CANLARIM SAFAK 9 bu ayda olmazsa ramazandan sonra asilama dusunuyorum bakalim hayirlisi
ahhhh canimcim insallah gelmistir minik kuzucum cokkkk istiyorum bu ayda olmazsa turkiyeye gitmek zorundayim burda ilacli tedaviye devam edecekler biktim ilac alip igne olmakdan sistim valla mubarek bu aylarda MEVLAM cumlemizin yuzunu guldursunCanım umarım bebişin gelmiştir, hadi bakalım hayırlısı.:CüvCüv:
ahhhh canimcim insallah gelmistir minik kuzucum cokkkk istiyorum bu ayda olmazsa turkiyeye gitmek zorundayim burda ilacli tedaviye devam edecekler biktim ilac alip igne olmakdan sistim valla mubarek bu aylarda MEVLAM cumlemizin yuzunu guldursun
merhaba arkadaşlar benim de 4 gün var ama çok umutsuzum.8 ay olmadı bu ay mı olacak diyorum.ben artık yavaş yavaş pes ediyorum galiba.
aslında bugün şafak 1 diye yazacktım ama
dün gelen leke beni bunu yazmaktan alıkoydu.
kısmet gelecek aya artık
OLSUN CANIM ÜZÜLME HER GELEN ADET SENİ BEBEĞİNE YAKLAŞTIRIYOR DİYE DÜŞÜN... BİR GÜN FARKINDA OLMADAN MELEĞİN GELİP KONUVERECEK GÖBÜŞÜNE..
HER ADET YENİ BİR UMUT OLSUN.....:teselli:
canim pazartesiye kadar beklerdim ben olsaydim pazartesi kanda baktirirdim cunku evde yapilanlara pek guvenmiyorum insallah hamilesindirrrrArkadaşalr bende kahverengi lekelenme devam ediyuor ama mesela dün akşam dan bu saate hiç olmamişti şimdi biraz olmuş.
Acaba bende iltihap felan mi var yerleşme kanamsi dedikleir olay mi?
Sizce eczaneden bir test alip yapsam mi acaba ?
Yoksa beklesem mi?
Siz olsaniz yaparamiydiniz.
Normal adetim aslinda yarin başlamiydi.
Dün kahverengi akini şeklind eleke geldi.az miktar.
şu an yine var.
Ama ağrim sadece belimde biraz var başka ağrialrim birden kaybioldu.
Ne oluyor bana sizcr?
Acaba test yapsam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?