adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

merhabalar arkadaşlar,
foruma yeni üye oldum. bizde eşimle 5-6 aydır deniyoruz ama tutmuyor. bu ay regl günüm 7 gün geckti. en son temmuzun 19uydu ama sabah idrar testi yaptım çıkmadı çok üzgünüm hala regl olmadım ama moralim çok bozuldusizce yanlış çıkma ihtimali varmı?

kızlar dün adet oldum malesef,artık önümüzdeki aya daha stressiz olmaya gayret edeceğime söz verdim kendime ,çünkü çok düşününce adetler bile şaşırıyo....

benimde son 6 gün ama bu ay da ümidim yok.ne kasık ağrım var ne de göğüslerimde ağrı.bu ay da gene olmıcak biliyorum 8 ay olmadı da bu ay mı olacak?çok ümitsizim.

benım 9 gun var offf cok zor beklemek ya.aslında benım goğuslerım 10 gun oncesınden acımaya baslardı bu ayda tık yokzaman gecsıııııınnnnnn...hep adet belırtılerı oluyor diyolar pekı adet belırtısı olmadan gebe kalan yokmu?

Aynı şeyi sabah işe gelirken ben de düşündüm normalde 1 hafta öncesinden göğüs ağrısından duramazdımm ama bu ay tık yokk ..Son 4 gün

31indemı reglin canım?benım 10 gun var 4 5 gun kalsa oncesındende test yapıcam belkı sılık falan cıkar:1closedeyes:

30 unda regl olmam gerekiyorr..Ya test yapıncada hayal kırıklığına uğruyorum bu ay önceden test yapmıyacam diye kendi kendime söz verdimm.

gunaydin canlarim nasilsiniz bende eylulun 6 si adet gunum olmam insallah diyorum ama pekde umit yok gibi eylulde hamile oldugumu ogrensem super ulur cunku 4 EYLUL hem dogum gunum hem evlilik yildonumum super bir hediye olurdu guzellerim ne olurrrrr bu garibana dua edin yas gidiyo valla hepinizi seviyorummmmmmm

hadi canim inşallah.. Bu ay tutmuştur varmi belirtin ?

benimde 5 gün kala adetim oldu şu an sancım var.çok az olmuş. neden erken oldu çok üzgünüm çok. bel ağrısı fazla uyku gibi belirtiler vardı. of ki off

ben bu aydan pek ümitli değilim :çok üzgünüm: yumurtalarımın oluştuğu günün ertesi günü eşimin sperm testine gitmesi gerekiyordu.. o yüzden belki 16. gün tuttuysa tutmuştur.. 4 eylül de regl olmam lazım fisfisfis vakti zamanı gelen herkesin yüzü güler bize de bebek haberini müjdeler :teselli:

kızlar benin umudum bitti.artık eylül ayına taşıycaz ümitlerimizi.Dilerim siz hayırlı haberler alırsınız.Allah a emanet olun

neden bilmiyorum ama acaip derecede iştahsız ve yerken mide bulantısı olmaya başladı canım hiç bir şey çekmiyor tatlı bile bu dönemde tatlı çekerdi onu da çekmiyor bugün ayın 27 si 30yada 31 adet günüm bakalım.
kasık sancım bel ağrım var belim ayağa kalkınca tutulmuş gibi hemen açılamıyorum.
ama bunlara güvenipde hamile moduna girmek istemiyorum bakalım ne oalcak hayrılsı allahtan.
bu ay içimde annelik duygusu pek yok.ya süpriz oalcak yada ben gerçekten hamile değilim.
elimi karınıma atıp annesinin birtanesi geliyor musn ordamısn diye soruyordum geçen ay bu ya hiç öyle bir duygum yok malesefffffffffffffffffff
acaba hayal krıklığına uğrmaktan mı oldu bu böyleeee

Canım hiçbirzaman ümidini yitirme inan zaman zaman hepimiz aynı duygulara kapılıyoruz.Ama beklemekten ve dua etmek ten başka birşey gelmiyo elimizden.Her seferinde yaşadığımız hayal kırıklıkları artık böyle düşünmeye itiyo galiba.Tek söyleyeceğim gönlünü ferah tut ve hayal et çünkü hayal etmezsen gerçeği elde edemezsinn.Bol şanslarrr.......

canimcim insallah bu ay supriz olur bebislerimiz gelir artik bende seningibi dunuyorum her ay heycan yapardim ama bu ay tikyok hayirlisi olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…