adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

selam arkadaşlar.ben yeniyim aranızda.ama size öyle yakın hissediyorum ki kendimi. şafak 1 !!!!

Bu ay stres yapma dediler yapmadım.Şuna dikkat et buna dikkat et dediler dikkat ettim.Ama neoldu sonuç yine hüsran pufff sıkıldım artık .Her ay her ay dayanamıycam galiba artık yaaaa..................:çok üzgünüm:

Canım umarım bebişin gelmiştir, hadi bakalım hayırlısı.:CüvCüv:
ahhhh canimcim insallah gelmistir minik kuzucum cokkkk istiyorum bu ayda olmazsa turkiyeye gitmek zorundayim burda ilacli tedaviye devam edecekler biktim ilac alip igne olmakdan sistim valla mubarek bu aylarda MEVLAM cumlemizin yuzunu guldursun

ahhhh canimcim insallah gelmistir minik kuzucum cokkkk istiyorum bu ayda olmazsa turkiyeye gitmek zorundayim burda ilacli tedaviye devam edecekler biktim ilac alip igne olmakdan sistim valla mubarek bu aylarda MEVLAM cumlemizin yuzunu guldursun

AMİN CANIM
HADİ İNŞALLAH HEPİMİZ HAYIRLSI İLE BEBİŞLEİRMİZİ BÜYÜTÜRÜZŞeniz

merhaba arkadaşlar benim de 4 gün var ama çok umutsuzum.8 ay olmadı bu ay mı olacak diyorum.ben artık yavaş yavaş pes ediyorum galiba.

merhaba arkadaşlar benim de 4 gün var ama çok umutsuzum.8 ay olmadı bu ay mı olacak diyorum.ben artık yavaş yavaş pes ediyorum galiba.

PES ETMEK YOKKKKKKKKKKKKKKKK
keisnlikle pes yok.
hep devam
benimde son 2 gün bugün saymazsak ama adet belirtilerim geliyor galiba olacağım.
yani umudumuz bu ay için bitiyor.
hafiif koyu renkli akıntı görüdm ama keisn değil.
bakalım.
bacakalrım ağrımay başladı.baş ağrısı da var.kısmet.

umutsuzlık yok arkadaşlar.senelerce bekleyip olan var.asla psikolojiden kurtulalım artık.hadi bakalım çalışmalara devam.....a.s

aslında bugün şafak 1 diye yazacktım ama
dün gelen leke beni bunu yazmaktan alıkoydu.
kısmet gelecek aya artık

aslında bugün şafak 1 diye yazacktım ama
dün gelen leke beni bunu yazmaktan alıkoydu.
kısmet gelecek aya artık

OLSUN CANIM ÜZÜLME HER GELEN ADET SENİ BEBEĞİNE YAKLAŞTIRIYOR DİYE DÜŞÜN... BİR GÜN FARKINDA OLMADAN MELEĞİN GELİP KONUVERECEK GÖBÜŞÜNE..
HER ADET YENİ BİR UMUT OLSUN.....:teselli:

OLSUN CANIM ÜZÜLME HER GELEN ADET SENİ BEBEĞİNE YAKLAŞTIRIYOR DİYE DÜŞÜN... BİR GÜN FARKINDA OLMADAN MELEĞİN GELİP KONUVERECEK GÖBÜŞÜNE..
HER ADET YENİ BİR UMUT OLSUN.....:teselli:

ELBETTE ÖYLE.
DÜN EŞİME HASTA OLDUM DEDİM.İYİLEŞECEKSİN DEDİ.
AYNI O HESAP YANİ DOLU TARAFINDNA BAKACAĞIZŞeniz

yaaa yine olmadı... halbuki tüm riskli zamanları değerlendirmiştilk..çok mu strese sokuyoz kendimizi anlamadım ki. adetim bitsin hemen dr.'a gidicem.

Arkadaşalr bende kahverengi lekelenme devam ediyuor ama mesela dün akşam dan bu saate hiç olmamişti şimdi biraz olmuş.
Acaba bende iltihap felan mi var yerleşme kanamsi dedikleir olay mi?
Sizce eczaneden bir test alip yapsam mi acaba ?
Yoksa beklesem mi?
Siz olsaniz yaparamiydiniz.
Normal adetim aslinda yarin başlamiydi.
Dün kahverengi akini şeklind eleke geldi.az miktar.
şu an yine var.
Ama ağrim sadece belimde biraz var başka ağrialrim birden kaybioldu.
Ne oluyor bana sizcr?
Acaba test yapsam mi?

canim pazartesiye kadar beklerdim ben olsaydim pazartesi kanda baktirirdim cunku evde yapilanlara pek guvenmiyorum insallah hamilesindirrrr

kızlar merhaba benimde 10 gün var 3 senedir bekliyorum. 25 yaşındayım. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.tez vakitte bebeklerimize kavuştursun.AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…