adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar yaaaa bende bugün regl oldum dünde bişeyler yazmıştım hatırlarsanız.senağlamahemde buay tam 7 gün önce oldum.acelesi ne bukadar anlamıyorum hemde bukadar çok bebek isterken.....yine olmadı buayda hemde ne çok mesai yapmıştık:çok üzgünüm:neyapalım artık umudumuz bidahaki aya.allahım herkezin gönlüne göre versn.

ya ne bıleyım bugun ole bı uyandımkı ılk once kasık agrısı ondan sonrada bacaklarımla belıme cok kotu agrı yayıldı.umıtlenmekte ıstemıyorum ama bıde mıdemde sankı pırpır edıyo.bende 1yıllık evlıyım henuz.bız evlendıgımızden berı ıstıyoruz ama denemeler yenı basladı.ınsallah hamıleyızdır kız:)bu arada adım esra 21yasındayım henuz ıstanbulluyum

hayırlısı canım ya herseyın hayırlısı.bı dahakı ay olucak belkı hemen uzulmeyelım dıcem ama ınsan cok uzuluyo.ınsallah bı dahakı ay olur hakkında hayırlısı

hayırlısı canım ya herseyın hayırlısı.bı dahakı ay olucak belkı hemen uzulmeyelım dıcem ama ınsan cok uzuluyo.ınsallah bı dahakı ay olur hakkında hayırlısı
sağol canım hapimiz için hayırlısı nezamansa ozaman olucak.ozaman yaşıycaz o güzel duyguyu.benim de 10 gün önceden şişmişti ve ağrıyodu göğüslerim ve ara ara sol kasığımda seyirme gibi bişeyler olmuştu ama yinede ümitlenmemeye çalıştım iyide yapmışım zaten bugün adet oldum.iyiki boşuna test falan yapmamışım canım.allah hepimizin yüzünü tez günde güldürür inşallah.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla benimkine topu topu 1 hafta kaldı ama açıkçası arkadaşlar hiç umudum yok benim bu ay yine bakalım hadi hayırlısı bakalım kimler hamiş inşallah hepimize nasip olurrrr rabbim cümlemizin gözlerini mutlu haberle dolu dolu ederde bu defa mutluluktan ağlarrız hadi bakalım bol hamişli aylar kızlarrr

benim adet tarihimin günü yarın ve hiç belirtim yok adetle ilğili 2 gün öncede idrar testi yaptım 2 çizgi pembemsi bir çizgiydi ama bakalım günüm geçersede bu sefer kan testi yaptıracam herşeyin hayırlısı

arkadaşlar 72 saat sonra gebeliği gösteren testlerden denedinizmi.ben korunduğum zamanlarda preven diye bi ertesi gün hapı kullanıyodum.sürekli değil ama acil durumlarda.neyse.bu hapın içinde bi test var 72 saat önce oluşmuş gebeliği gösteriyo.ben bunu kullanıyorum hatta dün yaptım.negatif

yok canim hic denemedim,de duymadim,ilk senden duyuyorum ,72 saat de gebelik varsada belli olmazki cok erken,

kizlar benim adetim 2 gun gecikdi,tuhaf olanida,gecen hafda,idrarimda kahverengi kepek gibi birseyler vardi,anlam veremedim,adet agrilarimda o gun baslamisdi2 gun sürdu ve gecdi,

slm kızlar benimde adetime 11 gün kaldı ama bu ay çok çalıştık bakalımm çift çizgiyi görebileceğizmi allah yardımcımız olsun kızlar bu ay inşallah hamişlerimiz çok olur

kizlar benim adetim 2 gun gecikdi,tuhaf olanida,gecen hafda,idrarimda kahverengi kepek gibi birseyler vardi,anlam veremedim,adet agrilarimda o gun baslamisdi2 gun sürdu ve gecdi,

mrb nefise galiba aynı durumdayız benimde sat tarihim 11 temmuz inşallah hamişizdir heyecanla bekliyorum ne zaman test yapsakki kızlarrrrr

yok canim hic denemedim,de duymadim,ilk senden duyuyorum ,72 saat de gebelik varsada belli olmazki cok erken,

yok canım 72 saat içindekini değil.en az 72 saat geçmesi gerek.bu testi koymuşlar hapın içine ki 72 daha önce oluşmuş bir gebelik varsa içmeyin ertesi gün hapını diye

mrb nefise galiba aynı durumdayız benimde sat tarihim 11 temmuz inşallah hamişizdir heyecanla bekliyorum ne zaman test yapsakki kızlarrrrr

ben yarin direk ev dokdoruma gidicem canim ,bakalim kan testi yaparsa hemen belli olur,tabikki bi kac gun daha beklemeliyim cunki laboratuvara gönderiyor ondan sonra cevap doktora geliyor sanirim,sen isdersen yap bir test ,bellimi olur bide bakarsin cift cizgi ayyyyy,belirtin varmi peki canim,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…