adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

inşallah inşallah inşallah arkadaşım inşallah hepimiz hamileyizdir.Kurban olduğum Allah duyuyor bizi.Kadriye 24 çok güzel yazmış.Büyük bir derdim yok,Büyük bir Rabbim var çok şükür.

ARKADAŞIM BENDE DÜN BHCG YAPTIRDIM 3.57 ÇIKTI ADETİM BU AYIN 2 SİYDİ ACABA HAMİLEMİYİM BU ARADA BEN YENİYİM HERKESE İYİ AKŞAMLAR:Saruboceq:

ARKADAŞIM BENDE DÜN BHCG YAPTIRDIM 3.57 ÇIKTI ADETİM BU AYIN 2 SİYDİ ACABA HAMİLEMİYİM BU ARADA BEN YENİYİM HERKESE İYİ AKŞAMLAR:Saruboceq:

yani ağustosun ikisi mi,eğer öyleyse 5 in üzerinde çıkması lazım dı,moralini bozmak gibi olmasın ama sanırım değilsin....peki adet görmedinmi şimdiye kadar,bence hemen bir doktora git canım...

yani ağustosun ikisi mi,eğer öyleyse 5 in üzerinde çıkması lazım dı,moralini bozmak gibi olmasın ama sanırım değilsin....peki adet görmedinmi şimdiye kadar,bence hemen bir doktora git canım...

AMA DAH AYIN 2 SİNE ÇOK VAR SENCE YÜKSELMEZMİ EVET AGUSTOSUN 2:bbo: SİYDİ

offf offff bende klomen içiyorum arakadaslar ilk defa bu ay 3 tane yumurtam olustu herzaman ya olusmuyodu yada bir tane oluyodu insallah bu sefer olur sabrım kalmadı artık allahım sen herkeze hayırlısını nasip et o kadar istiyorumki bütün arkadaslarım birkaç ay sonra doguracak bende hala yok birde belimi cektirdim bu ay bakalım ne olcak iki tane arkadasım var böyle hamile kaldı bakalım bende işe yarıyacakmı

arkadaslar bende 1 eylulde adet olacam 5 yada 6 gun ama ınsallah hayırlısı olur rabboım herkese verır amın

kızlar benimde 27sinden sonra kızlar hakkımızda hayırlısı olsun.Birbirimize dua edelim

kızlar dün öglen itibariyle adet oldum ama daha ne oldugunu anlamadan acı bir olay yaşadım küçük abim kalp krizi geçirdi 2 gündür hastanedeydim yeni geldim eve abim hala hastanede ne ye üzülücegimi şaşırdım adetim aklıma bile gelmedi

kızlar benimde adetime 3 gün var geçen ay çok kaptırmıştım kendimi adet olunca üzüldüm. bu ay fazla düşünmemeye çalıştım inş hamileyimdir. üç dört gündür belim ve karnım ağırıyo felaket bu sabah tamam oldum olacam dedim çok ağrım oldu ama geçti acaba diyorum oldumu bu ay diyorum allah her isteyene versin.

canım benimde ağrılar var bugün her seferinde wc ye olmamışımdır inşallah diyerek gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…