adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

ya ben çok heyecanlıyım.cuma cumartesi filan hasta olmam lazım.inşallah olmam. ne gıcık böyle beklemek..dua edin de hasta olmayalım kızlar ....hepimiz hamiş olalım...

KIZLAR BEN GALİBA HAMİLEYİMMM.BUGÜN EHLİYETİMİ ALMAK İÇİN SÜRÜCÜ KURSUMA GİTTİM AMA BENDE MİDE BULANTISI VE BAŞ DÖNMESİ ACABA GÜNEŞ Mİ ÇARPTI DEDİM.AMA DİĞER YANDAN HAMİLELİK BELİRTİSİ OLBİLİR MİYDİ?TEST ALDIM VE ADETİME 2 GÜN VAR DAHA ÖNCE 1 ÇİZGİ ÇIKTIIIII BU AYDA YOK DEDİM Kİ 2 DK.SONRA 2.ÇİZGİ AMA DAHA AZ BELİRGİN.HEMEN EVDEN ÇIKIP DOKTORUMUN MUAYNANESİNE GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM.SAAT 7 YE KADAR BEKLİCEM.TEL.AÇICAKLAR.VE ÇOK HEYECANLIYIM AMA NEGATİF DERLERSE DİYE KORKUYORUM.İNŞ.HAMİLEYİMDİR YAAAAAAA.DUA EDİN LÜTFEN.

AYYYY AYYYYY canim insallah hamilesindirrr bak simdi merak ettim sonuc alinca bizede bildir

ya ben çok heyecanlıyım.cuma cumartesi filan hasta olmam lazım.inşallah olmam. ne gıcık böyle beklemek..dua edin de hasta olmayalım kızlar ....hepimiz hamiş olalım...

amin guzelimmmmmmmmmmmm
ama onca calisma ardindan bebek demi cunku adetim bugun bitti canim kolay ge:içelim::1hug:lsin bize

insallah hamilesindir canim allah saglikli bebekler versin :lepi:

İkinci çizgi çıktıysa hamilesindir. Tebrikler, darısı başımıza :içelim:

sağolun arkadaşlar inş.hamileyimdir ve isteyen herkese allah inş.yardımcısı olur.benim adet tarihim 23 ağustos doktorada söyledim 2 gün var daha ,bugün ve yarın.kan tahlili yaptırdım ve ne kadarlık olucanı sölicekkkk.bende eczaye gittim ve sordum gününden önce belli olma olasılığı düşük ama sen biirsin dedi.
ben dayanamadım aldım denedim.
ben olasılığı düşük olanım sanırım:) bu arada gece boyu kasık ağrısı çektim.adet olucam sanırım dedim ama bugünkü diğer belirtiler beni denemeye itti.

merhaba kızlar benim adetim geçeli bugün 3. gün adet sancılarım falan yok
merak ediyorum acaba hamile miyim ki
bi taraftan da korkuyorum

emelcim ama 2.çizgi açık renkli açık pembeydi.ablamı aradım hamilesin bence dedi.onunda net çıkmamış testi zamanında.

Aysunsudenaz Gerek bu sayfalardan, gerek doktorumla, gerekse yaptığım tüm araştırmalardan gebelik başlangınca adet belirtilerine benzer kasık ağrılarının olduğunu öğrendim. VEE içimden bir ses de hamile olduğunu söylüyor,ayrıca idrarda yapılan testlerde yanlış negatif olabiliyor yanlış pozitif % 1 gibi bir hata oranına sahip. Hormon ilacı almadıysan hamilesindir, HAMİLEYİMMMM şeklinde yazmanı sabırsızlıkla bekliyoruz. Allah Gönlümüze göre versin.

h.duygucum eczaneci bana 2 3 gün geçince deneyebilirsin demişti bence dene ve korkma.
anlıyorum seni canım. doktor beni 7 ye kadar arıyacak ve bende negatif derse diye korkuyorum ama elden bişey gelmez kader kısmet.bide doktor bana dediki testin yanılma payı bile olabiliyor.

inşallah hamişsindir.darısı başımızahihoyyyt

Benim reglime 6 gün var ve ben klomen kullandım, çatlatma iğnesi oldum, umarım bu sefer olmuştur. Geri sayım başladı :) HDuygu bence boşuna stres yapma, kan testi yaptır, doğru sonuca ulaşırsın. Umarım sende HAMİLEYİMM diye yazarsın ve bizi sevindirirsin.

inş cnm ben zatenn idrar testi yaptım çıkmadı
bugünde kan testi verdim
yarın saat 2 den sonra belli olacakmış

emelcim çok sağol canım allah herkeze nasip etsin anneliği.ben şuan hayal kuruyorum sonra ya değilsen aysun diyorum ve kafamı karıştırıyorum.bilmiyorum ama eskiden beri heryerde gördüğüm bebek çamaşırları ve oyuncağı koleksiyonumu artık bebeğim için kullanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…