emelcim çok sağol canım allah herkeze nasip etsin anneliği.ben şuan hayal kuruyorum sonra ya değilsen aysun diyorum ve kafamı karıştırıyorum.bilmiyorum ama eskiden beri heryerde gördüğüm bebek çamaşırları ve oyuncağı koleksiyonumu artık bebeğim için kullanmak istiyorum
canimsin ya insallah hamilesindir VALLA ben cok heycanlandim sonucu paylas sevgiyle kallllBenimle beraber sevindiğiniz ve bana yazdiklariniz için çok teşekkürler hepinize kizlarrrrrrrr.allahim en yakin zamanda isteyen herkese hamile olmayi ve bebeklerini sağlikli bir şekilde kucaklarina almayi nasip eder inş.hepiniz için dua edicem.
cektirdim canim uc yildir istiyoruz bebek iki yildir dr konturolundeyim Insallah hepimizin bebisi oluuurrrDeryam76 herşeyden önce moralini yüksek tut. Bizde 8 aydır deniyoruz, bu ay bende Klomen ve Pregnly kullandım ve gün sayıyorum. Ama laporoskopiden önce rahim filmi istiyorlar genelde. Sen rahim filmi çektirmiş miydin?
kızlar benım 9 gun var ınsallah bu ay hepımız hamıs oluruz ılk kez bu ay yumurtlama donemıme dıkkat ettım hadı hayırlısı ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?