adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

benimde adetim 10 gün geçti hiçbir belirti yok test yaptım negatif baya bi zaman geçince çok silik çıkıyo ikinci çizgi kan testi yaptırmayada korkuyorum.bi adet olsam doktora gidicem inşallah bu ay hamile kalırım hayırlısıyla

naz&pıtırcık hayatım naptın yaa sonucun ne cıktı cok merak ettim akşam üzere anneme gitmem gerekti ama eve gelir gelmez açtım burayı ama hiçbirşey yok meraklandırma artık bizi de yaz buraya sonucu :Saruboceq:

canimm hadii hamissin insallahhh su ekimm listeyide doldururuzz .senn hemenn kann testii yaptir canimm:teytey:dur durr papatyada hamis galiaaa ayy heyecanlanmaa basladimm:teytey::teytey:kizlarr hamislerr tek tekk geliyoooo:CüvCüv::CüvCüv:

iremissss hosgeldinn canimm umarimm ugurluu gelirr listemizzz sanadaaa :teytey::teytey::teytey:

ee ben nerdeyim kızlar bu listede aşk olsun unutuyosunuz benide naniknanik

16 ekim kızlaaaaaaaaaaaar 16 ekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

hadi bakalım dolsun listeeeeee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar günaydıınnn
naz pıtırcık arkadaşımız hala ugramamış buraya dün idrar testi çift çizgiydi, kan testi vermişti haber vericekti ama yok cok merak ettim inşallah üzülecek bir durum yoktur. yok yok ama bence hamiş olduğunu öğrendii ve doktora falan gitti belkde :1hug:

Selama.s.

kafam cok karısık arkadaslar bı anlamadım gıttı yaaaa :1shok:

ayın 12. adetlenecektım daha henüz olmadım. kafamı karıstıran bu ayın 11. kan testı yapıldı ve hamile olmadıgımı söyledı doktor b-hcg degerı 1,70 :1no2: napım ben sımdı:bbo:

günaydın kızlar bu sabah adetim tam geldi dr arıyacagım ne zaman gitmemem gerek diye hayırlısı allahtan saglık olsun demekten başka çarem yok ama tedaviye devam yeni adet tarihimi hesaplar tekrar yazarım

bence kafanı karıştırma kan testi cok hassas bir testtir yanlış cıkma ihtimali yok diye biliyorum yani idrar testleri gibi değil kan testi daha güvenilir o yüzden kafana takma daha 2 gün olmuş gelir biraz gecikme yaşıyorsun o kadar mevsimden stresden herseyden etkilenir bu

Herkese günaydınnnn
dileğim kusura bakma sizleri merakta bıraktım; ama haber güzell
665,5 çıktı BHCG:) Yani HAMİŞİMMM:CüvCüv:
Sonuç tam 16'da çıktı ama site ile ilgili sorunlar vardı dün giremedim,işyerinin sisteminden olabilir. bugünde bu saate kadar bi şehirdışı görev vardı haftaya onu iptal ettirmek için ugraştım. gitmeyi istiyodum aslinda ama ne olur ne olmaz bi aksilik olmasın istedim.
Beni ve bebişimi merak ettiğin için ÇOK TEŞEKKÜRLER TEYZESİ VE DİĞER TÜM TEYZELERİ...a.s.
EE ikinci sıra benim artık:hooray:

günaydın kızlar bu sabah adetim tam geldi dr arıyacagım ne zaman gitmemem gerek diye hayırlısı allahtan saglık olsun demekten başka çarem yok ama tedaviye devam yeni adet tarihimi hesaplar tekrar yazarım

hayatım bende bu ay doktora gidicem bakalım inşallah seninde benimde bir sorunumuz cıkmaz ama haklısın tek diyebileceğimiz şey sağlık olsun insan üzülüyor ama 2 gün sonra yine umutlanmaya başlıyor cok garip di mi:1hug:a.s.

haklısın ama bana hıc öyle gelmıyor ıcımde bı umut var sankı senağlama hayırlısı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool: ben seni yerim yaa şimdi sen anne mi olacaksın hayırlısıyla:teytey: canımm yaa o kadar sevindim ki anlatamam kaç haftalık acaba ama bayağı yüksek sanırım büyümüş bebişin maşallah belki de ikizdir kız.
hadi hayırlı olsun bitanem allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :1hug:a.s.

Hayırlı olsun allah kucagına almaya nasıp etsın :asigim:

haklısın ama bana hıc öyle gelmıyor ıcımde bı umut var sankı senağlama hayırlısı

ayy hayatım yaa biliyorum aynılarını bende yaşıyorum belki yanlıştır, erken mi test yaptım acaba bunların hepsini hepimiz yaşıyoruz inşallah hamişsindir bitanem amadediğim gibi kan testi güvenilirdir bence sen kafana takma normal hayatına devam et hamişsen seviniriz olmazsada alışmış olursun bu duruma .Hem daha öbür ay var demi:dance:
umudumuz asla kaybolmasın önümüzde aylar var aklına takarsan olmaza.s.

canım benim inşallah darısı başına ve tüm isteyen arkadaşların başına... inşallah kırklarımız birbirine karışır:Saruboceq:
umarım dediğin gibi Allah sağ ve sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder ve gebelikte bi sorun çıkmaz..inan dün kan sonucuna baktım ve kilitlendim, işteydim bu sefer kimseye(iş ve aile çevremden siz hariç tabi) söylememe kararı aldığım için sevincim içimde kaldı; deli gibi ağlamak istedim ama insanlar ne oldu diye soracaklar diye o da boğazımda düğümlendi kaldı..
bugün 4+3 olması gerekiyo:) ben ilk gebelikte ne ikiz mi Allah korusun diyodum ama bu sefer neden olmasın:1rolleyes:

Hayırlı olsun allah kucagına almaya nasıp etsın :asigim:

Canım benim çok teşekkürler;İNŞALLAH darısı sizlere
sen de kafana takma bence, kafana takma denmesi sana sinir bozucu gelebilir ben de aynısını yaşadım ama cidden başka türlü çıkılmıyor bu sıkıntıdan..Dileğinde dediği gibi bi sonraki ay olabilir, her ay bir şans..Bebişler bizi ne zaman mutlu edeceklerini biliyolar ve o zamanı bekliyolar...

canım yaa hakkında hayırlısı canım gerci ikiz bebekler zordur ama olsunn bizim için farketmez demii:)
Buarada insanın hemen paylaşması gereken şeylerden biri de hamişliktir ailene niye söylemiyorsun ki onlar senin ailen belki çevrene söylememekte iyi ediyorsun ama ailene niye söylemedin?

benım 2. ayım yenı evlıyım :ecrin_bebek: herseyın hayırlısı :CüvCüv: tamam kafama takmamaya calısacam gamyoncuiremsu

arkadaşlar bende hamişim kan tahlilinde 4 haftalık çıktı çok mutluyum darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…