yaaaa ben korkuyorum bugün adet olcam gibi kasıklarım ağrıyo böyle gidip geliyo ne biliyim korkuyorum bişey olcak diye normalmi buuuuu
selam kizlar nasil gidiyor?HADI ARTIK SIRA SIZDE hamis olanlari duyalim,size bir ip ucu veriyim yumurtlama gununzu beklemeyin ilski icin adetiniz bittikden hemen sonra gun asiri baslayin calismalara,ve kendinizi sartlandirmayin ,ve birde her banyodan sonra belden assagi olan bölumu soguk su tutun kan dolasimi acisindan,ben gecedn ay böyle denedim bu ay hamisim,bunlar sadece bir sebeb olabilir,Rabbim bilir verecegi zamani,bol bol dua edin,
bende oyleyım karnım agrımaya basladı oysa tum hamılelık belırtılerım vardı baya zamandır gercekten cok zormus beklemek bugun olmazsam olmam heralde adet cunku dundu gunum :sm_confused:
tuana ben hamileyim zaten onun için korktum sat 11 temmuz ama ne biliyim e ufak seye aklıma kötü seyler geliyo bende hamileleik belirtisi değişik bişey olmadı sadece göğüsler herzamakinden daha hassas kolumu kaldrsam ağrıyo nerdeyse
evet canım aynı ağrı vardı göğüslerimde ağrıyodu kesin olcam diyodum ama 14 gün geçti hala yok 3 gün geçince test yaptım ve cıktı inşallah sende hamilesindir yani aynı adet belirtileri vardı bende
merhaba arkadaslar bende beklıyorum heyecanla bugun son adet gunum ıns olmam ALLAH ım ıns tum ısteyenlerı bebeklerıne kavusturur benıde ıns. henuz adet olmadım ama karnım agrıyo korkuyorum
CAnim dedigin gibi adet gecmeden test yapmamak en guzeli bende bekliyorum bir umut ctesi bitti adetim cuma randevum var dr bakalim hayirlisiinş.olmazsın canımne zor şeyler yaaa...benimde adetime 3-4 gün var bu ay saydığınız belirtileri ilk olarak yaşadım yaşıyorumda kendime söz vermiştim günüm geçmeden test yapmicam die dayanamadım biraz önce yaptım negatif erken dimi daha test için...
insallah hayirli haberini aliriz canimmmKISSSSSSSSSSSLAR BENDE ARANIZDAYIM İNŞALLAH RABBİM BENİM BEBİŞİMDE GELMİŞTİR ARTIK HEPİMİZİN İNŞALLAH BUGÜN İNŞALLAH DUA EDİCEM HEPİMİZE SON 5 GÜNhihoyyythihoyyyt
CAnim dedigin gibi adet gecmeden test yapmamak en guzeli bende bekliyorum bir umut ctesi bitti adetim cuma randevum var dr bakalim hayirlisi
Arkadaşlar 2 gün geçti , hala kirmizilar gelmedi.
12.01.2008
15.02.2008
16.03.2008
13.04.2008
16.05.2008
19.06.2008
18.07.2008
yukarda belirtmiş olduğum regli olduğum tarihler.
Acaba geçikmemi var, yoksa bebiş mi....
Tek belirti göğüs uclarim çok aciyor,
teste yapmadim henüz.
Negatif görmekten koruyorum, bir de 1 hafta dan önceden idrar testinde çikmaz deniyor.
berencimm sağol canım... haklısın. ben yumurtlama günümün hesabını geçtim hemen ne zaman test yaptırırım onu hesaplıyorum. son günler dayanılmaz oluyo çünkü. var mı yok mu diye düşünmek çok canımı sıkıyo.. allah isteyen herkesi sevindirsin inşSila bak ne dicem adetine 15gün varsa yumurtlama günün bugün veya yarin daha. Anliyomusun.. çünkü yumurtlamadan 14gün sonra adet oluyoruz canim. Adet olacağin günden 14ü çikarirsan ayin kaçinda yumurtladiğini bulursun o yüzden bugünden itibaren gün aşiri birlikte olmaniz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?