ınsan kendını dınlıyor bırde bu durumda tamamen odaklanma oluyor elde degılkı baska seyelrde yapılsa akıldan cıkmıyor.....
selamlar bende asılama oldum bu ay beklemedeyım 6 gun sonra bellı olur sanırım ama kasıklarımda hafıf agrı var ben 1 yıldır beklıyodum ıns. Tutmustur beklemek dahada sıkıcı... Herkeısn gönlune göre versın dıyorum..
Göbek hizasinda arada sizlama gibibir ağri geçen aday adayi var mi?
Yani beklerken kasik da ağrialr belde ağrialr var diye duyudm ama ,göbek deiliğinden gibi aşağiya doğru içten bir sizlama oluyor arada inceden elektirk gibi.acaba diyorum.üşütme belirtisi mi yoks atam rahime denk gelen yer de hani yerleşme belirtisi mi?
Birde hani yelerşme kanamsindan bahsediliyor ya
o kesin herkeste oluyor mu acaba ?
Yani olmadiği zaman sorun olur mu?
Son 8 gün :) benimde:Saruboceq:
swethome aynı ağrı bendede var..ama tarif edemıyordum.elektrık falan ıyı tarıf etmıssın.birde hafıften bır bel ağrısı
GUZELIM INSALLAH hamilesindir guzel haberini alirizzzzGöbek hizasinda arada sizlama gibibir ağri geçen aday adayi var mi?
Yani beklerken kasik da ağrialr belde ağrialr var diye duyudm ama ,göbek deiliğinden gibi aşağiya doğru içten bir sizlama oluyor arada inceden elektirk gibi.acaba diyorum.üşütme belirtisi mi yoks atam rahime denk gelen yer de hani yerleşme belirtisi mi?
Birde hani yelerşme kanamsindan bahsediliyor ya
o kesin herkeste oluyor mu acaba ?
Yani olmadiği zaman sorun olur mu?
test yapmayı dusunuyomusun..yanı ne zaman ? belırtı falan varmı arkadasımCADIARZU
geçen ay erkenden test yaptım 3 gün vardı galiba ama negatif. bu sefer yapmayacağım. belirtim yok.sadece dün sol göğsümün ucu sızlıyordu o kadar. senin varmı belirtin test yapacakmısın arkadaşım.
ayvalık 1 hafta kala varsada çıkmaz arkadaşım moralini bozma derim ben 2-3 gün kala yapsan neyse bazen bir ihtimal silikte olsa çıkıyor karar senin ama 1 hafta kala çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?