stresi yok etmek elde değil kızlar işi evi bırakıp tamamiyle ona odaklanıyor insan.Böylesine odaklanılan bişey içinde stress yapmamak mümkün değil.Zaman geçmiyor gibi geliyor.Bide sürekli vücudumu dinliyorum aman göğüslerim ağrıyor mu belimde ağrı var mı kasıklarımda ağrı var mı vücudum sıcak mı sizde ben gibi misiniz?
canim 14gunun varsa calismalara devam bu gunler yumurta catlama gunlerin hayirlisi olsunherkese merhaba yenı uye oldum benımde adetıme 14 gunum var ya beklemek cok sıkıcı yaa dun bı basdonmesı yasadım 1-2 kerede mıdem bulanır gıbı oldu bı kac gundur ama psıkolojıkmıdır acaba sonuc neyyy( utangac:
herkese merhaba:)benimde adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım. daha çok var ama işte bilirsiniz. negatif çıktı sabırla beklemeye karar verdim 5 gün sonra inşallah istediğim sonucu alırım dua edin olurmu
bugün son günümdü henüz adet olmadım, dört gün önce testte negatif çıkmıştı bakalım hayırlısı
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.Birbirimize dua edelim hep Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
kızlar benimde yarın adet tarihim ama sanki boşluk içindeyim ne hissedicegimi bilemiyorum üzülücekmiyim sevinecekmiyim allah bilir herkesin gönlüne göre verir inşallah
canim insallah sevinirsin bu ay bizleride sevindirirsin Mevlam cumlemizi sevindirsinkızlar benimde yarın adet tarihim ama sanki boşluk içindeyim ne hissedicegimi bilemiyorum üzülücekmiyim sevinecekmiyim allah bilir herkesin gönlüne göre verir inşallah
AMINNNN guzelim bizlerede dua et guzelim bebegin hayirli olsun MEVLAM kucagina almayida nasip etsinkızlar bende sureklı takıp edıyorum sızı.bende bu ay tuttumu acaba dıyenlerdendim.sukurler olsunkı hamıleyımmm.darısı sızın basınıza kızlar.allah hepınıze bu duyguyu yasatsın:):):):)
bugun catlatma ignesi olucam canlarim due edin neolu bu ay hayirlisiyla olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?