adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

herkese merhaba:)benimde adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım. daha çok var ama işte bilirsiniz. negatif çıktı sabırla beklemeye karar verdim 5 gün sonra inşallah istediğim sonucu alırım dua edin olurmu

sana çook katılıyorum.tamamen odaklanmış durumdayım.bende vücudumu dinliyorum ama tık yok.benım 15 gun onceden goğuslerim ağrımaya baslardı.tabi daha 14 gun varda hiç ağrımıyo tık yok.vücut sıcaklığındada değişiklik yok:bbo:

herkese merhaba yenı uye oldum benımde adetıme 14 gunum var ya beklemek cok sıkıcı yaa dun bı basdonmesı yasadım 1-2 kerede mıdem bulanır gıbı oldu bı kac gundur ama psıkolojıkmıdır acaba sonuc neyyy(utangac:

canim 14gunun varsa calismalara devam bu gunler yumurta catlama gunlerin hayirlisi olsun

herkese merhaba:)benimde adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım. daha çok var ama işte bilirsiniz. negatif çıktı sabırla beklemeye karar verdim 5 gün sonra inşallah istediğim sonucu alırım dua edin olurmu

bende test yaptım 5 gün var.Aynen senin gibi negatif bekliycez Hayırlısıyla Allah ım sabrımızın(her ne kadar pek sabır göstermesekde)meyvesini verecek:Saruboceq:

Dualar o kadar içten yürektenki eminim boşa gitmeyecektir.Hayırlısıyla yavrularımıza bebişlerimize kavuşucaz inşallah

Merhaba! Yaklaşık bir senedir sitenin sessiz takipçisiyim. sanki sizleri tanıyor gibiyim artık. Benim de aynı nedenlerle oldu girişim siteye, umuuut... Tanışmasak da desteğimsiniz, teşekkürler siteyi oluşturanlara ve içini dolduranlara. Ve bekliyorum yine bakalım bu ay neler olacak. Umarım eteğinizi çekiştirecek bebekleriniz , bebeklerimiz olur...

amin eteğimi çekiştirecek geceleri uyandıracak içimdeki tüm kariyer hırslarını geride bırakacak,babasının bitanesi anneciğinin canı olacak hayırlısıyla bebiş mutluluğumuza mutluluk katacak

kızlar benimde yarın adet tarihim ama sanki boşluk içindeyim ne hissedicegimi bilemiyorum üzülücekmiyim sevinecekmiyim allah bilir herkesin gönlüne göre verir inşallah

kızlar benimde yarın adet tarihim ama sanki boşluk içindeyim ne hissedicegimi bilemiyorum üzülücekmiyim sevinecekmiyim allah bilir herkesin gönlüne göre verir inşallah

hayırlı haberleini beklioruz canım beniimm... inşallah allah gönlüne göre verir....a.s.

benimde 8 günüm var kızlar... inşallah bu ayki çabalarım boşa çıkmaz. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. dualarım sizlerle...

kızlar bende sureklı takıp edıyorum sızı.bende bu ay tuttumu acaba dıyenlerdendim.sukurler olsunkı hamıleyımmm.darısı sızın basınıza kızlar.allah hepınıze bu duyguyu yasatsın:):):):)

kızlar bende sureklı takıp edıyorum sızı.bende bu ay tuttumu acaba dıyenlerdendim.sukurler olsunkı hamıleyımmm.darısı sızın basınıza kızlar.allah hepınıze bu duyguyu yasatsın:):):):)
AMINNNN guzelim bizlerede dua et guzelim bebegin hayirli olsun MEVLAM kucagina almayida nasip etsin

amın cumlemızın ınsallah allah bebegını kucagına almayı nasıp etsın.cok garıp bı duygu allah herkese tattırsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…