adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

yok canım 72 saat içindekini değil.en az 72 saat geçmesi gerek.bu testi koymuşlar hapın içine ki 72 daha önce oluşmuş bir gebelik varsa içmeyin ertesi gün hapını diye

bilmiyorumki canim,bu kadar erken sonuc veren test varmi ,idrar testinin ancak adet gecikmesi n den sonra ,sonuc verdigini biliyorum ama,,,

kıslar merhabalar bısey sormak ıstıyorum kan testınde erken ogrenılebılıyo ya hamıllleık kac gun onceden ogrenebılırım acaba reglı tarıhımıde artık anlayamıyorum korunmayı bıraktıgımısdan berı acayıp gecıkmeler basladı son reglı tarıhım 28 temmus bu ay bılemıyorum ne zaman gelır inş gelmesde melegımme kavusurum bu ay

canim benim en son adetim 16 tummuzdu dun antibiyotik almam gerekti onun icin kan testi yaptirdim negafit cikti bende adetimi bekliorum bitsin calismalara aynen devam

canlarım ben ekşam dayanamadım yaptım çıktı ikin ikinci çizgide inş hamişleyimdir ben daha öncede çift çizgi maduru olduğum için çokta sevinemiyorum aslında çarşambaya kadar bekleyip kn testi yaptırıcam yinede umutlandım biraz:))))))))

inş. vardır canım hakkında hayırlısı olsun benimde günüm dündü olmadım bende adet halime 4 gün kala test yaptım 2 çizgi silik pembe çıktı birazdanda kan testi yaptırmaya gidiyorum hakkımda hayırlısı allahım herkesin göre versin

inş hamişsindir canım ebkliyoruz haberrlerii

benimde muhtemel adet tarihim 15 agustos bugün 33.günüm ve adet olup olmıcamı bilmiyorum çünkü ateşimde bi yükselme olmadı sanırım yumurtlamadım bu yüzden gecikebilir ama mide bulantımda var özellikle sabahları çok oluyo benim adet olcagım zaman mide bulantım olur ama bakalım bebek yoksa adetim gecikmesin derim inş ölede olur bide bu ay bebek yoksa eger bidahaki aya adetten sonra hemen adet düzenleyici ilaç alıcam en azından düzene girerde bende bilirim ne vakit olucagımı:))bacaklarım çok agrıyo yaa sanki taş taşımışımda günlerce dinlenmemişim.romatizmalarım mı azdı nee :))))

inş hamişsindir canım ebkliyoruz haberrlerii

canım gittim anasaglıgına bir kalabalık neyse bekledim girdim doktora dr. gebelik kan testi istedi gittim laboratuar kapanmış 10 da kan verme bitiyomuş
yarın sabah gel dediler yarın sabah gidecem kan vermeye sonucuda 2 gün sonra veriyorlar yani size sonucu perşembe günü verecem bakalım hayırlısı allahtan

canim insallah hamilesindirrrr hayirli haberlerini bekliyoruz

kizlar inanamiyorum ama,hamileiim,cok fena heyecanliyim,adetim 2 gun gecmisdi,test yapdim ve ikinci cizgi hemende belirdi,yarin kan testim var,insallah ALLAHIM sizlerede tatdirir bu guzel duyguyu...

elevinya nefisem ve tuğba murat kızlar umarım üçünüzde hamişsinizdir test mağduru olma konusunda bende kan tahliline güvenenlerdenim o yüzden direk kan tahlili yaptırarak kıyameti koparın hamişim diye:)))))bence hepinizhamişsiniz aferin bacılarım iyi çalışmışsınız:)))pekiyi geçtiniz sınıfı:)))

herkese merhaba kızlar... benim adetim 4 ağustostaydı ve ben dayanamayıp 31 temmuzda yani adetten 4 gün önce idrar testi yaptım, ikincisi silik olsa da çift çizgi çıktı. şu anda adetimden 1 hafta geçti ve ben devamlı idrar testi yapıyorum. artık gebelik kesin, ikinci çizgi çok koyulaştıi neredeyse birincisinden fazla. ama pek mutlu olamıorum kızlar. çok korkuyorum. bundan önce iki defa gebe kaldım ve ikisinde de göremedim bebişimi :çok üzgünüm: bu yüzden dokrora gitmeyi erteliyorum devamlı. şimdi 6. haftadayım.......... korkuyorum kızlar. lütfen bu kez göreyimmmmmmm :a015:

canim hemen kanda baktir ve dr gorun moralini bozmak istemem ama ALLAH GOSTERMESIN dis gebelik falan olursa bunda gec tehsis kotu sonuclar getirebilir gec kalma derim insallah himissinbir ve bebisini gorursun burdada bizlerle paylasirsin

canlarimm ben bu gun adet oldum yine olmadi bu ay yine ilac tedavisi yarin cilomid e baslicam altinci gunu gonal f iynesi ayIN 22dr randevum var yumurtaliklara bakilcak catlatma iynesi olcam bu ayda yogun bir maraton beni bekliyor ama olsun bebis icin degerrr dimi

a.s.inş. canım hamişizdir allahtan hayırlısı dedigin gibi yapacam canım perşembe günü kan sonucunu alım varsa :CüvCüv:inş. vardır kıyameti koparacam allahın izniyle inş.

Merhaba kızlar bende pazar akşam evde yapmıştım 2.çizgi silik çıktı daha öncede çift çizgi mağduru olduğum için tam sevinemedim çünkü o zamanda vardı ama kanda çıkmamıştı dün nihayetinde kanda yaptırdım şükürler olsunki 215 çıktı dr.2 haftalık dedi arkadaşlar adetim 3 gün geçti sat tarihim 11 temmuz az değil bu hcg dimi biraz kafama talkıldı cuma tekrar gitcem bildiği olanlar varsa yazsın allah herkese nasip etsin inşallah benide hamişlere katın artık hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…