adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

nur canım sna demedım seda ya dedim senınelde dun konuşmuşmuyduk oncekı gunmu konuşmuştuk benımde bugun gunum gelen giden yok ama daha.senı bzım topıkten bılıyorum zaten

nur canım sna demedım seda ya dedim senınelde dun konuşmuşmuyduk oncekı gunmu konuşmuştuk benımde bugun gunum gelen giden yok ama daha.senı bzım topıkten bılıyorum zaten

test yapsana canım müjdeyi ver bize hadi beraberde doğuralım

canım benım sneın gunun nezmandı dun konuşmuştuk seni hatırladın dımııı

canım benim tabi hatırladım ya

çok mutluyum bumuyani dün eşimle gittik bide deli oldu görmen lazımdı ,

ben testi yaptım ama o odadaydı 29ekimi bekleyemedim söylemek için çünkü nefesim daraldı ellerim acayip titriyordu çift çizgiyi görünce hemen hast. gittik kanda hcg 1676ı çııktı uçtukkk yaa

21indeydi günüm 2gün geçmişti:teytey::teytey::teytey::lepi:

bumu yani inşallah canım sende güzel haber verirsin bize ama ben o kadar emindimki diğer bekleyişlerime hiç benzemiyordu bu ay,

emindim ama ümitlerim kırılmasın diye kendimi kaptırmamaya çalışıyordum ya

bu ay çok dua ettim çok

allahım kocama bu hediyeyi vereyim benden esirgeme çok dedim,

Son düzenleme:
Seda benim artik umidim yok hamişlik çok uzak bana sanki hiç gelmiyckmiş gibi hyal bile edemiyorum yani

benimde adetime 6 gün var yazarmısınız 30 ekimde bekliorum adetimi

belirtileri sordun sanırım canım

göğüslerim şişti çok acıyor ve ucuda acıyor bazen ucu kaşınıyor çok az (adetime 1hafta kala acımaya başladı ama rahatsız etmiyordu 3-4gündür yoğunlaştı)

2-3gündür adet olacakmış gibi sancım var adet oldum die tuvalete gidiyorum bişey yok,

ve 10gündür sol kasığımda nereyde sürekli çok hafif bir batma var

sürekli acıkıyorum,midem kazınıyor.

uykuyada düştüm biraz

hafif kabızlık

sürekli tuvalete taşındım ve idrarda keskin bir koku

benki gece tuvalete kalkıyordum o kadar uykum ağır olmasına rağmen ve kalkıp tıkınıyordum midem kazınıyordu

ya içinde garip bişey var o anlatılmaz öyle bi duyguki orda diyorsun bebişim orda ama biyanında yok diyor kendini kjaptırmamak için

bumuyani nur 7aydır bekliyordu bende 4aydır

evet insan olmayacak gibi geliyor hatta çift çizgiyi görünce bile kan tahlilini deli gibi korkuyla bekliyorsun
ama saçmalama tabiki sende anne olacaksın

ama şu varki nasıl bizim ana rahmine düştüğümüz gün belli onlarında ana rahmine ne zaman düşeceği çoktan belli ,

bizim yapacağımız hiç bişey bu tarihi değiştirmeyecek sadece sabret ümidini kaybetme belkide hamişsin

sedacim benimde idrarimd akoku oldu bide göguslerimde aksinti oldu bak bana morl oldu şimdi yazdikalrin ama yinede çok endişelim yaaa

bitarftan size yaziyorum bitaraftan eşime anlatiyorum sizi eşimle tartisiyorum :)

yarın test yap bumuyani

silik milik bişeyler çıkar

bol bol dua et

ben hep ezanların yüzü suyu hürmetine,şehitlerimizin,müslüman din kardeşlerimizin,kuranı kerimin yüzü suyu hürmetine duamı kabul et derim ,

dua çok önemli ben 4 aydır pek öyle dua etmedim Rabbimden hiç istememiştim ama bu ay çok dua ettim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…