adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

canim 7gun az degil bence test yaptir acabami diye dusunmekden iyidir hayirli haberlerini bekliyoruzzzz

canım ya bende cok merak edıyorum ama ıcımdekı ses hamıle degılsın dıyo cunku hıc o hamılılık belırtısı dedıklerı seylerden yok sadece yumurtlama donemınde olan akıntı var baskada bısey yok.. sen neden yapmıyosun canım naniknanik

Kızlar ne oluyo bölee hepimiz teker teker hasta oluyuruz.Artık içimizden biri güzel haberler versin yaaaa...Bari onunla mutlu olalımm yaaa:çok üzgünüm:

son 5 gün ama bendede hiç umut yok sanki. Bütün belirtiler adet belirtisi. Herzamankinden farklı bişey yok.Oysaki bu ay çok umutluydum. Adaçayı içmiştim. Bal, çörekotu, tarçın yedim. Yumurtlama günlerini kaçırmadım. Üstelik belimin altına yastık koyarak kalkmadan yattım. Ama boşuna sanırsam. Akşam sinirden ağladım.Yine bişey yok diye. Artık umudumu yitirdim. Eşimide doktora gitmeye ikna edemiyorum. Herşeyi oluruna bırakıyorum demek istiyorum. Yapabilirsem tabiki

ahhhh guzelim benim gunum gacmediki yapayim son 3gun pazartesiye kadar olmazsam sali yapacagim bakalim kismettt

canim benim de goguslerin hassasligi ve birazcik aklintidan baska hic bir belirti yoktu. test yap negatifse negatif. beklemek onu pozitife mi donderecek. negatif cikarsa da vucudun rahatlar ve regl olursun tekrar baslarsin calismalara. pozitifi cikarsa da ne guzel...

korkunun ecele faydasi yok derler. ben de lekelenme olmustu. agladim sinirden bu ay da yok diye. reglime 3 gun vardi. sonraki gun azaldi leke. sonra daha da az. sonra test yaptim silik cikti. sonraki gun tam cikti.

gerci kaybettim ama olsun...bence durma yap. varsa cikar.

akşama doğru akıntıyla adetim başladı. bende ne yapacağımı şaşırdım artık. uzun bir süre buraya girmeyi düşünmüyorum. herkese Allahım güzel evlat versin.

akşama doğru akıntıyla adetim başladı. bende ne yapacağımı şaşırdım artık. uzun bir süre buraya girmeyi düşünmüyorum. herkese Allahım güzel evlat versin.
canilsin yaaa herseyde vardir bir hayir vakti zamani var demekki hicc uzulme bizler burda birbirimize destek icin variz umidini yitirme guzelim

canimsin yaaa herseyde vardir bir hayir vakti zamani var demekki hicc uzulme bizler burda birbirimize destek icin variza.s. umidini yitirme guzelim:enbuyukkk:

ben 11 temmuzda son regl oldum 28 gün olsa dün olmam lazımdı ama göğüslerim hassas olcam galiba ama yinede bi umut inş.hamişizdir

off yıne bu ayda olmadı dun genel kontrol amaclı doktor gıttım kan testı yaptırdı ama negatıf 7 gun gectıgı ıcın adet sokturucu ılac verdı, esımdende sperm testtı ıstedı sonuclara gore baslıcaz tedavıye..............20 aylık evlıyım 15 aydır beklıyorum cok zormus ya kızlar off senağlamasenağlama

kizlar bence fazla kasmayin tecrube konusuyo esimle ben tam1.5 yil bebek istedik her ay sizin gibi bende saydim gun gun olmadi doktor cok dusunmeyin oda etkiler dedi ama dinleyen mi var olmuyor neyse bi ara siki bi maratona girdik 20 gun memlekete gittik gelir gelmez 5 gunde ev toplayip tasinmak zorunda kaldik tam yerlestik takvimi asarken adet gunum aklima geldi saydim meger unutmusuz hepten tam bir hafta gecikmisti hemen test aldik pozitifti sevincten agliyorduk yani ikimizdede problem yokken stres yuzunde 18 ay gecikti mutlulugumuz
ALLAH HEPINIZE NASIP ETSIN EN KISA ZAMAN DA INSALLAH:CüvCüv:

canim ne guzell anlatmissin aslinda herseyin basi saglik dun gece saat 2 de kulak agrisiyla uyndim ilacda icemedim sabaha kadar agri cekrim esim acile gidelim dedi ama ben gitmek istemedim neyse sabahi iple cetim saat 9da doktara gittik kulagima bakti orta kulak iltahabi olmusum normalde adetime 2gun var dr soledim kan testi yazdi cunku antibiyotik icmem gerekiyomus kan tahlili verdim labaratuvarda bir umut bekliyorum sonucu herseyin hayirlisi olsun RABBIM CUMLAMIZIN YUZUNU GULDURSUN

Haklisin yaaa herseyin basi saglik elinizdeyken lutfen sorunsuz hamilelik ve bebek istiyorsaniz tum dis ve saglik kontrollerinizi yaptirip ole bebek dusunun dise vurgu yapiyorum cunku en cok problem cikaran onlar ben disten degil ama migrenden cok cektim once muhim degil bebek olsun sonra tedavi olurum dedim ama hamileligimin en zor geceleri migren yuzundendi anlatamam sonra 2 yil emzirdim tam kestim tedavi icin doktora gittim ki INANMICAKSINIZ 4haftalik hamileyim ama hic beklemiyordum sok oldum kisacasi bu agrilari tam 3 yildaha cekecegim inanamiyorum neyse olsun bebegim icin katlanirim zaten 1 yil sonra dusunuyoduk bu da supriz bebek oldu lLUTFEN SAPA SAGLAMKEN BEBEK ISTEYIN

Merhaba kizlar adetime bir hafta kaldi eskisi kadar pek kafaya takmiyorum buay tam 16 ay olucak.Benim icin de dua edin olur mu haftaya evlilik yildönümümüz Allah nasip ederse esime ve bana bundan güzel hediye olamaz.Allah tüm bekleyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin(amin) su siralar ev ile ilgili tasinma islemlerimiz olacak doktora gitmeyi biraz daha erteliyecegim insallah ozamana kadar hahayirlisiyla hamile olurum ve hamilelik icin giderim.Bütün dualarim bizim gibi bebeginin yolunu bekleyenlerle

slm kızlar bende sızın gıbı bekleyıs ıcındeyım.1hafta kaldı adetıme.henuz 1yıllık evlıyım ve cok bebegım olsun ıstıyorum ben ve esım ıkımızde aynı fıkırdeyız.ama bu beklemek cok zormus kızlar ya.bı ara ıyıce kendımı kaptırmıstım hamılelıge.ama sonra ya husranla sonuclanırsa dıye dusundum o zaman cok uzulurdum.sımdı pek kafaya takmıyorum desemde ınanmayın delı gıbı ıstıyorum.bu aralar belımde kasıklarımda ve bacaklarımda cok agrı hıssedıyorum bıde ara sıra tansıyon dusmesı oluyo.tabı havlardanda olabılır ama ne bılım ıste bı umut.sızın nasıl durumlar herhangı belırtı varmı benmı abartıyorum ya

esos17 canım benim adetimede10gün var ve benim acayip bacaklarım ağrıyor bende2 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek istiyoz rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

arkadaşlar ben çalışıyorum ve mesayim6:00 bitiyor
hepinize iyi hafta sonları RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin herkese hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…