adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

ayyy canim insallah evlilik yildonumu hediyen ollur esine dualarimdasinnnn

benim 27.gün ama göğüslerimde ağrı var olcam galiba

insallah olmazzin tam 9 ay boyunca tabikiyerimseniben

her kezde degisken oluyor canim ,bazilarinda hic bir belirti yokken hamis kaliyorlar ,mesela benim ilk gebeligim öyleydi,suan tekrar hamis olamyi isdiyorum ama ,tuhaf biseyler oluyor,normal deil yani ,sali gunu sabahleyin idrarimda sanki kepek gibi yada tortu, rengi kahverengiydi,arkasindan adet olacak gibi karin agrisi basladi ,2 gun gecdi halen bekliyorum ,ne gelen var ne giden ,sasirdim kaldim,karin agrim yavas yavas geciyor ,üfff yaSIKILDIM ne oluyorki :sm_confused:

canimm adetin gecmis bi test yapsannn

merhaba arkadaşlar bu bekleyiş ne kadarda zor RABBİM hepimize yavrularımızı nasip eder inş.beni adetime daha 13 gün var geçermi bu günler

kızlar bende adet oldumm bugün eşime evlilik yıl dönümü süprizi yapamadım tühhhh yaaaaaaa

üzülmemeyi çok istiyorum ama olmuyo 4. ayımızdı ne yapalım allah izin verirse 5. ayda olur inşallah...

slm arkadaslar sanırım bu ay herkes regl oldu benımde kanamam var dr. dusuk yapıyorsun sanırım dedı bende beklıyorum bole yapıcak bısı yok uzulmeyın zamanı gelınce hepımızın olucak ıns

slm arkadaslar sanırım bu ay herkes regl oldu benımde kanamam var dr. dusuk yapıyorsun sanırım dedı bende beklıyorum bole yapıcak bısı yok uzulmeyın zamanı gelınce hepımızın olucak ıns

çok çok geçmiş olsun umaraım en kısa zamanda iyi olursun ve inşallah bebişinede birşey olmaz senağlama

benim daha gelmedi. hala bekleyişteyim. rüyamda bebişimi gördüm. inşallah mevlam vermiştir bebişimi bana. seni bekliyorum bebişim. kıslar gögüslerim kopacakmış gibi acıyor ve ağrıyor. neler oluyor bana. dualrım sizlerle:Saruboceq::CüvCüv:

bende ilk bebişimi kürtajla aldırdım. zor oldu ama insanoğlu herşeye alışıyor. inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine. dualarım sizlerle kıslar:teselli:

bende ilk bebişimi kürtajla aldırdım. zor oldu ama insanoğlu herşeye alışıyor. inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine. dualarım sizlerle kıslar:teselli:

benımde bellı deıl ne olucagı fakat benım anlamadıgım dr. ısrarla kan testımı ıstıyor fakat sımdıden testte cıkarmı bılmıyorm adetıme 12 gun var

kızlar umarım uyumamıssınızdır ben bıraz sancı gecınce uyuyakalmısım kusura bakmayın tesekkur ederım ıns hepımız saglıklı bır sekılde bebeklerımıze kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…