canlarimm ben bu gun adet oldum yine olmadi bu ay yine ilac tedavisi yarin cilomid e baslicam altinci gunu gonal f iynesi ayIN 22dr randevum var yumurtaliklara bakilcak catlatma iynesi olcam bu ayda yogun bir maraton beni bekliyor ama olsun bebis icin degerrr dimi
canim tebrikler haftanin ikinci gunu ve ikinci hamisimizde gelmissss ne guzelllll darisi bizlerin basina dualari esirgeme bizlerdennnMerhaba kızlar bende pazar akşam evde yapmıştım 2.çizgi silik çıktı daha öncede çift çizgi mağduru olduğum için tam sevinemedim çünkü o zamanda vardı ama kanda çıkmamıştı dün nihayetinde kanda yaptırdım şükürler olsunki 215 çıktı dr.2 haftalık dedi arkadaşlar adetim 3 gün geçti sat tarihim 11 temmuz az değil bu hcg dimi biraz kafama talkıldı cuma tekrar gitcem bildiği olanlar varsa yazsın allah herkese nasip etsin inşallah benide hamişlere katın artık hepinizi seviyorum
aminnnn canimmm Insallah tez vakitteMerhaba kizlar benim de 8 günüm var ama galiba ben bu ay geç yumurtladim dolayisiyle geç adet olabilirm.dua edelim kizlar allah hepimize tüm isteyenlere tez zamanda hayirli sağlikli sihhatli evlatlar versin inşallah
kızlar mrb...bişey sorucam ya benim adetime 10 gün var ama bu ay hiç olmayan bişey oldu...göğüslerimde acıma koyulaşma var büyüdüde sanki biraz...herkes farkında....bide afedersiniz ama akıntım var fazla garip bi akıntı ama sizce hamile olabilirmiyim...kasık ağrımda var ama adetimin geçmesini beklesem mi kan testide istemiyorum ama diğer testler evde yapılanlar yani belli edermi erken
çok haklısınız üzülmekte kızmakta.insanlar evlilik dışı ilişki yaşayıp doğurup birde oraya buraya terke diyorlar bebeklerini.demin 1 haberd eokudum.inşaat işçisi 1 adam 4 çocuğu varmış üstüne birde dördüzleri doğmuş 8 çocuk ben nasıl bakacağım neolur yardım edin diye yalvarıyor.kuru dallara can veren rabbim birazda evlat hasretiyle kavrulan kullarının kucağına bebek verse diyor insan ister istemez.inşallah allahım dualarınızı duyar sizede 1 bebek verir.
Kizlar p.tesi adet günüm.. Bir kaç gündür midemde rahatsizlik var ve halsizlik var di .. Kokulara karşi hassaslaştim... Ve bu günde karin ağrim ve bel ağrisi başladi.. Sanci giriyor belime.. Adet sancisi gibi karin ağrisi... Acaba hamile kaldim mi ki?
kızlar mrb...bişey sorucam ya benim adetime 10 gün var ama bu ay hiç olmayan bişey oldu...göğüslerimde acıma koyulaşma var büyüdüde sanki biraz...herkes farkında....bide afedersiniz ama akıntım var fazla garip bi akıntı ama sizce hamile olabilirmiyim...kasık ağrımda var ama adetimin geçmesini beklesem mi kan testide istemiyorum ama diğer testler evde yapılanlar yani belli edermi erken
canimcim ayni belirtileri ben yasadim bu ay hatta oyleki dr bile bu ay tutacak Insallah demisti ama olmadi kismet bence adet gununu bekle derim iNSALLAH hamilesindir guzelimmcevap vericek olan yokmu senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?