şu an müthiş bir başağirm var her zaman adetten çnce başim ağrir.ve sanki her an kirmizi akrt görecekmşim sancim ve o his var.yani galiba erken olucak belki stresten yada tatil dönüşü olduğu için değişmiştir
selam ayvalık.test yapmak için çok erken . biraz daha bekle istersen . adete 3 gün 2 gün kala gibi. şimdi yapsan çıkmaz.
Canım nekadar çok düşünürsek vücudumuz ona göre algıladığı için psikolojik olarak kafamızdan gecen herşeyi yaşıyoruz. Geçen ay bende bukadar düşünüp kuruyordum bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ve kendi kendime hamileyim diye düşünmeye başladım ama sonuç hayal kııklığı oldu.Bu ay ne gün saydım nede düşündüm inan adet belirtilerimi bile hissetmiyorumm.Bence önce beynini rahatlat ve düşünmemeye çalış.Hayırlısı deee hem ozaman bu kadar çok üzülmezsin tatlımm.. Bol şanslarrr.....:CüvCüv:
valla arkadasım yarın yapacaktım ama galıba vazgecıyorum.pzt 4 gun kalmıs oluyo ozaman yaparım belkı:bbo:
pzt haber bize mutlaka .inşallah hamileyizdir arkadaşlarrr.:CüvCüv::Saruboceq:
haber vermemmı arkadasım..yaa hamıle olalııııımm:CüvCüv::dance:
Kızlar regli günüm dündü ve regli oldum, umutlar Eylül'e kaldı ama ben bu durumdan çok sıkıldım artık, umarım sizlerden iyi haberler gelir de sevirim. Hepinizi öpüyorum
INSALLAH bi kizin olurda adinina merveee koyarsinadetıme 4 gun var ama hıc belırtım yok sanırım bu ayda olmadı
kızlar bıde bu gece ruya gordum ruyamda bır kızım olucakmıs adını merve koyucakmısım ne anlama gelıyo bılen varmı acaba?
SWEETHOME çok teşekkür ederim hayatım, umarım Yüce Mevlam gönlümüze göre verir. Şafak kaç sende? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?