çatladığını nasıl anladınız
Neden kimse yokk bugünn...Nerdesinizzzzzz?????:roflol:
canım senin anlattıkların adet belirtiside olabiliyo ama inş hamişsindir a.s.kızlar herkese günaydın.yarın adet günüm.bu sabah test yaptım negatif çıktı:çok üzgünümysa bir haftadır adet ağrısı gibi bir ağrı vardı kasıklarımda.zaman zaman batmalar oluyordu.göğüslerim ağrıyordu ve büyümüştü.sağ kasığımdan sağ bacağıma doğru bir ağrı vardı.şimdi bunlar hamişlik belirtileri değil mi kızlarbenneyaptımkibu ay çok umutlanmıştım bunlar yüzünden.peki daha erken mi test için sizce.yani adetimin gecikmesini beklemeli miyimfisfisfis
insallah hamilesindir ve burda hamileligini haykirirsin bizlereherkeze merhabaa.s.bugün adet günüm kızlar.hala gelmedi.inşallah gelmez ve ben hamiş olurum.a.sbugün işten gelince üzerimi değiştirirken aynada göbeğime çarptı gözüm.pembemsi bir çizgi var göbek deliğimin biraz altından başlayıp aşağıya uzanan.ben mi yeni farkettim,o hep var mıydı,yoksa belirti mifisfisfisherşeyi hamilelikten sebep sanmak istemiyorum artık.kafayı yiycem-tatlicadiarzu-
canim bizdede hic birsey yok ama yinede tedavideyim cunku yas 32 DR her ay ilac veriyo bakalim kismetMerhaba kızlar dün doktora gittim.Önümüzdeki aydan itibaren araştırmaya başlıyacağımızı söyledi.Hiçbir problem gözükmüyorr ama neden olmuyor anlamadım açıkcası bakalım hayırlısı olsunnn ....:CüvCüv:
canim bizdede hic birsey yok ama yinede tedavideyim cunku yas 32 DR her ay ilac veriyo bakalim kismet
canim hic uzulme aslinda adet olmamiz bile bir lutuf adet olamayan o kadar kadin var ki birgun olacak bizimde bebislerimizkızlar bu sabah regl oldumsenağlamaallahtan diyorum.herşey allahtan.başka ne diyebilirim ki artık...:Saruboceq:
canim hic uzulme aslinda adet olmamiz bile bir lutuf adet olamayan o kadar kadin var ki birgun olacak bizimde bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?