adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

adet gunu gecenler yapin testlerinizide mutluluk haberlerinizi bizimleee paylasinnn unutmayin mutululuklar paylasildikca buyur uzuntulur parlasildikca kuculurrrr

canim aramiza hosgeldin insallah hamilesindir

ay ilk hoşgeldinimi aldım :) yaşasın !
teşekkür ederim hoşbuldum gerçekten..

acayip imreniyorum şu an size..!
birbirinizi tanıyor ,birbiriniz için dualar ediyorsunuz..
bayaa bayaa arkadaş olmuşsunuz ..

bir gün aranıza dahil olabilirim umarım..

fazladan dua edecek bir kişinizin daha olması da fena olmaz değil mi :1rolleyes:

karinm adet olcak gibi agriyor ama,neden gelmiyor cok sinir oldum,dun bahsettigim kahverengi tortu gibi seylerden bugun eser yok offffffff ya

İKİKEDİLİ DELİ..............cik...........eeee benden de hoşgeldin sana................evet haklısın..hepimiz çok kısa sürede sanki okul arkadaşı,asker arkadaşı gibi olduk...........
ailelerimizle arkadaşlarımızla bile paylaşmayıp yanlış anlaşılmaktan korktuğumuz çok şeyi burda hiç çekinmeden alaya alınma korkusu bile yaşamadan hep paylaşımdayız..sendende bol bol yazı bekleriz.................

Ozaman ikinci hoşgeldin yazısı da benden gelsin.a.s..Dua eden kişilerin çoğalması tabiki hepimiz için çok güzel .Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz.:dance:

hoşgeldinnnnnn
:lepi:

Ya arkadaşlar birşey sorucam herkez bana düşünme düşündükce stres oluyorsun bu streste hamile kalmanı engelliyor diyorlar.Ama ben düşünmeden gün saymadan yapamıyorum yaaa....Siz becerebiliyormusunuz bunu yoksa bende mi problem var..Nasıl olacak bu iş bilmem....-tatlicadiarzu-

22.GÜN 2-6 gün var..bacaklarım ağrıyor ara ara,göğüslerde belirti yok,şişlik vs..yok,aradasırada kasık ağrısı ve karında gaz ..göğüsler hariç hepsi adet belirtisi gibi ama göğüsler farklı bu sefer..sizdekiler nasıll?laelaelaelaelae

hoşgeldiiin güzel isim..ben de yeniyim sayılır..hihoyyytkaydirigubbakcemile2

kizlar adet olmadan adet agrisi olaniniz varmi?

benımde ıkı gundur agrım var ama henuz gelen gıden yok.
sıvılceler coktan cıktı karın agrısıda var ama adet gelmedı nazlanıyor bıraz.
cok gerıldım bıran once olsamda yenı calısmalara baslasam..:lepi:

günaydıın !
hoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim.. :) süpersiniz vallahi :)

dün sitede dolaşırken olumlu düşünmek gerektiğiyle ilgili bir sürü şey okudum , şöyle bi silkeleneyim dedim evdeki tüm aynalara hamile kalacağıma inancımın tam olduğuna dair mesajlar yazdım ! "bebek geliyor" "gülümse" falan yazdım her yere..

ya biliyor musunuz ben gerçekten şöyle bi içten gülümsemiyorum artık son zamanlarda..bi arkadaşın yazdığını okudum bir sayfa önce , "siz kafanıza takmamayı başarabiliyor musunuz" demiş..
yok yok yok ! ben de yapamıyorum
gün sayıyorum , sürekli kendimi dinliyorum , acaba göğsüm ağrıyor mu , sancım var mı , içimde bir farklılık var mı , resmen takıntılı oldum..

dün aynalara "olumlu düşün" yazan , gülen suratlar çizen o kız gitti, ben bu sabah gene mutsuz ve umutsuz uyandım..

esasen günüm geçti gene... ama hep geçiyor zaten hiç günü gününe olmuyorum ki
yine yapıcam gebelik testi. yine negatif çıkacak.
yine moralim bozulacak.

üzüntüden stresten de iyice günü şaştı bu adetlerimin
ne olacak böyle

hoş geldin iki kedili deli.....kızlar son 1 günümmm
hiç bir belirtim yok gibi yada ben anlamıyorum ha biraz halsizlik var gibi birde miğdem bulanıyor zaman zamaan braz kasıklarımda bacaklarımda ağrım falan yok hiç önceden olurdu birde sanki içimde ara ara bşy hareket edio birde geçenlerde nefes alırken karnıma baktım karnım pıt pıt atıoduuu +
:CüvCüv:

Son düzenleme:
canim sende benim gibi hergun yaziyon valla bende benimde safak 4bekliyorummm ama herseyin hayirlisi dimi canim adet olursakda hicc uzelmek yok tine burda yazacagiz umutlarimizi

canim sende benim gibi hergun yaziyon valla bende benimde safak 4bekliyorummm ama herseyin hayirlisi dimi canim adet olursakda hicc uzelmek yok tine burda yazacagiz umutlarimizi

cnm biz yeni istemeye başladık zaten oda bu ay için çünkü bugün ilk evlilik yıl dönümümüz eğer hamile olursam eşime böle bir süpriz vermek için istiyorum yoksa bu kadar önemsemem ben hayırlısı nezamnsa o olsun derim cnm tabiiki olumsuz durumda üzülmüyceksin bu işler nasip kısmet zamanı gelince olur de geç işte ne takacammmm yahuuu :CüvCüv::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…