adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

hduygucum inş.hamilesindir canım ne kadar farklı duygu bir an anneliği düşünmek.yarın sonuçtan sonra yaz bize canım

ojelifıstık inş.en yakın zamanda tüm bebeği olsun isteyenlerin yüzü güler canım benimde.çünkü daha kesin değil.test doğrumu çıkardı acaba.testten sonra ağladım inanamadım kendimi durduramadım.

Canım yaa, yazdıklarını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. Yüce Mevlam umarım yavrunu kucağına almayı nasip eder, benim eşimde aylar öncesinden fanatik fenerli olduğu için feneryumdan gidip bebek eşyaları almıştı, onlara baktığım zaman ne zaman diye sorarım kendime sürekli. Saat 7 olmaz şimdi bak ama... Geçen ay 20 gün reglim gecikince kendime kesin hamilesin demiştim, test sonucunu beklemek çok kötü bir duygu ama sen bu sefer inşallah mutlu olacaksındır. Öpüyorum seni. :CüvCüv:

eğer hamileysem akşama eşime süpriz yapıcam.bebek oyuncağının kucağına sıkıştırıp yatak odamıza koycam.görünceki halini merak ediyorum

Benimle beraber sevindiğiniz ve bana yazdiklariniz için çok teşekkürler hepinize kizlarrrrrrrr.allahim en yakin zamanda isteyen herkese hamile olmayi ve bebeklerini sağlikli bir şekilde kucaklarina almayi nasip eder inş.hepiniz için dua edicem.

canimsin ya insallah hamilesindir VALLA ben cok heycanlandim sonucu paylas sevgiyle kallll

aysunsudeNAZ tebriklerrrr canim diger yazinda okudum sonucu almissin cokkkk sevindim bizlerede dua et guzelim darisi basimiza insallah

aysunsudenaz ve duygucuk inşallah hamişsinizdir ayy inşallah bekleyen herkez sağlıklıca hamiş kalır . amin sonuçları hemen yazın kızlar bizi habersiz bırakmayın

canlarim dert ortaklarim benim bu gun doktora gittim yina her zamanki gibi once kan alindi tahlil icin daha sonra alttan ultrasonla bakti vee hic bir sorun yok bu zama kadar coktan hamile kalman gerekiyordu bu alaclarla dedi olmazsa onumuzdeki ay iki gun hastanede yat birde yumurtaliklarina karindan delik acarak bakalim dedi ama ben istemiyorumm ne yapacagimida bilmiyorum bi akil verin moralim cok bozuk mubarek bu cuma gununde dua edin dostarim bu ay hamile kalayim hayirlisiylaaaa

Deryam76 herşeyden önce moralini yüksek tut. Bizde 8 aydır deniyoruz, bu ay bende Klomen ve Pregnly kullandım ve gün sayıyorum. Ama laporoskopiden önce rahim filmi istiyorlar genelde. Sen rahim filmi çektirmiş miydin?

Deryam76 herşeyden önce moralini yüksek tut. Bizde 8 aydır deniyoruz, bu ay bende Klomen ve Pregnly kullandım ve gün sayıyorum. Ama laporoskopiden önce rahim filmi istiyorlar genelde. Sen rahim filmi çektirmiş miydin?
cektirdim canim uc yildir istiyoruz bebek iki yildir dr konturolundeyim Insallah hepimizin bebisi oluuurrr

adetıme 14 gün var acaba tuttumu.allahım nolur nolur hamiş olayım tutsun..sabırsızlanıyorum çok istiyorum..hepimize inşallahhh

arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar.Kurban olduğum Allah dualarımızı dileklerimizi boşa çıkarmasın.Yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah

Benim de adetime 5-6 gün kaldı.Çünkü son adetimin 30 mu 31 mi olduğundan tam emin değilim.Hayırlısıyla gelecek cumaya umudum iyice artmış olacak.İnşallah sizlerinde benimde umutları yeşerir güzel bir meyveye dönüşür.hepiniz Allah a emanet olun

Kızlar biz çok fazla stres yapıyoruz ve bu yüzden bebişlerimiz gecikiyor, bana sürekli stres yapma diyorlar,ama elde değil tabii

kızlar benım 9 gun var ınsallah bu ay hepımız hamıs oluruz ılk kez bu ay yumurtlama donemıme dıkkat ettım hadı hayırlısı ınsallah

stresi yok etmek elde değil kızlar işi evi bırakıp tamamiyle ona odaklanıyor insan.Böylesine odaklanılan bişey içinde stress yapmamak mümkün değil.Zaman geçmiyor gibi geliyor.Bide sürekli vücudumu dinliyorum aman göğüslerim ağrıyor mu belimde ağrı var mı kasıklarımda ağrı var mı vücudum sıcak mı sizde ben gibi misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…