aminn teşekkürler canim..Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşaAllahhhh a.s.
test pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllahhhhhhh a.s.
test pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllahhhhhhh a.s.
Bu gun benim dogum gunum ve evlilik yildonumum tek bir hediye istiyorum RABBIMDEN o da saglikli sihhatli hayirli evlat MEVLAM dualari kabuleder Insallah bu ay olur isteyen herkesin olur Insallahhh
canimsin yaaa sagol mevlam hepimize tattirsin annelik duygusunua.s.
Nice yillara...
Inş. Hakkinda hayirlisi allah yüzünü güldürsün ...
Zafer,direnenlerindir.:lepi:
tebriklerrrr canimmmm darsi basimiza tez vakitteherkese selam kızlar bugun kan testı yaptırdım hala soktayım havalardayım pozıtıf cıktı hamıleyımmmm allah olmayan herkese nasıp etsın bu duyguyu inşallah harıka bı duygu:d
Bu gun benim dogum gunum ve evlilik yildonumum tek bir hediye istiyorum RABBIMDEN o da saglikli sihhatli hayirli evlat MEVLAM dualari kabuleder Insallah bu ay olur isteyen herkesin olur Insallahhh
herkese selam kızlar bugun kan testı yaptırdım hala soktayım havalardayım pozıtıf cıktı hamıleyımmmm Allah olmayan herkese nasıp etsın bu duyguyu inşallah harıka bı duygu
ınsallah canım nıce yıllara Allah herkese nasıb etsın:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?