adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar herkese günaydın.yarın adet günüm.bu sabah test yaptım negatif çıktı:çok üzgünümysa bir haftadır adet ağrısı gibi bir ağrı vardı kasıklarımda.zaman zaman batmalar oluyordu.göğüslerim ağrıyordu ve büyümüştü.sağ kasığımdan sağ bacağıma doğru bir ağrı vardı.şimdi bunlar hamişlik belirtileri değil mi kızlarbenneyaptımkibu ay çok umutlanmıştım bunlar yüzünden.peki daha erken mi test için sizce.yani adetimin gecikmesini beklemeli miyimfisfisfis

herkeze merhabaa.s.bugün adet günüm kızlar.hala gelmedi.inşallah gelmez ve ben hamiş olurum.a.sbugün işten gelince üzerimi değiştirirken aynada göbeğime çarptı gözüm.pembemsi bir çizgi var göbek deliğimin biraz altından başlayıp aşağıya uzanan.ben mi yeni farkettim,o hep var mıydı,yoksa belirti mifisfisfisherşeyi hamilelikten sebep sanmak istemiyorum artık.kafayı yiycem-tatlicadiarzu-

canım senin anlattıkların adet belirtiside olabiliyo ama inş hamişsindir a.s.

insallah hamilesindir ve burda hamileligini haykirirsin bizlere

Merhaba kızlar dün doktora gittim.Önümüzdeki aydan itibaren araştırmaya başlıyacağımızı söyledi.Hiçbir problem gözükmüyorr ama neden olmuyor anlamadım açıkcası bakalım hayırlısı olsunnn ....:CüvCüv:

canim bizdede hic birsey yok ama yinede tedavideyim cunku yas 32 DR her ay ilac veriyo bakalim kismet

canim bizdede hic birsey yok ama yinede tedavideyim cunku yas 32 DR her ay ilac veriyo bakalim kismet

Banada doktor aynı şeyi söyledi yaş faktörü önemli dedi..Normalde 1 sene beklememiz lazım ama yaş otuza geldiği için araştırmaya hemen başlayalımm dedi.İnşallah hayırlısı olur arkadaşım ikimiz için de..:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar benim de günüme 6 gün falan var heray belirtileri yaşıyorum bu sefer kendimi kaptırmadım ama gün yaklaştıkça çok merak ediyorum göğüslerde ağrı var normal de bacaklarım ağrır ama bilmiyorum?????????kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canim hic uzulme aslinda adet olmamiz bile bir lutuf adet olamayan o kadar kadin var ki birgun olacak bizimde bebislerimiz

bence de çok doğru söylüyosun bence herşey bir mucize ama biz hep olduğu için kıymetini bilmiyoruz RABBİM herşeyi dengeli yaratmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benımde 10 gun var yumurtlama boş gemedı ınsallah olur rabbım herkesın gönlune gore versın amınnnnnnnnnn

merhaba arkadaslar bende beklıyorum heyecanla bugun son adet gunum ıns olmam ALLAH ım ıns tum ısteyenlerı bebeklerıne kavusturur benıde ıns. henuz adet olmadım ama karnım agrıyo korkuyorum

selam kizlar nasil gidiyor?HADI ARTIK SIRA SIZDE hamis olanlari duyalim,size bir ip ucu veriyim yumurtlama gununzu beklemeyin ilski icin adetiniz bittikden hemen sonra gun asiri baslayin calismalara,ve kendinizi sartlandirmayin ,ve birde her banyodan sonra belden assagi olan bölumu soguk su tutun kan dolasimi acisindan,ben gecedn ay böyle denedim bu ay hamisim,bunlar sadece bir sebeb olabilir,Rabbim bilir verecegi zamani,bol bol dua edin,

yaaaa ben korkuyorum bugün adet olcam gibi kasıklarım ağrıyo böyle gidip geliyo ne biliyim korkuyorum bişey olcak diye normalmi buuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…