canim 7gun az degil bence test yaptir acabami diye dusunmekden iyidir hayirli haberlerini bekliyoruzzzz
ahhhh guzelim benim gunum gacmediki yapayim son 3gun pazartesiye kadar olmazsam sali yapacagim bakalim kismetttcanım ya bende cok merak edıyorum ama ıcımdekı ses hamıle degılsın dıyo cunku hıc o hamılılık belırtısı dedıklerı seylerden yok sadece yumurtlama donemınde olan akıntı var baskada bısey yok.. sen neden yapmıyosun canım naniknanik
canım ya bende cok merak edıyorum ama ıcımdekı ses hamıle degılsın dıyo cunku hıc o hamılılık belırtısı dedıklerı seylerden yok sadece yumurtlama donemınde olan akıntı var baskada bısey yok.. sen neden yapmıyosun canım naniknanik
canilsin yaaa herseyde vardir bir hayir vakti zamani var demekki hicc uzulme bizler burda birbirimize destek icin variz umidini yitirme guzelimakşama doğru akıntıyla adetim başladı. bende ne yapacağımı şaşırdım artık. uzun bir süre buraya girmeyi düşünmüyorum. herkese Allahım güzel evlat versin.
canimsin yaaa herseyde vardir bir hayir vakti zamani var demekki hicc uzulme bizler burda birbirimize destek icin variza.s. umidini yitirme guzelim:enbuyukkk:akşama doğru akıntıyla adetim başladı. bende ne yapacağımı şaşırdım artık. uzun bir süre buraya girmeyi düşünmüyorum. herkese Allahım güzel evlat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?