cumartesi son gun bu ay o kadar cok istiyorum cunku 4EYLUL dogum gunun evlilik yildonumum birde hamile oldugumu ogrendigim ay olurrrr INSALLAH MUBAREK RAMAZANDA
merhaba kızlar benimde 8 i adet tarihim ama nerdeyse 12 -13 gündür belirtiler çok ha bugun ha yarın olcam diye bekliyorum.göğüslerim acayip şiş kaç günlerdir.kırmızılıkları değil de bebişi istiyorum hayırlısıysa...
merhaba kızlar adet gunum yarın ama dun test yaptıgımda cıft cızgı cıktı ama 2. cızgı bıraz acık renkte sızce testtın sonucta yanılma payı varmı cok merak edıyorum gercekten hamılemıyım ben sımdı:)
ya buraya girince insan hepten stres oluyor ya :) umarim basta derya76 olmak üzere isteyen ve bekleyen herkes hayirlisiyla sagliklisiyla hamiledir :)
benimde normal sartlar altinda 1 yada 2 eylülde regl olmam gerekiyordu :) az sonra test yapcam..sabahtan beri heycandan ölmek üzereyim..cünkü burdan okudugum ve netten araştirdigima göre bircok belirti var..kasik agrilari,gogus agrilari,sislikleri vs..ama işte işin kötü tarafi 3-4 hafta önce yurt dişindan döndük..ve 2 hafta hiç durmadan deli gibi temizlik yaptim(evim 7 ayda leş gibi olmuştu)..yani bünyem cok yorgun..acaba diyorum yorgunluktanmi bu belirtiler..gecikmede ramazandan dolayimi? velhasil hepsinin cevabini az sonra ögrencez inşaAllah..bakalim ne cikicak..
slm kızlar benim adet günüm 8 veya 9 eylül.ama 1haftadır nerdeyse sürekli kasık agrılarım var ve bu ay ilk defa sıvı renkli degilde beyaz renkli peynir gibi beyaz renkli akıntım var.belim ve karnımdada hafif agrım var.15 aylık evliyim ve bu ay 5. aynımız inş bu mübarek ğünlerde allahım hepimizin yüzünü ğüldürür.
slm inan çok merak ettim inşallah müjdeli haber alırız senden bende bugün yarın olacağım test yaptım negatif çıktı ama erken bence o yüzden umudumu kaybetmedim zaten idrar testide kişiden kişiye değişiyor kimisi daha erken görüyor ama bildiğim kadarıyla adet tarihinden 4-5 gün geçmeli. hadi hayırlısı hayırlı haber alırız inşallah.:CüvCüv:
tebriklerrrr canimmmmmmm mevlam tamamina erdirsintest pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaallahhhhhhh a.s.
test pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllahhhhhhh a.s.
test pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllahhhhhhh a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?