adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

selam kızlar bende 12 eylülü bekliyorum 8gün kaldı bakalım ne olacak. normelde pek blirti yoktu ama akşam iki kasığımada şiddetli bir sancı girdi 10-15 dk. sürdü geçti ya daha çok erken tabi ama insan galiba psikolojik olarak çok etkileniyo aslında pek ümidim yok fakat içimden bi ses var diyo ama o ses sanırım olmasını istediğim için öyle diyo hayırlısı Rabbim herkeze hayırlı sağlıklı bebeişler nasib etsin amin.

inşallah herşey dilediğin gibi olur. az kalmış sabredelim beklemekten başka çare yok malesef. ama 12 -13 gündür belirti var diyosun sevinçli haberlerini bekliyoruz....:teytey:

Merhaba benimde 7 eylül
ya bi şey sorcam ekstra dan
adet gününe kadar çalişmalara devam eden var mi acaba???
2 ay oldu başlayali çalişmalara bizim ...????

Hayirlisi inş...

merhaba kızlar adet gunum yarın ama dun test yaptıgımda cıft cızgı cıktı ama 2. cızgı bıraz acık renkte sızce testtın sonucta yanılma payı varmı cok merak edıyorum gercekten hamılemıyım ben sımdı:)

inş canım yaaa oyleyımdır ınsallah kasık agrılarım var benım ama adet olcakmısım gıbı normalmıdır sızce pekı

slm kızlar benim adet günüm 8 veya 9 eylül.ama 1haftadır nerdeyse sürekli kasık agrılarım var ve bu ay ilk defa sıvı renkli degilde beyaz renkli peynir gibi beyaz renkli akıntım var.belim ve karnımdada hafif agrım var.15 aylık evliyim ve bu ay 5. aynımız inş bu mübarek ğünlerde allahım hepimizin yüzünü ğüldürür.

bence hamilesinhihoyyyt yani idrar testleri çift cıktığında nadir olarak hata veriyor.ama sen genede hemen bir kanda baktırmaya gitkaydirigubbakcemile hadi hayırlı olsun şimdiden inşallah hamşsindir:Saruboceq:

ya buraya girince insan hepten stres oluyor ya :) umarim basta derya76 olmak üzere isteyen ve bekleyen herkes hayirlisiyla sagliklisiyla hamiledir :)

benimde normal sartlar altinda 1 yada 2 eylülde regl olmam gerekiyordu :) az sonra test yapcam..sabahtan beri heycandan ölmek üzereyim..cünkü burdan okudugum ve netten araştirdigima göre bircok belirti var..kasik agrilari,gogus agrilari,sislikleri vs..ama işte işin kötü tarafi 3-4 hafta önce yurt dişindan döndük..ve 2 hafta hiç durmadan deli gibi temizlik yaptim(evim 7 ayda leş gibi olmuştu)..yani bünyem cok yorgun..acaba diyorum yorgunluktanmi bu belirtiler..gecikmede ramazandan dolayimi? velhasil hepsinin cevabini az sonra ögrencez inşaAllah..bakalim ne cikicak..

slm inan çok merak ettim inşallah müjdeli haber alırız senden bende bugün yarın olacağım test yaptım negatif çıktı ama erken bence o yüzden umudumu kaybetmedim zaten idrar testide kişiden kişiye değişiyor kimisi daha erken görüyor ama bildiğim kadarıyla adet tarihinden 4-5 gün geçmeli. hadi hayırlısı hayırlı haber alırız inşallah.:CüvCüv:

slm kızlar inanın bu gidişle pskolojimiz bozulacak laelaelaelaelae aman hamilemiyim aman kasığım ağrıyo aman göğsüm şişti kendimizi yıpratıyoruz resmen ama elde değil anlamıyorum millet 7-8 tane doğuruyor ne folik asit ne yumurtlama günü vs. bişeyden haberleri olmaz maşallah hepimiz jinekologları geçtik inanın adet günü yaklaştıkça stres oluyorum :bbo: iş yerinde saat başı lavabodayım acaba hasta oldummu diye. bu ayda olmazsam akışına bırakacağım herşey Allahtan ne yapalım ama çalışmalara devam tabiki Şeniz

canim benimle ayni olmussun sen o zaman benimde ayin 8,de yalniz bilmiyorum hamilemiyim cokda istiyorum insallah hepimizinde olur bebegi guzel haberinizi bekliyorum hanimlar hadi hep beraber insallaha.s.

test pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllahhhhhhh a.s.

test pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllahhhhhhh a.s.

hihoyyythihoyyythihoyyyt hayırlı olsun canım ya hadi bakalım darısı başımıza sabah işe gitmeden bi bakayım dedim inan seni merak ettim yoksa sabah açmam pc.yi iyikide bakmışım buarada işe giç kalıyorum hayırlı olsun hamişimizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…