kızlar dün öglen itibariyle adet oldum ama daha ne oldugunu anlamadan acı bir olay yaşadım küçük abim kalp krizi geçirdi 2 gündür hastanedeydim yeni geldim eve abim hala hastanede ne ye üzülücegimi şaşırdım adetim aklıma bile gelmedi
canim cokk gecmis olsun MEVLAM acil sifalar versin bebise gelince insallah bu ay olurkızlar dün öglen itibariyle adet oldum ama daha ne oldugunu anlamadan acı bir olay yaşadım küçük abim kalp krizi geçirdi 2 gündür hastanedeydim yeni geldim eve abim hala hastanede ne ye üzülücegimi şaşırdım adetim aklıma bile gelmedi
cumartesi catlatma ignesi oldum iki haftam var insallah bu ay olur ne olur canlarim banada dua edinnn
canım benim göğüslerim şiş ve ara ara ağrılar oluyor ve hassaslar.Yana doğru bir genişleme var sanki
canimmmm sagol insallah mevlam tum isteyenlere versincanım inşallah bu sefer dileklerine ulaşırsınn be tatlımmm.bol şanslar dualarım seninle deryammm.
CANIMCIM ben cumartesi catlatma ignesi oldum pazar agridan oldum dun bugun biraz agrim var ama dayanilcak kadar insallah bebislerimize kavusuruz bu ayDerya, çatlatma iğnesinden sonra seninde çok fazla sancın oldu mu canım?. Ben sancıdan 2 gün kıvrandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?