adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

Değer tabi yaaa bukadar uğraşın sonunda umarım çok mutlu olursun arkadaşım.Uğraşmaya devam azmimizi hiçbirzaman yitirmeyelim boll şanslarrr hepimizee ..İyiki sizler varsınız yaa sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşdıkça artık kendimi hiç yanlız hissetmiyorumm..Hepinize kocaman TEŞEKKÜR...a.s.

canim tebrikler haftanin ikinci gunu ve ikinci hamisimizde gelmissss ne guzelllll darisi bizlerin basina dualari esirgeme bizlerdennn

Merhaba kizlar benim de 8 günüm var ama galiba ben bu ay geç yumurtladim dolayisiyle geç adet olabilirm.dua edelim kizlar allah hepimize tüm isteyenlere tez zamanda hayirli sağlikli sihhatli evlatlar versin inşallah

evet arkadaşlar bugün olmadı yarın adet olmam gerek. Adet belirtilerini biraz yaşadım sanki ama yinede emin olamıyorum. Sanki diğer aylardan biraz farklı bişeyler var. Göğüslerim ve karnım şişmedi. Adetime yakın tatlı yeme isteğim olurdu bu ay o da yok. Sadece sırtlarımda sivilceler çıktı. Birde bel ağrısı var biraz. Adet belirtisidir diyorum. Kendimi umutlandırmak istemiyorum. Evde test var ve üzerinde gebelik oluşumundan 7 gün sonra kesin sonuç verir yazıyor. Yapsammı diye düşünüyorum. Eşim yapsana diyor. Ben dur bir iki gün daha umutla yaşayayım. Ya yoksa üzülecem diyorum. Şimdilik bekliyorum. Sizlerede sonucu bildireceğim. Buradanda bütün hamileleri kutluyorum. Darısı bizlerin başına diyorum.

Benim 5 gün kaldi off yaa.. Geçmiyorki zaman.. Inş. Hamiş kalmişizdir benimde göğüslerimde bi belirti yok bir tek karnim ağriyor. Yorgunluk kiriklik var üstümde...

kızlar yazılarını bastan sona okudum.hayal kırıkları yaşanmış baya.ama arkadaslar ben bebek istemeye basladıgımızda ocakta yani sürekli düşünüyordum acaba olurmu olmazmı kızmı olur erkekmi.olmassa kısırmıyım acaba diye kafamı yer bitirirdim.eşimde kızardı bana acelen ne bekle sabret allah yazmıstır derdi.bende artık az düşünüyordum.nisanda annannem ameliyet gecirmişti ben memlekete gitmiştim.bir hafta kadar kaldım orda hem tatil yapmış oldum.hem kafa dinlemiş oldum.tabi bebek meselesini de unuttum.sonra eşim almaya geldi ve ben adetliydim.evimize geldikten sonra basladık calısmalara sonra allah bize o ay mayıs ayında nasip ett.hiç kafama takmadıgım zamanda buldu beni meleğim.siz da kafanıza takmayın arkadaslar nolurr takmayın.bakın görün nasıl olur.allah sizi de görür unutmayın.dua edin ama asla takmayın.sevgiler

kızlar mrb...bişey sorucam ya benim adetime 10 gün var ama bu ay hiç olmayan bişey oldu...göğüslerimde acıma koyulaşma var büyüdüde sanki biraz...herkes farkında....bide afedersiniz ama akıntım var fazla garip bi akıntı ama sizce hamile olabilirmiyim...kasık ağrımda var ama adetimin geçmesini beklesem mi kan testide istemiyorum ama diğer testler evde yapılanlar yani belli edermi erken

bide aşırı bi stres var sebepsiz yere ağlamalar...olaylara garip tepkiler yorgunluk sürekli uyuma isteği...bunlar gebelik belirtisimi bilmiyorum ama...

Günaydın kızlar..

gece çok kötü rüyalar görüp ağlaya ağlaya uyandım..
umarım siz benden çok daha iyisinizdir..

en son 5 temmuzda hasta olmuştum...bebek var diye ümitleniyordum ama test yaptım biraz önce , yine hamile değilim madem bebek yok neden regl olmuyorum ......

Allah'ım isyan etmek istemiyorum ama nasıl iş bu..

bir gecelik ilişki yaşayıp pat diye hamile kalıp gözlerini kırpmadan bebeklerini aldıran kadınları duyuyoruz... ben kocamdan ,sevdiğim adamdan bir çocuk istiyorum..öpe koklaya büyüteceğim bir bebeğim olsun istiyorum..aylardır uğraşıyorum..neden olmuyor..

çok haklısınız üzülmekte kızmakta.insanlar evlilik dışı ilişki yaşayıp doğurup birde oraya buraya terke diyorlar bebeklerini.demin 1 haberd eokudum.inşaat işçisi 1 adam 4 çocuğu varmış üstüne birde dördüzleri doğmuş 8 çocuk ben nasıl bakacağım neolur yardım edin diye yalvarıyor.kuru dallara can veren rabbim birazda evlat hasretiyle kavrulan kullarının kucağına bebek verse diyor insan ister istemez.inşallah allahım dualarınızı duyar sizede 1 bebek verir.

Kizlar p.tesi adet günüm.. Bir kaç gündür midemde rahatsizlik var ve halsizlik var di .. Kokulara karşi hassaslaştim... Ve bu günde karin ağrim ve bel ağrisi başladi.. Sanci giriyor belime.. Adet sancisi gibi karin ağrisi... Acaba hamile kaldim mi ki?

ahh aminnn

isteyen kim varsa,Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin tez zamanda inşallah

canım..inşallah güzel haberler alırsın ,umarım hamilesindir..
vallahi ben kendi halime üzülmekten başka şeye vakit bulamıyordum ama burada hamileliklerini duyuran arkadaşları okuyunca nasıl seviniyorum anlatamam..nazar değmesin diye dualar ediyorum hemen onlar için.

durumun netleşsin de senin için de seviniriz inşallah..:teytey:

gebelik belirtisi olabilir dediklerin gerçekten..ama hani psikolojik de olabilir..
hepimiz bu hamile kalma işine kendimizi öyle kitlemiş durumdayız ki , bu belirtileri birebir yaşayabiliyoruz..
ben son üç beş gündür sürekli sabah bulantıları yaşıyordum , sürekli halsizdim kesin hamileyim diyordum ama bu sabah yaptım testi , ne yazık ki negatif çıktı..

ama umarım seninki bendeki abuk subuk psikolojik belirtilerden değildir..
güzel haberlerini alırız inşallah a.s.

bende bekliyorum bu ay bakalım 30 Ağustos ta olması gerekiyo.inş.olmaz herşeyin hayırlısı. Dört gözle bekliyoruz.

cevap vericek olan yokmu senağlama senağlama

Canim inşalah hamişsindir ama göğüslerde genelde adet geçtikten sonra hassaslik başliyor benim öyle olmuştu.ama 7+4 ken kaybettim bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…