adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

selamlar bende asılama oldum bu ay beklemedeyım 6 gun sonra bellı olur sanırım ama kasıklarımda hafıf agrı var ben 1 yıldır beklıyodum ıns. tutmustur beklemek dahada sıkıcı... herkeısn gönlune göre versın dıyorum..

ınsan kendını dınlıyor bırde bu durumda tamamen odaklanma oluyor elde degılkı baska seyelrde yapılsa akıldan cıkmıyor.....

Mahsunun bir şarkisi vardi o geldi aklima şimdi.
Bebeğim benim bebeğim benim ilk göz ağrim meleğim benimmmmmmmmmmm

ilk göz ağrim yavrum geleceksen inşallah hayirla ve sağlikla gel.
Allahim sen bizleri istekerlimziden ve başimiza gelendlerden yaşadiklarimzidan pişman etme

Göbek hizasinda arada sizlama gibibir ağri geçen aday adayi var mi?
Yani beklerken kasik da ağrialr belde ağrialr var diye duyudm ama ,göbek deiliğinden gibi aşağiya doğru içten bir sizlama oluyor arada inceden elektirk gibi.acaba diyorum.üşütme belirtisi mi yoks atam rahime denk gelen yer de hani yerleşme belirtisi mi?
Birde hani yelerşme kanamsindan bahsediliyor ya
o kesin herkeste oluyor mu acaba ?
Yani olmadiği zaman sorun olur mu?

gülsün bebeşin geklince bu sayfafa haber ver bize tamam mi

swethome aynı ağrı bendede var..ama tarif edemıyordum.elektrık falan ıyı tarıf etmıssın.birde hafıften bır bel ağrısı

GUZELIM INSALLAH hamilesindir guzel haberini alirizzzz

test yapmayı dusunuyomusun..yanı ne zaman ? belırtı falan varmı arkadasımCADIARZU

geçen ay erkenden test yaptım 3 gün vardı galiba ama negatif. bu sefer yapmayacağım. belirtim yok.sadece dün sol göğsümün ucu sızlıyordu o kadar. senin varmı belirtin test yapacakmısın arkadaşım.

geçen ay erkenden test yaptım 3 gün vardı galiba ama negatif. bu sefer yapmayacağım. belirtim yok.sadece dün sol göğsümün ucu sızlıyordu o kadar. senin varmı belirtin test yapacakmısın arkadaşım.

benım dune kadar hıcbır belırtım yoktu.dun hafıfı hafıf belim ağrıdı kı benım sadece reglımın ilk gunu ağrırıdı öncesınde bıle değil.sonraa mavı damarlar belırgınlestı goğüslerıomde vallahı kasık bolgemde ağrı yok zaten regl olduğumdada kasıklarım ağrımaz.son bırde cok duymustum yenı gebe kalanların gozleri çok parlarmıs ışıkta bakıyorum cok parlak sulu gıbı. ayy ne bılım arkadasım kafayı yıycem.vallahı ben yarın yapıcam 1 hafta kala varsa sılıkte olsa cıkar belkı.gecen ay eczaneden aldığım testın prospektüsünde ilişkiden 1 hafta sonra yazıyordu hemde 3 ytl di.bakalım nolucak yarını beklıyım.inşalaaaaaaaaaahhh hepımıze:Saruboceq:

ayvalık 1 hafta kala varsada çıkmaz arkadaşım moralini bozma derim ben 2-3 gün kala yapsan neyse bazen bir ihtimal silikte olsa çıkıyor karar senin ama 1 hafta kala çıkmaz

ayvalık 1 hafta kala varsada çıkmaz arkadaşım moralini bozma derim ben 2-3 gün kala yapsan neyse bazen bir ihtimal silikte olsa çıkıyor karar senin ama 1 hafta kala çıkmaz

yaa.. o zaman pazartesıyımı beklesem:çok üzgünüm: haftasonunu nasıl gecırcem.silik falan çıkmazmı ya-tatlicadiarzu-

selam ayvalık.test yapmak için çok erken . biraz daha bekle istersen . adete 3 gün 2 gün kala gibi. şimdi yapsan çıkmaz.

Adet e 3 gün var ben yapsam mi yoksa günümü beklesem i arai kaldim.
Ama günümü beklemeyi tercih ediyorum.
En azindna minick de olsa umut kalir.
Yani şimdi yapsam ve negatif çiksa hemen yok erken yaptim adeti bekleyeceğim stresine girer umudumu devam etitirim yani bir şey değişmez o yzüden yapmayacağim .

benım arkadaslar adetım bıtelı bı hafta oldu daha var artık gun saymıycam hesap yapmıycam sıkıldım habugun ha yarın ılk defa hangı tarıhte adet olacagımı bılmıyorum normalde ılk adet gununden hesap kıtaba baslardım ama öle yapınca daha çok strese gırdıgımı anladımmm hadı hayırlısı ocak şubat derken umudumuz eylule kadar dayandııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…