adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

kızlar benımkı ayın 27 si p.tesı gunu.
suan kasıklarımda acayıp bı agrı varrr.insalah hamısımdırr.
bu defa nedensee hep hamıleymısım gıbı gelıyorr
her defasından daha umıtlıyımmm
degılsemmm bu defa daha coook uzulucemmm
ılkkeezz daha cok umıtlıyımmm

Kizlailk duusgumdne sonrasini sayarsak 18aydir bekliyporum belki buzyüzdendirki ba artik çift çi
zgiyi görmkk çokkk uzakk

benimki 574.13 çok mu düşük:çok üzgünüm:

hayır seninki normal ya benimki yüksek kaydirigubbakcemile3

okuduklarımın değerleri hepsi seninki gibi hatta çok daha düşük olanlar var 100lerde 250lerde çıkanlar var

ama benimki 1676 :uhm:

babası gibi fazlamı gelişmiş olcak nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kizlailk duusgumdne sonrasini sayarsak 18aydir bekliyporum belki buzyüzdendirki ba artik çift çi
zgiyi görmkk çokkk uzakk

kadiriyecim canım hep çok uzak derken yanında oluyor bunu hiç unutma ben karnım ağrıyor diye ped bile koymuştum

zgiyi görmkk çokkk uzakk

hayır 18ay önce çok uzaktı artık çok daha yakın,

belki ne zaman anne olacağını bilmiyoruz belki bu ay hamişsin belki 2ay sonra olacaksın ,

ama hergecen gün anneliğe bir adım daha yakınsın unutma :teselli:

canım belki ikizdir canım :dance:

seda canım seni tebrik ederiam başlık açmıştın yanılmıyorsam kendimi hamile hissediyorum diye hatta değerinde gerçekten yüksek ya çok erken döllenmen olmuş yada ikiz hadi hayırlısı olsun

nur sende eşim gibi oda varya bence ikiz olacak inşallah ikiz olacak 3aydır aynı şeyi söylüyor,

ama bizim aileyi bırak sülalede hiç ikiz yokki

ay ne güzel olurdu heee gerçi çokda zor bir durum ama ne biliyim

sanmıyorum yani hiç ikiz bebek bile görmedim canlı canlı :))))

hayır 18ay önce çok uzaktı artık çok daha yakın,

belki ne zaman anne olacağını bilmiyoruz belki bu ay hamişsin belki 2ay sonra olacaksın ,

ama hergecen gün anneliğe bir adım daha yakınsın unutma
sedacım bu msjın çok hoşuma gıttı çok etkılendım yaaaa

seda canım seni tebrik ederiam başlık açmıştın yanılmıyorsam kendimi hamile hissediyorum diye hatta değerinde gerçekten yüksek ya çok erken döllenmen olmuş yada ikiz hadi hayırlısı olsun

evet canım ben kendimi hamile hissediyorum yazmıştım

çok sağol ya,

ya aslında ben ayın 6.da yumurtamın çatladığını gördüm o geceden hamile kaldım diye düşünüyorum ,yani eğer doğruysa 17.gün test yaptım ve 1676ı çıktı çok şaşırdım sonucu veren kız sen 1buçuk aylık hamilesin dedi

ama ben geçen ayın 21de adet oldum günüm 2gün geçti sadece dedim onlarda şaşırdı bi sorun yoktur dimi yaa

hmmm canım ya belliki çok mutlusun,rabbim tamamına erdirsin inşallah.
ben de hiç bi belirti yok sadece ara ara kasıklarım ağrıo o kadar,zaten ben bi tedavi sürecindeyim,yani bu ay beklemiorum ama aranıza katılmak için listeye alır mısınız demiştim.
tekrar tebrikler canım..

kızlar adetime benim 15 gün var ama bu ay kocişime süpriz yapmak istiyorum.çünkü kasım ayında bizim evlilik yıldönümümüz.eger hamiş kalırsam 3 4 gün kocişime reglim geldi dicem oyalıycam ama tam evlilik yıldönümümüzde ona çok güzel bir süpriz yapıcam allahım izin verirse tabiki.kızlar nooooluuur bana dua edin.hamiş kalayım.bu ay çok çalışamadık malesef ama inşallah tutturmuşuzdur yaa.kızlar içim kıpır kıpır düşündükçe heyecanlanıyorum.hepinize içten dua ediyorum sizinde dualarınızı istiyorum.dünya dua üzerine kurulu hepimize hayırlı saglıklı evlatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…