adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

amin inş...
Bende şu anda tehlikeli günlerdeyim..Çalışmalarımız sürüyor..16 gün var adetime..
2 düşükten sonra ilk denememiz...Allahım inş bu ay hamişliği nasip eder,kolay bi hamişlik ve hayırlı evlatlarla sevindirir bizi...
Ve isteyen herkesi inş... Dua edin bana arkadaşlar lütfen...

cicoşş canım benimde adetime 5 ya da 6 gün var sen erken test yapmışsın sonuç almışsın bende yapsam olurmu acaba noolur cewap yaz bi de hangi testi tyaptın ?

evet arkadaşlar bu ay da tutmadı benim bebiş. Kırmızılar göründü. Moralim çok bozuk umutlar eylüle kaldı.

daha benimkine 16 gün var canım bakalım kim müjde verecek önce Allah istiyen herkese bu ay hamilelik nasip etsin vede sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda.AMİİİİİİİİİİİİN...

arkadaşlar bişey sorcam benim hcg pztesi 215çıktı persembe 422 nasıl bu normalmi doktor yoktu ona gösteremedim

kimse yokmu soruma yorum yapıcakkkkkkkk

Katlaniyor canim normal işte yükseliş var endişelenme.... Bu arada bende adet oldum tarihimden 3 gün önce oldum... Kismet allah çok bekletmesin bizleri inş.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım insan bazı duyguları tek başına yaşayamıyor ancak aynı duyguları paylaşan insanlar birbirlerini anlayabiliyor.benimde adetime 2 gün var sanki hamilelik belirtileri var gibi ama yinede çok umudum yok umarım hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz.

Katlaniyor canim normal işte yükseliş var endişelenme.... Bu arada bende adet oldum tarihimden 3 gün önce oldum... Kismet allah çok bekletmesin bizleri inş.

canım hiç takma öbür ay olur ben bu ay doğ kont yeni bıraktım ve oldu hiç beklemediğim en olmaz dediğim aydı demekki sorun gercekten kafaya takmak rahat ol:)

çatladığını nasıl anladınız

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldı aranıza yazışmakarınızı takip ediyorum bir çok şey öğrendim sizden çok teşekkür ederim hepinize allah gönlünüze göre versin

elevinyacım senin bhcg 4 gün arayla baktırmışsın biraz daha fazla olması gerekiyordu bence hemen bir doktorla görüş inşallah herşey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…