adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

yaaaa ben korkuyorum bugün adet olcam gibi kasıklarım ağrıyo böyle gidip geliyo ne biliyim korkuyorum bişey olcak diye normalmi buuuuu

bende oyleyım karnım agrımaya basladı oysa tum hamılelık belırtılerım vardı baya zamandır gercekten cok zormus beklemek bugun olmazsam olmam heralde adet cunku dundu gunum :sm_confused:

nefısem hamılelık belırtılerını yazarmısın neler yasıyorsun

bende oyleyım karnım agrımaya basladı oysa tum hamılelık belırtılerım vardı baya zamandır gercekten cok zormus beklemek bugun olmazsam olmam heralde adet cunku dundu gunum :sm_confused:

tuana ben hamileyim zaten onun için korktum sat 11 temmuz ama ne biliyim e ufak seye aklıma kötü seyler geliyo bende hamileleik belirtisi değişik bişey olmadı sadece göğüsler herzamakinden daha hassas kolumu kaldrsam ağrıyo nerdeyse

anladım canım ıns ıyı bır hamılelık gecırırsın ben de cok ıstıyorum ama bugun boyle cok korkuyorum adet olucam dıe pekı senın adet zamanında hamıle oldugunu ogrenmeden once karnın sankı adet olucakmıs gıbı agrıyormuydu

evet canım aynı ağrı vardı göğüslerimde ağrıyodu kesin olcam diyodum ama 14 gün geçti hala yok 3 gün geçince test yaptım ve cıktı inşallah sende hamilesindir yani aynı adet belirtileri vardı bende

ıns elevınya cunku bunu esıme nasıl soylerım bılmıyorum cok kaptırdı lkendını benı yere goge sıgdıramıyor onun ıcın daha cok tedırgınım yumurtalıklarımda agrıyor belım sırtım her yerım bayab psıkolojım bozuldu anlayacagın :çok üzgünüm:

benim de adetime daha çok var eylül 3-4 gibi olmam lazım.dün yumurtlama günümdü gerçi son adetimden bu yana gün aşırı birtiktelik oldu.son bi hafta kalana kadar devam edicez ve bırakıcam.son günlerde ilişkiyi pek önermiyolar sanırım.bundan önceki aylarda son güne kadar birliktelik olmuştu .sanırım bu da yumurtayı olumsuz etkiliyo.daha 13 gün gibi uzun bi süre var ama ben şimdiden çok heyecanlıyım.düşününce bile içim kıpır kıpır oluyo.umarım hayırlısıyla hepimiz hamiş kalırız...

merhaba arkadaslar bende beklıyorum heyecanla bugun son adet gunum ıns olmam ALLAH ım ıns tum ısteyenlerı bebeklerıne kavusturur benıde ıns. henuz adet olmadım ama karnım agrıyo korkuyorum

inş.olmazsın canım ne zor şeyler yaaa...benimde adetime 3-4 gün var bu ay saydığınız belirtileri ilk olarak yaşadım yaşıyorumda kendime söz vermiştim günüm geçmeden test yapmicam die dayanamadım biraz önce yaptım negatif erken dimi daha test için...

KISSSSSSSSSSSLAR BENDE ARANIZDAYIM İNŞALLAH RABBİM BENİM BEBİŞİMDE GELMİŞTİR ARTIK HEPİMİZİN İNŞALLAH BUGÜN İNŞALLAH DUA EDİCEM HEPİMİZE SON 5 GÜNhihoyyythihoyyyt

CAnim dedigin gibi adet gecmeden test yapmamak en guzeli bende bekliyorum bir umut ctesi bitti adetim cuma randevum var dr bakalim hayirlisi

Arkadaşlar 2 gün geçti , hala kirmizilar gelmedi.

12.01.2008
15.02.2008
16.03.2008
13.04.2008
16.05.2008
19.06.2008
18.07.2008

yukarda belirtmiş olduğum regli olduğum tarihler.
Acaba geçikmemi var, yoksa bebiş mi....

Tek belirti göğüs uclarim çok aciyor,
teste yapmadim henüz.
Negatif görmekten koruyorum, bir de 1 hafta dan önceden idrar testinde çikmaz deniyor.

CAnim dedigin gibi adet gecmeden test yapmamak en guzeli bende bekliyorum bir umut ctesi bitti adetim cuma randevum var dr bakalim hayirlisi

inş.canım hayırlı haberlerle gelirsin :) rabbim gönüllerinize göre versin inş.ben çok bozuldum ama yinede ne bilim adet olana kadar bi umut işte hep...

gecikmede olabilir canım sen bu pazartesiye kadar bekle eğer haftasonuda olmazsan test yaparsın...bi çok arkadaşın gecikme olduktan sonra testleri doğru sonuç vermiş...bizim gibi erkenden yapıp üzülmenin anlamı yok gecikme olmadan yaptığın zaman doğru sonuç vermeyebilir...

slm arkadaşlar.. inş bu ay hepimiz hamiş olurus.. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla sevindirir hepimiz inş. ben bişi sormak istiyorum. benim adetime 15 gün var daha. yani 5 eylül de olmam gerekiyoo. ama o kadar bekleyemeyeceğime eminim. bu ayın sonunda 30unda falan kan testi yaptırsam çıkar mı?? ya da en erken ne zaman çıkar doru sonuç??

Sila bak ne dicem adetine 15gün varsa yumurtlama günün bugün veya yarin daha. Anliyomusun.. çünkü yumurtlamadan 14gün sonra adet oluyoruz canim. Adet olacağin günden 14ü çikarirsan ayin kaçinda yumurtladiğini bulursun o yüzden bugünden itibaren gün aşiri birlikte olmaniz lazim

berencimm sağol canım... haklısın. ben yumurtlama günümün hesabını geçtim hemen ne zaman test yaptırırım onu hesaplıyorum. son günler dayanılmaz oluyo çünkü. var mı yok mu diye düşünmek çok canımı sıkıyo.. allah isteyen herkesi sevindirsin inş

kızlar benimde 10 günüm var umaraım hamiş kalabilirim bu ay ... dua edin emiiii

arkadaşlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım 6 senelik evliyim çocuğum olmuyo eşim ameliyat oldu sperm sayısı düşük olduğu halde ben iki kez hamile kaldım ama ilk gebeliğim de düşük yaptım ikincide ise kürtaj oldum bebek gelişmiyo dedi doktorum kese halinde kalıyo çatlatma iğnesi oldum oda olmadı şimdi doktorum klomen diye bir ilaç verdi adetimin 5.günü başlıycakmışım bana bi akıl verin arkadaşlar ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

Didemmmmm merhaba ben de bu ay Klomen ve Pregly kullandım ve reglime 6 gün var, bekliyorum. Yapman gereken bişey yok arkadaşım, doktor talimatlarını dinle yeter. 8 aydır bebek için uğraşıyoruz, multi kistik over var bende. Yumurta bile oluşmaz diye beklerken, oluştu, sonra çatladı. Pozitif olmamız lazım arkadaşlar, başka türlü olmuyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…