytey:dur durr papatyada hamis galiaaa ayy heyecanlanmaa basladimm:teytey::teytey:kizlarr hamislerr tek tekk geliyoooo:CüvCüv::CüvCüv:Kizlar, cuma günü yani adetimden 3 gün önce test yapmistim, ikinci cizgi silik cikmisti ya....Bugün yine yaptim testi ikinci cizgi iyice bir belirgindi..Onun disinda adetimin bugün gelmesi gerekiyordu .Gelmedi..Birde bu bas dönmesi beni öldürecek...Ögretmenim birde.bugün ne yaptim ,ne anlattim derste vallahi bilmiyorum....Kan testini en gec carsamba yaptiracagim..Haber veririm...Sevgiler.
Selama.s.
kafam cok karısık arkadaslar bı anlamadım gıttı yaaaa :1shok:
ayın 12. adetlenecektım daha henüz olmadım. kafamı karıstıran bu ayın 11. kan testı yapıldı ve hamile olmadıgımı söyledı doktor b-hcg degerı 1,70 :1no2: napım ben sımdı:bbo:
kızlar günaydıınnn
naz pıtırcık arkadaşımız hala ugramamış buraya dün idrar testi çift çizgiydi, kan testi vermişti haber vericekti ama yok cok merak ettim inşallah üzülecek bir durum yoktur. yok yok ama bence hamiş olduğunu öğrendii ve doktora falan gitti belkde :1hug:
günaydın kızlar bu sabah adetim tam geldi dr arıyacagım ne zaman gitmemem gerek diye hayırlısı allahtan saglık olsun demekten başka çarem yok ama tedaviye devam yeni adet tarihimi hesaplar tekrar yazarım
bence kafanı karıştırma kan testi cok hassas bir testtir yanlış cıkma ihtimali yok diye biliyorum yani idrar testleri gibi değil kan testi daha güvenilir o yüzden kafana takma daha 2 gün olmuş gelir biraz gecikme yaşıyorsun o kadar mevsimden stresden herseyden etkilenir bu
Herkese günaydınnnn
dileğim kusura bakma sizleri merakta bıraktım; ama haber güzell
665,5 çıktı BHCG:) Yani HAMİŞİMMM:CüvCüv:
Sonuç tam 16'da çıktı ama site ile ilgili sorunlar vardı dün giremedim,işyerinin sisteminden olabilir. bugünde bu saate kadar bi şehirdışı görev vardı haftaya onu iptal ettirmek için ugraştım. gitmeyi istiyodum aslinda ama ne olur ne olmaz bi aksilik olmasın istedim.
Beni ve bebişimi merak ettiğin için ÇOK TEŞEKKÜRLER TEYZESİ VE DİĞER TÜM TEYZELERİ...a.s.
EE ikinci sıra benim artık:hooray:
Herkese günaydınnnn
dileğim kusura bakma sizleri merakta bıraktım; ama haber güzell
665,5 çıktı BHCG:) Yani HAMİŞİMMM:CüvCüv:
Sonuç tam 16'da çıktı ama site ile ilgili sorunlar vardı dün giremedim,işyerinin sisteminden olabilir. bugünde bu saate kadar bi şehirdışı görev vardı haftaya onu iptal ettirmek için ugraştım. gitmeyi istiyodum aslinda ama ne olur ne olmaz bi aksilik olmasın istedim.
Beni ve bebişimi merak ettiğin için ÇOK TEŞEKKÜRLER TEYZESİ VE DİĞER TÜM TEYZELERİ...a.s.
EE ikinci sıra benim artık:hooray:
haklısın ama bana hıc öyle gelmıyor ıcımde bı umut var sankı senağlama hayırlısı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: ben seni yerim yaa şimdi sen anne mi olacaksın hayırlısıyla:teytey: canımm yaa o kadar sevindim ki anlatamam kaç haftalık acaba ama bayağı yüksek sanırım büyümüş bebişin maşallah belki de ikizdir kız.
hadi hayırlı olsun bitanem allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :1hug:a.s.
Hayırlı olsun allah kucagına almaya nasıp etsın :asigim:
ayy hayatım yaa biliyorum aynılarını bende yaşıyorum belki yanlıştır, erken mi test yaptım acaba bunların hepsini hepimiz yaşıyoruz inşallah hamişsindir bitanem amadediğim gibi kan testi güvenilirdir bence sen kafana takma normal hayatına devam et hamişsen seviniriz olmazsada alışmış olursun bu duruma .Hem daha öbür ay var demi:dance:
umudumuz asla kaybolmasın önümüzde aylar var aklına takarsan olmaza.s.
Canım benim çok teşekkürler;İNŞALLAH darısı sizlere
sen de kafana takma bence, kafana takma denmesi sana sinir bozucu gelebilir ben de aynısını yaşadım ama cidden başka türlü çıkılmıyor bu sıkıntıdan..Dileğinde dediği gibi bi sonraki ay olabilir, her ay bir şans..Bebişler bizi ne zaman mutlu edeceklerini biliyolar ve o zamanı bekliyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?