benım 9 gun varofff cok zor beklemek ya.aslında benım goğuslerım 10 gun oncesınden acımaya baslardı bu ayda tık yok zaman gecsıııııınnnnnn...hep adet belırtılerı oluyor diyolar pekı adet belırtısı olmadan gebe kalan yokmu?
Aynı şeyi sabah işe gelirken ben de düşündüm normalde 1 hafta öncesinden göğüs ağrısından duramazdımm ama bu ay tık yokk ..Son 4 gün
31indemı reglin canım?benım 10 gun var 4 5 gun kalsa oncesındende test yapıcam belkı sılık falan cıkar:1closedeyes:
gunaydin canlarim nasilsiniz bende eylulun 6 si adet gunum olmam insallah diyorum ama pekde umit yok gibi eylulde hamile oldugumu ogrensem super ulur cunku 4 eylul hem dogum gunum hem evlilik yildonumum super bir hediye olurdu guzellerim ne olurrrrr bu garibana dua edin yas gidiyo valla hepinizi seviyorummmmmmm
guzelim hic bir belirti yok yok buyay klomen gonalf ve ovitrelle kullandim bakalim hayirlisihadi canim inşallah.. Bu ay tutmuştur varmi belirtin ?
neden bilmiyorum ama acaip derecede iştahsız ve yerken mide bulantısı olmaya başladı canım hiç bir şey çekmiyor tatlı bile bu dönemde tatlı çekerdi onu da çekmiyor bugün ayın 27 si 30yada 31 adet günüm bakalım.
kasık sancım bel ağrım var belim ayağa kalkınca tutulmuş gibi hemen açılamıyorum.
ama bunlara güvenipde hamile moduna girmek istemiyorum bakalım ne oalcak hayrılsı allahtan.
bu ay içimde annelik duygusu pek yok.ya süpriz oalcak yada ben gerçekten hamile değilim.
elimi karınıma atıp annesinin birtanesi geliyor musn ordamısn diye soruyordum geçen ay bu ya hiç öyle bir duygum yok malesefffffffffffffffffff
acaba hayal krıklığına uğrmaktan mı oldu bu böyleeee
canimcim insallah bu ay supriz olur bebislerimiz gelir artik bende seningibi dunuyorum her ay heycan yapardim ama bu ay tikyok hayirlisi olsunnnnnneden bilmiyorum ama acaip derecede iştahsız ve yerken mide bulantısı olmaya başladı canım hiç bir şey çekmiyor tatlı bile bu dönemde tatlı çekerdi onu da çekmiyor bugün ayın 27 si 30yada 31 adet günüm bakalım.
kasık sancım bel ağrım var belim ayağa kalkınca tutulmuş gibi hemen açılamıyorum.
ama bunlara güvenipde hamile moduna girmek istemiyorum bakalım ne oalcak hayrılsı allahtan.
bu ay içimde annelik duygusu pek yok.ya süpriz oalcak yada ben gerçekten hamile değilim.
elimi karınıma atıp annesinin birtanesi geliyor musn ordamısn diye soruyordum geçen ay bu ya hiç öyle bir duygum yok malesefffffffffffffffffff
acaba hayal krıklığına uğrmaktan mı oldu bu böyleeee
Son 3 gün
28 bugünü sayma
29
30
31
ama belirtiler yok gibiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bebk de yok gibi
yak bir sigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?