adetine son 5 gün kalanlar.geriye beraber sayalım.

aynı şeyleri bende 2gün önce buraya yazdım

ve hamileyim 29 ekim evlilik yıldönümümdü bende kızlara bunu yazdım ,

tabi 29 ekimi bekleyemedim çünkü ellerim öyle bir titriyorduki ve nefesim kesildi bunu saklamak mümkün değildi

ama 29 ekim gelince dicem ona sen hediyeni 1hafta önce aldın dicem:jeyyar:

yaa ne güzel öncelikle tebrik ederim a.s. seni allah kucagına almayı nasip etsin saglıklı hayırlı gelsin evladın.senin 2gün önceki yazdıklarını okumadım ama şimdi bunu senden okumak bir tuhaf yaptı beni.sen yıldönümünden öncede olsa süprizini yapabilmişsin inşallah bende yapabilirim.bunu çok istiyorum.bugün arkadaşımın bebegini kucagıma aldım ve kokusu hala üzerimde inşallah kendi bebegimin kokusuna hasret kalmam onu koklayabilirim bak sen hamilesin ve hamilelerin duaları kabul olur derler ne olur bana dua et.

sağol canım

amin allah kimseyi hasret bırakmasın en isteği zamanda bekletmeden nasip etsin,

inan çok içten dua ettim,

ve edicem sürekli ,senin için ve isteyen herkes için Allahım kimseyi bekletmesin ve sana böyle güzel bir zamanda nasip etsin inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:

canııııııııım çok sagol çok teşekkür ederim sana :1hug: allahım kabul etsin yarabbimmmm.

amin canım inşallah kabul etsin,kafana çok takma hayırlısını iste hayırlısıyla bu ay iste bol bol dua et

belim koptu kızlar ben çıkıyorum ii geceler görüşürüz,
kendinize dikkat edin bysss

benım yerime kociş tuvalete gidiyo bnd e diyom sen kesın hamilesin çok sık idrara cıkıyon diye :)

amin canım inşallah kabul etsin,kafana çok takma hayırlısını iste hayırlısıyla bu ay iste bol bol dua et
belim koptu kızlar ben çıkıyorum ii geceler görüşürüz,
kendinize dikkat edin bysss
tamam canım iyi geceler.
benım yerime kociş tuvalete gidiyo bnd e diyom sen kesın hamilesin çok sık idrara cıkıyon diye :)

kız eşine malum olmasın hamiş olma sen belkide sen hamişsindir.

sedacım nurcum tebrik ederim canlarım sizi daha yeni gördüm çok sevindim.allah tamamına erdirsin saglıklı sekılde kucagınıza alırsınız insallah.:lepi::teytey::teytey:

bugün 3 günüm gelemdi henüz
ama acaba test alıp yapsam belli olur mu ki
var mı yok mu diye
bilmiyorum kızalr
hayrılsı

var mı yok mu diye
bilmiyorum kızalr
hayrılsı

canım test yapsan cıkar.benim 4 gün kıpkırmızı cıkmıstı.insallah pozitiftir.test yap da canım güzel haberi ver :))):Saruboceq:

Nurr canımm hehe kesin bu ayda tutmadı ama yinede sen beni listene ekle :) 28 ekim :dance:

var mı yok mu diye
bilmiyorum kızalr
hayrılsı

Canım inşallahhh hamilesindirrr .Günün geçmiş baksana:)test yaparsan çıkarr zaten rüyada görmüştünn sen hakkında hayırlısı olsunn güzel haberler verırısın ınsallah sositososito

hamiş arkadaşlar bişey soracam kese kaçıncı haftada görülür doktora gittim bugün kese görünmüyor dedi korktum

daha yenıyenı görulru canım 6.haftada falan panık yapamsen sakın ol

Birde eger doktor karindan baktiysa görünmemis olabilir. O karindan bakma olayi o kadar güvenilir degil 3. aydan sonra karindan bakiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…