adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

merhaba kızlar eylul 7 gibi bekliyorum adetimi 8 gunum var yani:dance:. . . hepimiz için hayırlısı olsun artık...benim de hafiften belim agrıyo akıntımda var biraz yani adet oncesi olan seyler ama bilemiyorum artık

swethome canım benimde lekelenmelerim var ve bugün 4.gün hala adete dönmedi bende adet günüm geçince şayet yine tık yoksa o zaman tahlil yaptırmayı düşünüyorum sende öyle yaparsan daha iyi olur kanımca ama karar senin tabiiki

nicole78 canım adetinin bitmesini bekleme doktora gitmek için sitedeki bütün kızlar adetin 3yada 5 inci günü gidiyorlar çünkü o zaman tahliller falan isteniyor ve doktor ilaca başlıyormuş bitince gidersen 1 ay kaybın olur şekerim aydınlatmak istedim

Rabbim hepimize bebişlerimizi verecek kızlar biz sadece sabır ve dua edeceğiz zor ama başkada çıkar yol yok haksızmıyım ???bu ay olmadı diğer ay o olmadı sonraki ayy....Allahtan umut kesilmez

Benimde bugünden sonra 5 günüm kalıyor..
Allahım lütfen lütfen çok istiyorum benim gibi çok isteyenleri kavuştur bebişlerine

Benimde bugünden sonra 5 günüm kalıyor..
Allahım lütfen lütfen çok istiyorum benim gibi çok isteyenleri kavuştur bebişlerine

amin canım Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin.benimde 11 gunum kaldı.inşallah hamiş haberleri veririz birbirimize.

malesef kötü haber.yani hayrılsı artık..
bebişimden mektub varrrrrr
anne bu ay da galmiyorum dedi.
oysa ne çok istemiştim içimden ,
gel bebişim gel babcığında istiyor gel,
söz seni çok seveceğiz gel annen kurban olsun seni yaradan allaha gelll bebeşim bu ay gelmdin işin çıktı madem hadi bu ay sonunda güldür sevindir bizi bebişim

ay canım inşallah en kısa zamanda olur hayırlısı Rabbim sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere amina.s.

teşekkür ederim canım. mesajı yeni gördüm. ama adetim de bitti..neyse bu ay da deneriz olmazsa dediğin gibi önümüzdeki ay giderim dr.a ...ama inş gitmeme gerek kalmaz..

Canım sıkma canını yanlız değilsin bak...Benimde olmadı bu ay ama umutlarımızı yitirmiyoruz bu ay tekrar deniyoruz ve sonunda mutlu olacağımıza inanıyoruz...İnşallah yakın zamanda güzel haberlerimiz tek tek bu sayfalara düşerr....Bence bebişlerimizde bize gelmek için can atıyorlar ama azıcık nazlanıyolarr sonunda güldürcekler yüzümüzü hiç merak etmee:1hug:

canım 3 aydır korunmuyourz.ancak benim yaş 34 bu zaman kadar bazı sebebelrden ve eşimin erken toıparlanalım demesinden düşünemedik zaten 2 yıllık evliyim.
şimdi bebek istiyoruz.
eşime dün yine olmadı ,hamile değilim dedim.
sen iyice bir tekrar doktora git sende mi bir sorun var bakalım dedi.
ona göre tedavi olurusn ama eğer sorun bende ise , dedi erkekde sorun olmasının çözümü yok galiba dedi.
üzülme dedm kaderimzie razı oluruz.

canimcim ne guzel yazmissin insallah birgun olacakkkk

Canım ben de üç aydır korunmuyorum ve benimde olmuyor ayrıca doktora da gidiyorum ..Hiçbir problem gözükmüyor bu ay doktor yumurtlama takibine başladı.Ama doktorun bana dediği stress yapmaa bu cok önemli dedi bana göre siz cok stress yapıyorsunuz tatlım oluruna bırakın biraz...Bir de erkekte sorun varsa çözümü yok diye birşey yok tabiki çözümü vardır böyle şeyler düşünerek kendini daha çok strese sokma lütfen..Rahat ol asla kötü şeyler düşünme ve doktora git bence eminim o seni daha cok rahatlatacaktır....:Saruboceq:

yawww uzuldum ama kısmettt sıkma canını moral okadar önemlıkı bu hamılelıkte stres yapma lütfen her ay yenı bi umut oldu bızım içinnn:1hug:

kızlarrr hepinize merhaba,,,,
ben bir çocuk annesiyim oğlum efe 3 yaşını bitirdi ve ilk hamileliğimdi. bende en az sizin kadar strestim 4. ayda hamile kalabilmiştim. hatta bir ay daha olmasa doktora gidip bir yıldır korunmuyoruz dicektim. bir yıl bekleyin diyolarya bekleyemezdim çünkü her ay aynı stresi yaşıyordum. ama gerçektende herşeyi normal olan çiftlerde ilk 6 ayda hamile kalma ihtimali %50 lerde sanırım 8 ayda %6o lara 1 yılda %97 e çıkıyor ve bizim adet döngüsü içindeki o 1 ayda hamile kalma ihtimalimiz sadece % 15-20 . bende 9 aydır uğraşıyorum ikincisi için ama olmuyor ve ben dün dr.a gittim kan tahlillerim yapılacak yarın eşimin spermiogramı alındı bugün duruma göre bir çözüm bulacağız. uzun yazdım ama 3 aydır korunmayan arkadaşlar biraz sabır diyorum bence 2-3 aya kadar yarınızdan çoğunun hamiş haberini alırız.

arkadaslar merhaba benım adet tarıhımde 22 eylul.ınsallah olmam temennım bu ama umudumda yok.artık her ay hamıle kalabıldımmı dıye beklemek benı cok yıprattı.sıtres yapma dıyorlar ama ınsanın elınde olan bısey deılkı bu.bana doktorumda dedı sıtres senın yumurta kalıtenı ve rezervını bozmus dıye.bır seneyı gectı korunmuyoruz ama hala tık yok.bakalım artık olmadı ramazandan sonra bana asılama yolu gorundu artık.kızlar ne olur bu mubarek gunde duanızda bızıde unutmayın.herkese selamlar.

merhaba kızlar benimde 8 i adet tarihim ama nerdeyse 12 -13 gündür belirtiler çok ha bugun ha yarın olcam diye bekliyorum.göğüslerim acayip şiş kaç günlerdir.kırmızılıkları değil de bebişi istiyorum hayırlısıysa...

Merhaba arkadaşlar benimde 12 eylül yani 10 gün var. Henüz bir belirti yok ama inş.hamişimdir umarim herkes hamiştir.şu mübarek günlerde rabbim bana ve sizlere tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin inş.

merhabalar benimde adet tarihim 9 eylül
aslında geçtiğimiz 2 ay,düzenleyici kullandım ve 28 günde bir adet olmuştum
bu ay kullanmadım ve belki geçikir diyerek 32.gün adet olurum diyerekten 9 eylül dedim belki erkende gelebilir benim kırmızılar
ve bende 45 aylık evliyim yani neredeyse 4 yıl olacak gerçekten beklemek çok zor ama rabbim onun sabrınıda veriyor.
inşallah bebek isteyen herkes kısa süre içinde hamileyim diye haber verirler bize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:))))

Son düzenleme:
cumartesi son gun bu ay o kadar cok istiyorum cunku 4EYLUL dogum gunun evlilik yildonumum birde hamile oldugumu ogrendigim ay olurrrr INSALLAH MUBAREK RAMAZANDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…