adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

test pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllahhhhhhh a.s.

Tebrik ederim canımm..Burdan böyle haberler almak çokk güzellllll hep mi üzülücez bakın işte bizi mutlu edenler de varr :)))))):teytey::dance::sm_cool::CüvCüv:

Bu gun benim dogum gunum ve evlilik yildonumum tek bir hediye istiyorum RABBIMDEN o da saglikli sihhatli hayirli evlat MEVLAM dualari kabuleder Insallah bu ay olur isteyen herkesin olur Insallahhh

Bu gun benim dogum gunum ve evlilik yildonumum tek bir hediye istiyorum RABBIMDEN o da saglikli sihhatli hayirli evlat MEVLAM dualari kabuleder Insallah bu ay olur isteyen herkesin olur Insallahhh

a.s.
NİCE YILLARA...

İNŞ. HAKKINDA HAYIRLISI ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ...

Zafer,Direnenlerindir.:lepi:

herkese selam kızlar bugun kan testı yaptırdım hala soktayım havalardayım pozıtıf cıktı hamıleyımmmm Allah olmayan herkese nasıp etsın bu duyguyu inşallah harıka bı duygu

herkese selam kızlar bugun kan testı yaptırdım hala soktayım havalardayım pozıtıf cıktı hamıleyımmmm Allah olmayan herkese nasıp etsın bu duyguyu inşallah harıka bı duygu

canım kaç gün geçti adetin ve nasıl belirtilerd verdi hadi hemen yaz çatlıcam meraktan benimde 2 gün geçti ama bekleme modundayım hiç içimden gelmiyor test yapmak çünkü negatif görmek istemiyorum

hadi bekliyorum ayrıca tebrikler ne kadar zamandır istiyordun off soru yağmuruna tuttum senide ama mereaktan çatlıcam ben burda

bugun normalde adet olmam lazım ama gelmedı hala belırtı olaraak pek bı belırtı yok mıde bulantısı bazen oluyo dun felaket derecede canım tursu cektı mesela ben yenı evlıyım 2 .ayıma gırıcem evlılıgımın basından berı hep ıstıyoruk Mevlam bızede nasıb ettı :):):)

ben ılk ıdrar testı yaptım oda yapmıcaktım gunumu beklıcektım ama grıp olmustum baktım gecmedı ılac alıyım dedım ama bısey varsa dıye tereddutum vardı test yaptım pozıtıf cıktı ben bıle ınanamadım

adetin nezamandı günü birde adetten önceki belirtilerini sormuştum canım

midem yanıyo ağzıma acı mide suyu geliyo bazen sıcak basıyo bazen,vede belim çok ağrıyor gögüslerim dolu ağırlaştı gibi birde karnım şiş gibi adetimde 2 gün geçti ama bilen varsa cevaplayabilirmi test yapmak istemiyorum sakinim sakin kalmaya çalışıyorum ayrıca negatif görmek istemiorum o yüzden 1 haftanın dolmasını beklicem

bugun günüm canım adetım ama gelmedı:) valla benım her ay adet olmadan once kasık agrım olurdu normalde bu seferde oldu ama baska bı agrı ya daha bı sıddetlıydı sandkı hatta hala agrı var ama normaldede oluyomus kasık agrısı

kızlar benim adetime çok var ama test yapsam 9 günde dogru sonuç verirmi?sizce
offf beklemek çok zor

Yarın adet günüm benim ama normalde göğüslerimin şişmesi ve acıması lazımdı vücudumda hiçbir değişiklik yok.:1no2:
İlk kez böyle oluyor yıllardır heray göğüslerim 1 hafta öncesinden şişerdi.
Niye böyle oldu.:bbo:
Tedavi amaçlı (dış gebelik +kist ameliyatı geçirdim) DESOLET kullandım iki ay onu kullanırken zaten hep göğüslerim şiş gezdim. fisfisfis
Desoletten sonraki ilk adetimi görücem yada göremiycem bebiş varsa ama yok büyük ihtimal.:1no2:

yok canım bence bekle kolayımıza geliyor biz böle heves yapıp hemen testi yapıyoruz sonra hayal kırıklığı
benimde adetime daha 8 gün var ama naptım dayanamayıp dün gece testi yaptım hemde sonucu bile bile adetimden önce göstermeyip hayal kırıklığına uğrayacamı bile bile
neyse hayırlısı bi de adetimi beklicem adet olmazsam kendime sözüm var 10 gün daha beklicem sonra yapıcam
onun için bence sende deneme sabret derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…