kızlar benim adetime çok var ama test yapsam 9 günde dogru sonuç verirmi?sizce
offf beklemek çok zor
benimde tam 1 hafta kaldı adetime bu ay da umutsuzum hiç gebeymişim gibi gelmiyor ama içten içe hep inşallah diyorum hamileyimdir.ama asırı derecede mde bulantım var.benim gebeliktede adettede pek belrtim olmuyor olsada ben pek fark etmiyorum.bulantıda açlıktan tabiki ve cookkkkkk sinirliyim.eşimle gunduzleri birbirimizi yiyecek gibi oluyoruz iftardan sonra hiç yaşamamışız gibi oluyor.buda cok komık oluyorrr.........
sinir olayı bendede var açlıktan bence yemekten sonra rahatlıyorum kafaya takmayalım bukadar şafağımız aynı seninle benimde 1 hafta kaldı ama hiçbir belirti yok ümidim yok yani...:çok üzgünüm:
bencede açlıktan.bu ay umudum yok azten ama olurda gecikirse adetim 1 hafta kadar bekyeceğim çünkü bende kist var tek çizgi görmek istemiyorum.gecen ayda hamileyim dedim hep adet oluınca 3 gun ağladım. o yuzden bu ay pek umutlanmıyorum canım.ama diyorum ya herkes gibi bende içten içe inşallah diyorum işte.:Saruboceq:inşallah hamiş kalırız da ikimizde mayıs annesi oluruz.:CüvCüv:
canim benimle ayni olmussun sen o zaman benimde ayin 8,de yalniz bilmiyorum hamilemiyim cokda istiyorum insallah hepimizinde olur bebegi guzel haberinizi bekliyorum hanimlar hadi hep beraber insallaha.s.
iaşallah canım ağzından bal damlıyo bide benim 1 yılım doldu evlilikte eşime en değerli hediyeyi müjdelemek istiyorum hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere sağlılı bebişler vesin amina.s
bu ay tutmasını çok istiyorum .
şimdi yumurtlaam tarilerime baktım netten 06/09 ve 11/09 arası diyor.
acaba bugünler de 1 gün ara ile birlikte olmaktan başka yol varmı
gün tespit etmek için.
bu ay olsun istiyorum.allah hayrılısını verisn.
sağlıklı ,akıllı ,uslu,hayırlı evlat olsun ,analı babalı büyütelim hepimiz.inşallah
anne adayları adet dün bitti ama ben acaba bu ay tutar mı diye düşünmeye başaldımç
düşünmek iistemiyorumki.bebişim stres olmasın,anneciğine gelsin
CANLARIMMM bu ayda olmadi kismet adet oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?