ordamsın esos 17 cevap gelmedi senden
kızlar yaaaa bende bugün regl oldum dünde bişeyler yazmıştım hatırlarsanız.senağlamahemde buay tam 7 gün önce oldum.acelesi ne bukadar anlamıyorum hemde bukadar çok bebek isterken.....yine olmadı buayda hemde ne çok mesai yapmıştık:çok üzgünüm:neyapalım artık umudumuz bidahaki aya.allahım herkezin gönlüne göre versn.
sağol canım hapimiz için hayırlısı nezamansa ozaman olucak.ozaman yaşıycaz o güzel duyguyu.benim de 10 gün önceden şişmişti ve ağrıyodu göğüslerim ve ara ara sol kasığımda seyirme gibi bişeyler olmuştu ama yinede ümitlenmemeye çalıştım iyide yapmışım zaten bugün adet oldum.iyiki boşuna test falan yapmamışım canım.allah hepimizin yüzünü tez günde güldürür inşallah.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:hayırlısı canım ya herseyın hayırlısı.bı dahakı ay olucak belkı hemen uzulmeyelım dıcem ama ınsan cok uzuluyo.ınsallah bı dahakı ay olur hakkında hayırlısı
arkadaşlar 72 saat sonra gebeliği gösteren testlerden denedinizmi.ben korunduğum zamanlarda preven diye bi ertesi gün hapı kullanıyodum.sürekli değil ama acil durumlarda.neyse.bu hapın içinde bi test var 72 saat önce oluşmuş gebeliği gösteriyo.ben bunu kullanıyorum hatta dün yaptım.negatif
selam kizlar................
kizlar benim adetim 2 gun gecikdi,tuhaf olanida,gecen hafda,idrarimda kahverengi kepek gibi birseyler vardi,anlam veremedim,adet agrilarimda o gun baslamisdi2 gun sürdu ve gecdi,
yok canim hic denemedim,de duymadim,ilk senden duyuyorum ,72 saat de gebelik varsada belli olmazki cok erken,
mrb nefise galiba aynı durumdayız benimde sat tarihim 11 temmuz inşallah hamişizdir heyecanla bekliyorum ne zaman test yapsakki kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?