adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

swethome arkadasım bence yapma ben kaç kere yaptım öle ınsan daha çok uzuluyoo bekle hadı hayırlısı canımm benımmmm

şu an müthiş bir başağirm var her zaman adetten çnce başim ağrir.ve sanki her an kirmizi akrt görecekmşim sancim ve o his var.yani galiba erken olucak belki stresten yada tatil dönüşü olduğu için değişmiştir

adetıme 4 gun var ama hıc belırtım yok sanırım bu ayda olmadı
kızlar bıde bu gece ruya gordum ruyamda bır kızım olucakmıs adını merve koyucakmısım ne anlama gelıyo bılen varmı acaba?

Canım nekadar çok düşünürsek vücudumuz ona göre algıladığı için psikolojik olarak kafamızdan gecen herşeyi yaşıyoruz. Geçen ay bende bukadar düşünüp kuruyordum bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ve kendi kendime hamileyim diye düşünmeye başladım ama sonuç hayal kııklığı oldu.Bu ay ne gün saydım nede düşündüm inan adet belirtilerimi bile hissetmiyorumm.Bence önce beynini rahatlat ve düşünmemeye çalış.Hayırlısı deee hem ozaman bu kadar çok üzülmezsin tatlımm.. Bol şanslarrr.....:CüvCüv:

Aslında hayırlsı diyorum.ve kenimi dinlememeye çalışıyorum.fakat nasıl bu topiği görüyorum hemen kendimi dinlemeye başlıyorum.
çok zor beklemekç
ama aslına bakarsanız bebeğe hazırmısn diye sorsanız değilim.
allahım affetsin anne olmak istiyorum bakamamktan yada ilgilenmemkten korkuyorum
maddii olarak da biraz sorunlarım var hani bir şeyleri atlatmaya çalışıyorum.
ama yaşım geçiyor ve sorunlu dönemlere giriyorum.biraz daha geçikmek istemidğim için bebeğim gelsin istiyorum.
eminim o gelince çok hazır hissedecğim kendimi.
duygularım çok değişken.
eşim de zaten 3 ayrdır korunmayı bıraktı.yani anlaycağınız.henüz denem olarka erken fakat yaş 34 oldu.
ve korkualrım artık tavan yaptı.ya olmazsa ya bebeğimde yaşımdamn dolayı bir sorun yaşarsa diye.
allah korusun tabi.hayırlısı

Yağmur yağar sere serpe
kulağinda elmas küpe
uyuturum kizimi koka öpe
e…… e…… ninni
ninni benim nazli kizim sana ninni

yağmur yağar lüle lüle
oğlum gelir güle güle
ter biyiğini sile sile
e…. E…. Ninni
ninni benim güzel oğlum sana ninni

kızlar benım ılk hamılelıgımde belırtılerım 2 aylıkken baslamıstı
sol kasıgımda acayıp batmalar vardı sureklı halsızdım ve uyuyordum gozumu bıle acamıyodum
bıde goguslerımız ucları sızlıyodu denıze gırdıgımde goguslerımın ucları cayır cayır yanıyordu adete
ama her hemılelık farklıymıs dıye duydum
yanı bırıncı hamılelık belırtıle baska ıkıncısı baska olurmus dogrumu acaba?

Kızlar regli günüm dündü ve regli oldum, umutlar Eylül'e kaldı ama ben bu durumdan çok sıkıldım artık, umarım sizlerden iyi haberler gelir de sevirim. Hepinizi öpüyorum

Kızlar regli günüm dündü ve regli oldum, umutlar Eylül'e kaldı ama ben bu durumdan çok sıkıldım artık, umarım sizlerden iyi haberler gelir de sevirim. Hepinizi öpüyorum

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
şimdi biraz gergin olabilirisn ama emin ol rabbim hakkında hayırlı olan bu olduğu için böyle verid.
kenine çok dikakt et
umutlar hep vardır sıkılma
Şeniz

canım benım ya herkeısn allah gönlune göre versın dıyorum stresli isler cunku... sevgıyle kal

daha cook var 2 hafta var bana ama bu ay olmazsa ramazandan sonra doktorum gel demişti.bakalım inşallah hamiş kalırız.

SWEETHOME çok teşekkür ederim hayatım, umarım Yüce Mevlam gönlümüze göre verir. Şafak kaç sende? :)

ne demek ,hepimiz aynı duygu ve aynı olay için bekliyoruz.içimizde ki o garib sızıyı anlıyoruz.
bende şafak bugünü de sayarsam 3 yoksa 2 sonrası allah kerim ama gecikme olurda ,31 de kırmızı kart görmezsem , 1 de test yapabilirim.yoksa yapmasam mı acaba?senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…