Benimde bugünden sonra 5 günüm kalıyor..
Allahım lütfen lütfen çok istiyorum benim gibi çok isteyenleri kavuştur bebişlerine
malesef kötü haber.yani hayrılsı artık..
bebişimden mektub varrrrrr
anne bu ay da galmiyorum dedi.
oysa ne çok istemiştim içimden ,
gel bebişim gel babcığında istiyor gel,
söz seni çok seveceğiz gel annen kurban olsun seni yaradan allaha gelll bebeşim bu ay gelmdin işin çıktı madem hadi bu ay sonunda güldür sevindir bizi bebişim
swethome canım benimde lekelenmelerim var ve bugün 4.gün hala adete dönmedi bende adet günüm geçince şayet yine tık yoksa o zaman tahlil yaptırmayı düşünüyorum sende öyle yaparsan daha iyi olur kanımca ama karar senin tabiiki
nicole78 canım adetinin bitmesini bekleme doktora gitmek için sitedeki bütün kızlar adetin 3yada 5 inci günü gidiyorlar çünkü o zaman tahliller falan isteniyor ve doktor ilaca başlıyormuş bitince gidersen 1 ay kaybın olur şekerim aydınlatmak istedim
Rabbim hepimize bebişlerimizi verecek kızlar biz sadece sabır ve dua edeceğiz zor ama başkada çıkar yol yok haksızmıyım ???bu ay olmadı diğer ay o olmadı sonraki ayy....Allahtan umut kesilmez
söz seni çok seveceğiz gel annen kurban olsun seni yaradan allaha gelll bebeşim bu ay gelmdin işin çıktı madem hadi bu ay sonunda güldür sevindir bizi bebişim
Canım sıkma canını yanlız değilsin bak...Benimde olmadı bu ay ama umutlarımızı yitirmiyoruz bu ay tekrar deniyoruz ve sonunda mutlu olacağımıza inanıyoruz...İnşallah yakın zamanda güzel haberlerimiz tek tek bu sayfalara düşerr....Bence bebişlerimizde bize gelmek için can atıyorlar ama azıcık nazlanıyolarr sonunda güldürcekler yüzümüzü hiç merak etmee:1hug:
canimcim ne guzel yazmissin insallah birgun olacakkkkcanım sıkma canını yanlız değilsin bak...benimde olmadı bu ay ama umutlarımızı yitirmiyoruz bu ay tekrar deniyoruz ve sonunda mutlu olacağımıza inanıyoruz...inşallah yakın zamanda güzel haberlerimiz tek tek bu sayfalara düşerr....bence bebişlerimizde bize gelmek için can atıyorlar ama azıcık nazlanıyolarr sonunda güldürcekler yüzümüzü hiç merak etmee:1hug:
canım 3 aydır korunmuyourz.ancak benim yaş 34 bu zaman kadar bazı sebebelrden ve eşimin erken toıparlanalım demesinden düşünemedik zaten 2 yıllık evliyim.
şimdi bebek istiyoruz.
eşime dün yine olmadı ,hamile değilim dedim.
sen iyice bir tekrar doktora git sende mi bir sorun var bakalım dedi.
ona göre tedavi olurusn ama eğer sorun bende ise , dedi erkekde sorun olmasının çözümü yok galiba dedi.
üzülme dedm kaderimzie razı oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?