canimcim hicc uzumlek yok stres uzuntu en buyuk dusmanimiz calismalara devammmm burgun Mevlam nasip edecek insallahhhselam arkadaşlar bu ayda tutmadııııı. bidaki aya inşallahh.-tatlicadiarzu-
evettt canim tabikide uzulcez ama cokkk fazla degil dozunda Insallah olacak en kisa zamanda diye dua edecegiz birbirimize bu mubarek gunlerdeüzülmemeyi çok istiyorum ama olmuyo 4. ayımızdı ne yapalım allah izin verirse 5. ayda olur inşallah...
canim sunu unutma esinin en buyuk hediyesi sensin INSALLAH MEVLAM birgun dualarimizi kabuledecekkızlar bende adet oldumm bugün eşime evlilik yıl dönümü süprizi yapamadım tühhhh yaaaaaaa
canim kanda cikar INSALLAH dusuk degildir bebisine kavusursun sonucdan bizide haberdar etbenımde bellı deıl ne olucagı fakat benım anlamadıgım dr. ısrarla kan testımı ıstıyor fakat sımdıden testte cıkarmı bılmıyorm adetıme 12 gun var
benim şafak 1 arkadaşlar bu cuma gününde hayırlısı. dularım sizlerle
Geçen ay çok ümitlenmiştim.nedense bu at hiç umudum yok.olmuycakmış gibi gelio.reglime 15 gün var.Hepimiz hamile kalsak ne güzel olur bu ay:)
canim sunu unutma esinin en buyuk hediyesi sensin INSALLAH MEVLAM birgun dualarimizi kabuledecek
ALLAH RAZI OLSUN canim duarimiz hep birbirimize RABBIMIN izniyleayyy cnm ne gzl yazmışsın öyle cnm bu ay inş sen hamiş olursun dualarım seninle :Saruboceq:
canim insallah hamilesindir tam olarak gunun gecmeden evde test yapma bir cok arkadas evde yaptigi testte pozotif gorupde kanda negatif cikti direk kan tahlili yaptir derim hayirli haberlerini bekliyoruzzselam kızlar.benimde reglime 7 gün var ama her ay 5 gün öne atar yine öle olursa 2 gün kaldı.inşallah buay regli olmamda hamiş olurum (OLURUZ):CüvCüv:benim bu ay göğüslerim 12-13 gün önceden şişti ve ağrısı çok şiddetli ve hala geçmiş değiller.resmen damarları belli oluyor.ama ben kendimi hiiiiiiiiç ümitlendirmedim buay.her ay çifter çifter test yapıp sonra bunalıma giriyodum.buay hiç test falan yapmadım yapmıycam.hep başka şeylerle meşkul olmaya çalışıyorum.çünkü sonunda üzülen ben oluyorumsenağlama neyapalım herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz bigün burdan hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye bağırırız arkadaşlar.dualarım hepimiz içim.allah yardımcımız olsun.
Benimde iki gün geçti sabırsızlanıyorummm çok...
canim 7gun az degil bence test yaptir acabami diye dusunmekden iyidir hayirli haberlerini bekliyoruzzzzcanım ya test yaptır dıcem ama benımde 7 gun gectı ama hala yapmadım yapmıcamda senağlama cunku lanet olası o tek cızgıyı gormek ıstemıyorum, ama gelde ıcıme anlat bunu meraktan catlamak uzereyım acamı ?? demekten alamıyorum kendımı ben tam 14 aydır beklıyorum olmuyo olmuyo olmuyooo :1no2: off offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?