ayyy canim insallah evlilik yildonumu hediyen ollur esine dualarimdasinnnncnm biz yeni istemeye başladık zaten oda bu ay için çünkü bugün ilk evlilik yıl dönümümüz eğer hamile olursam eşime böle bir süpriz vermek için istiyorum yoksa bu kadar önemsemem ben hayırlısı nezamnsa o olsun derim cnm tabiiki olumsuz durumda üzülmüyceksin bu işler nasip kısmet zamanı gelince olur de geç işte ne takacammmm yahuuu :CüvCüv::1hug:
ayyy canim insallah evlilik yildonumu hediyen ollur esine dualarimdasinnnn
benımde ıkı gundur agrım var ama henuz gelen gıden yok.
sıvılceler coktan cıktı karın agrısıda var ama adet gelmedı nazlanıyor bıraz.
cok gerıldım bıran once olsamda yenı calısmalara baslasam..:lepi:
bende tık yok
ne hasta olacakmışım gibi hissediyorum ne de hamile olduğumu düşündürecek herhangi bir farklılık hissediyorum..
gerçi çenemde çıkan nükleer başlık büyüklüğündeki sivilce , hasta olacağımın belirtisi sanırım
canimm adetin gecmis bi test yapsannnher kezde degisken oluyor canim ,bazilarinda hic bir belirti yokken hamis kaliyorlar ,mesela benim ilk gebeligim öyleydi,suan tekrar hamis olamyi isdiyorum ama ,tuhaf biseyler oluyor,normal deil yani ,sali gunu sabahleyin idrarimda sanki kepek gibi yada tortu, rengi kahverengiydi,arkasindan adet olacak gibi karin agrisi basladi ,2 gun gecdi halen bekliyorum ,ne gelen var ne giden ,sasirdim kaldim,karin agrim yavas yavas geciyor ,üfff yaSIKILDIM ne oluyorki :sm_confused:
canimm adetin gecmis bi test yapsannn
üzülme canım RABBİMİN bi bildiği var elbet
üzülmemeyi çok istiyorum ama olmuyo 4. ayımızdı ne yapalım allah izin verirse 5. ayda olur inşallah...
slm arkadaslar sanırım bu ay herkes regl oldu benımde kanamam var dr. dusuk yapıyorsun sanırım dedı bende beklıyorum bole yapıcak bısı yok uzulmeyın zamanı gelınce hepımızın olucak ıns
slm arkadaslar sanırım bu ay herkes regl oldu benımde kanamam var dr. dusuk yapıyorsun sanırım dedı bende beklıyorum bole yapıcak bısı yok uzulmeyın zamanı gelınce hepımızın olucak ıns
bende ilk bebişimi kürtajla aldırdım. zor oldu ama insanoğlu herşeye alışıyor. inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine. dualarım sizlerle kıslar:teselli:
bende ilk bebişimi kürtajla aldırdım. zor oldu ama insanoğlu herşeye alışıyor. inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine. dualarım sizlerle kıslar:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?