yok canım 72 saat içindekini değil.en az 72 saat geçmesi gerek.bu testi koymuşlar hapın içine ki 72 daha önce oluşmuş bir gebelik varsa içmeyin ertesi gün hapını diye
canim benim en son adetim 16 tummuzdu dun antibiyotik almam gerekti onun icin kan testi yaptirdim negafit cikti bende adetimi bekliorum bitsin calismalara aynen devamkıslar merhabalar bısey sormak ıstıyorum kan testınde erken ogrenılebılıyo ya hamıllleık kac gun onceden ogrenebılırım acaba reglı tarıhımıde artık anlayamıyorum korunmayı bıraktıgımısdan berı acayıp gecıkmeler basladı son reglı tarıhım 28 temmus bu ay bılemıyorum ne zaman gelır inş gelmesde melegımme kavusurum bu ay
inş hamişsindir canım ebkliyoruz haberrlerii
canim insallah hamilesindirrrr hayirli haberlerini bekliyoruzcanım gittim anasaglıgına bir kalabalık neyse bekledim girdim doktora dr. gebelik kan testi istedi gittim laboratuar kapanmış 10 da kan verme bitiyomuş
yarın sabah gel dediler yarın sabah gidecem kan vermeye sonucuda 2 gün sonra veriyorlar yani size sonucu perşembe günü verecem bakalım hayırlısı allahtan
canim hemen kanda baktir ve dr gorun moralini bozmak istemem ama ALLAH GOSTERMESIN dis gebelik falan olursa bunda gec tehsis kotu sonuclar getirebilir gec kalma derim insallah himissinbir ve bebisini gorursun burdada bizlerle paylasirsinherkese merhaba kızlar... benim adetim 4 ağustostaydı ve ben dayanamayıp 31 temmuzda yani adetten 4 gün önce idrar testi yaptım, ikincisi silik olsa da çift çizgi çıktı. şu anda adetimden 1 hafta geçti ve ben devamlı idrar testi yapıyorum. artık gebelik kesin, ikinci çizgi çok koyulaştıi neredeyse birincisinden fazla. ama pek mutlu olamıorum kızlar. çok korkuyorum. bundan önce iki defa gebe kaldım ve ikisinde de göremedim bebişimi :çok üzgünüm: bu yüzden dokrora gitmeyi erteliyorum devamlı. şimdi 6. haftadayım.......... korkuyorum kızlar. lütfen bu kez göreyimmmmmmm :a015:
kizlar inanamiyorum ama,hamileiim,cok fena heyecanliyim,adetim 2 gun gecmisdi,test yapdim ve ikinci cizgi hemende belirdi,yarin kan testim var,insallah ALLAHIM sizlerede tatdirir bu guzel duyguyu...
elevinya nefisem ve tuğba murat kızlar umarım üçünüzde hamişsinizdir test mağduru olma konusunda bende kan tahliline güvenenlerdenim o yüzden direk kan tahlili yaptırarak kıyameti koparın hamişim diye:)))))bence hepinizhamişsiniz aferin bacılarım iyi çalışmışsınız:)))pekiyi geçtiniz sınıfı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?