adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

safakkkkk 3 MEVLAM mubarek bu cuma saatinde cumlemizin dualarini kabul etsin hepimize hayirli evlatlar versin bizlerede annelik duygusunu tattirsin hayirli vakitte AMIN

Geçen ay çok ümitlenmiştim.nedense bu at hiç umudum yok.olmuycakmış gibi gelio.reglime 15 gün var.Hepimiz hamile kalsak ne güzel olur bu ay:)

Geçen ay çok ümitlenmiştim.nedense bu at hiç umudum yok.olmuycakmış gibi gelio.reglime 15 gün var.Hepimiz hamile kalsak ne güzel olur bu ay:)

canım önbeş gün varsa çalışmaya devam çünki bana doktorum adet olacağın günden önceki 14. günün çok önemli olduğunu söyledi . umudu elden bırakma
a.s.

merhabalar kızlar benimde adetime 13 gün kaldı inşallah burdan size güzel haberler veririm
dualarım sizlerle bu ay çalışmalar iyi gitti inşallah görüşmek üzere allaha emanet olun...

EVET cnm yarın yumurtlama günümün son günü.geçen ayın hayalkırıklığı herhalde bu ay çok ümitsizim.geçen ay her belirtiyi yaşayınca insan şaşırıo.Allah herkese anneliği nasip etsin şu mübarek cuma günü.sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah.:Saruboceq: herkesin güzel haberlerini bekliyorum

merhabalar benimde reglime bir hafta var. heyecanla bekliyorum.mayıs ayında bir düşük yaptım.herşeyin hayırlısı olsun:CüvCüv:

selam kızlar.benimde reglime 7 gün var ama her ay 5 gün öne atar yine öle olursa 2 gün kaldı.inşallah buay regli olmamda hamiş olurum (OLURUZ):CüvCüv:benim bu ay göğüslerim 12-13 gün önceden şişti ve ağrısı çok şiddetli ve hala geçmiş değiller.resmen damarları belli oluyor.ama ben kendimi hiiiiiiiiç ümitlendirmedim buay.her ay çifter çifter test yapıp sonra bunalıma giriyodum.buay hiç test falan yapmadım yapmıycam.hep başka şeylerle meşkul olmaya çalışıyorum.çünkü sonunda üzülen ben oluyorumsenağlama neyapalım herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz bigün burdan hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bağırırız arkadaşlar.dualarım hepimiz içim.allah yardımcımız olsun.

canim insallah hamilesindir tam olarak gunun gecmeden evde test yapma bir cok arkadas evde yaptigi testte pozotif gorupde kanda negatif cikti direk kan tahlili yaptir derim hayirli haberlerini bekliyoruzz

canım teşekkür ederim iyi dileklerin için.ben yinede bekliyim diyorum.çünkü kendimi regli olucam diye hazırladım ona inandırdım.yani benimki arkanı kış tut yaz çıkarsa bahtına hesabı ben kendimi olumsuza hazırladım.eğer buay hamiş olursam banada büyük süpriz olucak.:1shok:bide hamiş olursam oturup ağlamıyım neden regl olmadım diye-tatlicadiarzu-:roflol::roflol::roflol:

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır sizleri takip ediorum.benimde adetime 11 gün var.bakalım hayırlısı.inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Benimde iki gün geçti sabırsızlanıyorummm çok...

canım ya test yaptır dıcem ama benımde 7 gun gectı ama hala yapmadım yapmıcamda senağlama cunku lanet olası o tek cızgıyı gormek ıstemıyorum, ama gelde ıcıme anlat bunu meraktan catlamak uzereyım acamı ?? demekten alamıyorum kendımı ben tam 14 aydır beklıyorum olmuyo olmuyo olmuyooo :1no2: off offff

canim 7gun az degil bence test yaptir acabami diye dusunmekden iyidir hayirli haberlerini bekliyoruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…