sagolll canim MEVLAM cumlemizin yardimcisi olsunallah yardimcin olsun çanim hayirli sonuçlar olsun inşallah....
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.Birbirimize dua edelim hep Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
inşallah,dua edelim hayırlısı için....hala adet olmadım
arkadaşım kaç gün geçti adetin ?ben bugün olmam gerek belim agrıyor ama hala gelen giden yok açıkçası pek ümitli degilim çalışmalar fazla özen göstremedim.en azından gelseydi içimde rahat olurdu bu durumda huzursuzum kafamçokkarıştı
CANIM icinden nasil geliyorsa oyle yap ben gun asiri denedim olmadi hergun denedim olmadi olacagi varsa bi sekilde oluyo kismettttSelam kızlar...
Bende geçirdiğim dış gebelik ameliyatından sonra bu ay ilk denemelere başladık. Şuan yumurtlama dönemini değerlendiriyoruz.
Ben şu rahim ağzı sıvısını da takip ediyorum bi taraftan, dün akşam çalışmıştık bu sabah baktım o sıvı geldi. CADIARZU
Şimdi ne yapsam, gün aşırı diyolarya normalde bu akşam ara vermem boş geçmem gerekti. fisfisfis
Çalışsammı çalışmasam mı....CADIARZU
Ben malesef adet oldum:çok üzgünüm: üzgünüm ama umudumu yitirmiyorum inş en hayırlı zamnada hamile olduğumuzu öğreniriza.s.
arkadaşım kaç gün geçti adetin ?ben bugün olmam gerek belim agrıyor ama hala gelen giden yok açıkçası pek ümitli degilim çalışmalar fazla özen göstremedim.en azından gelseydi içimde rahat olurdu bu durumda huzursuzum kafamçokkarıştı
Ben malesef adet oldum:çok üzgünüm: üzgünüm ama umudumu yitirmiyorum inş en hayırlı zamnada hamile olduğumuzu öğreniriza.s.
canimcim yerlesme kanamasi diyolar o olmasin bi test yapsanKızlar lütfen bilgisi olanlar bana yardım edebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?