adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

inşallah,dua edelim hayırlısı için....hala adet olmadım

arkadaşım kaç gün geçti adetin ?ben bugün olmam gerek belim agrıyor ama hala gelen giden yok açıkçası pek ümitli degilim çalışmalar fazla özen göstremedim.en azından gelseydi içimde rahat olurdu bu durumda huzursuzum kafamçokkarıştı

Selam kızlar...
Bende geçirdiğim dış gebelik ameliyatından sonra bu ay ilk denemelere başladık. Şuan yumurtlama dönemini değerlendiriyoruz.

Ben şu rahim ağzı sıvısını da takip ediyorum bi taraftan, dün akşam çalışmıştık bu sabah baktım o sıvı geldi. CADIARZU
Şimdi ne yapsam, gün aşırı diyolarya normalde bu akşam ara vermem boş geçmem gerekti. fisfisfis
Çalışsammı çalışmasam mı....CADIARZU

Canım hamileliktede aynı adet sancısı ve bel ağrısını yaşıyorsun.
İnşallah hamilesindir:Saruboceq:a.s.

CANIM icinden nasil geliyorsa oyle yap ben gun asiri denedim olmadi hergun denedim olmadi olacagi varsa bi sekilde oluyo kismetttt

slmm hanimlar, uzun süredir takip etmeme ragmen yeni katildim araniza bende burdaki asagi yukari herkesin oldugu gibi ayni dertteyim dert de degil aslinda ama istee mirmirmirmir.. bu ayin 20. adet olmam gerekiyordu olmadim 21.de test yaptim ama tabi negatif cikti bidaha ne zaman yapsam cikar acaba cok SIKICI böyle beklemekk yaa...
Allah herkese sabir versin ..

Senin yerinde olsam kan testi yaptırırdım yada clear blue gebelik testi alabilirsin bu test kesin sonucu veriyor diğer ucuz testlerde en az 1 hafta beklemen gerek

Ben malesef adet oldum:çok üzgünüm: üzgünüm ama umudumu yitirmiyorum inş en hayırlı zamnada hamile olduğumuzu öğreniriza.s.

Son düzenleme:

bugün itibariyle iki gün geçti adetim,ama yarını beklemeyi düşünüyorum test için geçen hafta adetimden önce yapmıştım negatif çıkmıştı,benim günüm pek geçmezdi ama belli olmaz bugün de olma ihtimalim olabilir tabi....hayırlısı inşallah herkesin gönlüne göre olsun...ilk gebeliğimde aynı adet belirtileri yaşamıştım bende belim ,karnım sanki adet sancısı gibi ağrıyordu,belki seninde öyledir,....

adet günüm bugün; normalde 26 günde oluyorum ama bakalım bu sefer nolcaaakk.
heyecanla bekliyorumm..
canlarımm Allah'ım inşallah hepimize hayırlı zamanlarda sağlıklı hamilelikler nasip eder, sağlıklı bebişler verir..

Merhaba Kızlar, benim öncekiay adetim 29 Hazirandı. , geçen ay Temmuzun 18 inde başladı. Yani anladığınız gibi adet düzensizliğim var. Sürekli adetlerim öne gelir, hiç geç kalmazdı. şimdi bugün Ağustos 24 ama hiç adet olacakmışım gibi bir belirti yok. Aksine hamile kalmışım gibi bir belirtide yok. Başdönmesi, bulantı filan,

Günlerim çoktan geçti. Şu evde yapılan testlerden busabah ve önceki günler yaptım kaç defa birşey çıkmadı da. Hamile olmayı çok istediğim içinmi acaba psikolojik olarak adet olamıyorum.

Hastaneye gidip kan testi yaptırmak beni acayip tedirgin ediyor. Orda birde negatif sonucunu görüp üzülerek dönmek var. Galiba 1 hafta daha bekleyeceğim. Siz nedersiniz beklemelimiyim.

Kızlar ne olur bilgisi olan bana yardım etsin.Ben bu ay ayın 1inde regl oldum ama reglim çok az geldi.Sonra ayın 21inde çok açık kahverengi lekelerim oldu ama bu lekeler pedime gelmiyordu sadece silince geliyor.Bu gün de çok açık pembe lekelerim oluyor onlarda pedime gelmiyor.Yine silerken oluyor.Bazen silerken geliyor bazen hiç gelmiyor.Ama hiç adet gibi değil.Adetten çok farklı onun gibi yoğun değil.Aceba yara falan olsa böyle şeyler olabilir mi daha önce bunu yaşayan oldu mu?Yarın doktora gideceğim ama yine de bişeyler duymak istiyorum.Bu ay bir bebeğimin olmasını çok istiyorum.

Ayy inşallah canım ya.Canım ben yarın kan testi yaptıracağım o zaman kanda belli olur mu?

bende şşimdi bir akıntı oldu ama çok farklı,afedersiniz sümük gibi yapışkan ve yogun,yumurtlama günündeki akıntı gibi ama rengibiraz koyu yani tam beyaz değil,iki kere yumurta mı çatladı acaba yoksa adet mi oluyorum kafam karıştı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…