kızlar adetime benim 15 gün var ama bu ay kocişime süpriz yapmak istiyorum.çünkü kasım ayında bizim evlilik yıldönümümüz.eger hamiş kalırsam 3 4 gün kocişime reglim geldi dicem oyalıycam ama tam evlilik yıldönümümüzde ona çok güzel bir süpriz yapıcam allahım izin verirse tabiki.kızlar nooooluuur bana dua edin.hamiş kalayım.bu ay çok çalışamadık malesef ama inşallah tutturmuşuzdur yaa.kızlar içim kıpır kıpır düşündükçe heyecanlanıyorum.hepinize içten dua ediyorum sizinde dualarınızı istiyorum.dünya dua üzerine kurulu hepimize hayırlı saglıklı evlatlar.
bi dr tanıdığım olsa arayıp sorucamda yokki
kimsede para almadan adam gibi cevap vermiyor
tamam harikasın ya çok sağol 2gün geçmiş 1676ı çıkmış neden olabilir dersin,
kötü bişey olmasında,
ne zaman gideceksin canım
aynı şeyleri bende 2gün önce buraya yazdım
ve hamileyim 29 ekim evlilik yıldönümümdü bende kızlara bunu yazdım ,
tabi 29 ekimi bekleyemedim çünkü ellerim öyle bir titriyorduki ve nefesim kesildi bunu saklamak mümkün değildi
ama 29 ekim gelince dicem ona sen hediyeni 1hafta önce aldın dicem:jeyyar:
yaa ne güzel öncelikle tebrik ederim a.s. seni allah kucagına almayı nasip etsin saglıklı hayırlı gelsin evladın.senin 2gün önceki yazdıklarını okumadım ama şimdi bunu senden okumak bir tuhaf yaptı beni.sen yıldönümünden öncede olsa süprizini yapabilmişsin inşallah bende yapabilirim.bunu çok istiyorum.bugün arkadaşımın bebegini kucagıma aldım ve kokusu hala üzerimde inşallah kendi bebegimin kokusuna hasret kalmam onu koklayabilirim bak sen hamilesin ve hamilelerin duaları kabul olur derler ne olur bana dua et.
sağol canım
amin allah kimseyi hasret bırakmasın en isteği zamanda bekletmeden nasip etsin,
inan çok içten dua ettim,
ve edicem sürekli ,senin için ve isteyen herkes için Allahım kimseyi bekletmesin ve sana böyle güzel bir zamanda nasip etsin inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:
tamam canım iyi geceler.amin canım inşallah kabul etsin,kafana çok takma hayırlısını iste hayırlısıyla bu ay iste bol bol dua et
belim koptu kızlar ben çıkıyorum ii geceler görüşürüz,
kendinize dikkat edin bysss
benım yerime kociş tuvalete gidiyo bnd e diyom sen kesın hamilesin çok sık idrara cıkıyon diye :)
bugün 3 günüm gelemdi henüz
ama acaba test alıp yapsam belli olur mu ki
var mı yok mu diye
bilmiyorum kızalr
hayrılsı
bugün 3 günüm gelemdi henüz
ama acaba test alıp yapsam belli olur mu ki
var mı yok mu diye
bilmiyorum kızalr
hayrılsı
hamiş arkadaşlar bişey soracam kese kaçıncı haftada görülür doktora gittim bugün kese görünmüyor dedi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?