adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar benimde 10 günüm var adet olmama ben tedavi görüyorum her ay dau edyirum ama olmuyor işşallah ALLAHIMIN İZNİYLE BU AY KISMET OLUR ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERE EVLAT VERSİN ALLAHA ARATTIRMASIN ÇOK ZOR BİRŞEY HEPİNİZ SAĞLICAKLA KALIN İYİ HABERLERİNİZ BEKLİYORUM... ROSEM DE HAMİLE Mİ DEĞİL Mİ BİZE SÖYLESİN

benimde tam 1 hafta kaldı adetime bu ay da umutsuzum hiç gebeymişim gibi gelmiyor ama içten içe hep inşallah diyorum hamileyimdir.ama asırı derecede mde bulantım var.benim gebeliktede adettede pek belrtim olmuyor olsada ben pek fark etmiyorum.bulantıda açlıktan tabiki ve cookkkkkk sinirliyim.eşimle gunduzleri birbirimizi yiyecek gibi oluyoruz iftardan sonra hiç yaşamamışız gibi oluyor.buda cok komık oluyorrr.........

sinir olayı bendede var açlıktan bence yemekten sonra rahatlıyorum kafaya takmayalım bukadar şafağımız aynı seninle benimde 1 hafta kaldı ama hiçbir belirti yok ümidim yok yani...:çok üzgünüm:

sinir olayı bendede var açlıktan bence yemekten sonra rahatlıyorum kafaya takmayalım bukadar şafağımız aynı seninle benimde 1 hafta kaldı ama hiçbir belirti yok ümidim yok yani...:çok üzgünüm:

bencede açlıktan.bu ay umudum yok azten ama olurda gecikirse adetim 1 hafta kadar bekyeceğim çünkü bende kist var tek çizgi görmek istemiyorum.gecen ayda hamileyim dedim hep adet oluınca 3 gun ağladım. o yuzden bu ay pek umutlanmıyorum canım.ama diyorum ya herkes gibi bende içten içe inşallah diyorum işte.:Saruboceq:inşallah hamiş kalırız da ikimizde mayıs annesi oluruz.:CüvCüv:

iaşallah canım ağzından bal damlıyo bide benim 1 yılım doldu evlilikte eşime en değerli hediyeyi müjdelemek istiyorum hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere sağlılı bebişler vesin amina.s

canim benimle ayni olmussun sen o zaman benimde ayin 8,de yalniz bilmiyorum hamilemiyim cokda istiyorum insallah hepimizinde olur bebegi guzel haberinizi bekliyorum hanimlar hadi hep beraber insallaha.s.

mrh cnm,iyi dileklerin için sagol.allahım bu mübarek günlerde isteyen herkesin yüzünü ğüldürsün inş cnm.beyaz yani resmen peynir gibi beyaz renkli akıntın oluyomu seninde cnm.

Selam kızlar dün doktor yumurtlama takibine başladı umarım bu ay birşeyler olur.Hepimiz için dua ediyorummm..

bu ay tutmasını çok istiyorum .
şimdi yumurtlaam tarilerime baktım netten 06/09 ve 11/09 arası diyor.
acaba bugünler de 1 gün ara ile birlikte olmaktan başka yol varmı
gün tespit etmek için.
bu ay olsun istiyorum.allah hayrılısını verisn.
sağlıklı ,akıllı ,uslu,hayırlı evlat olsun ,analı babalı büyütelim hepimiz.inşallah
anne adayları adet dün bitti ama ben acaba bu ay tutar mı diye düşünmeye başaldımç
düşünmek iistemiyorumki.bebişim stres olmasın,anneciğine gelsin

iaşallah canım ağzından bal damlıyo bide benim 1 yılım doldu evlilikte eşime en değerli hediyeyi müjdelemek istiyorum hayırlısı Rabbim tüm isteyenlere sağlılı bebişler vesin amina.s

CANIM SENLE AYNI KADERİMİZ. PTESİ GÜNÜ EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ VE BEN PTESİ KAN TESTİ YAPTIRCAM ADETİME 6 GÜN KALDI TESTİ 3GÜN KALA YAPTIRMIŞ OLCAM YANİ RABBİM İNŞ.YÜZÜMÜZE GÜLER BU AY ÇOK İSTİYORUM EŞİME BU GÜZEL HEDİYEYİ VERMEK.:CüvCüv:

Adet döngümüz herzaman 28 günde bir olmuyor 26 günde birde olabiliyor.Eğer 28 güne göre hesapladıysan sen yinede 2 gün önceden olacakmış gibi düzenle kendini tatlım.Birde o günlere bağlı kalma bence sen şimdeden başla :dance::CüvCüv:

CANLARIMMM hayirli cumalarrr BU MUBAREK gunde dua edelim birbirimize safak dogan gunes ama adet olacakmis gibiyim butun belirtiler varrrr HAYIRLISI ALLAH dan

benimde 7 günüm var
2 gün önce dayanamayıp test yaptım ama negatif
eğer zamanında olmazsam bi 5-10 gün daha beklicem
hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü

yok bende bişi geldiler maalesef yine çalışmalar yapılacak yine beklenecek merakla bıktım artık offffffff

ya kizlar lütfen stres yapmayin..gerçekten cok ciddi bir sorununuz yoksa (ki görügüm kadariyla burdaki kimsenin yok bir sorunu hamdolsun) lütfen bikmadan,strese girmeden devam edin..bu ay ben cok rahattim..şok olmamin en büyük sebebide buydu zaten..okadar emindim ki tutmayacagindan..bastada söyledigim gibi evimde 7 aylik bi kir vardi..yani evimdeki ne var ne yoksa herşeyi yikadim pakladim atladim zipladim,kaç makina camasir yikadim bilemiyorum ama rahat 50yi geçmiştir 2 haftada..balkona astim bide..uzandim yani asarken..vs vs..birtek perde asmadim..ona dikkat ettim okadar emindim ki bu ay tutmayacagindan son sürat sigara içiyordum bide..ama tuttu işte..oldu..şokta olsam,hazirlik yapip hazirliksiz yakalansam da oldu..lütfen rahat olun..elbet birgün olcak Allah'in izniyle..ama stres yapip kendinizi germeyin..zamani gelince kimse onun önüne gecemez nasilsa herşeyin bir vakti saati var..sadece biraz sabir hanimlar a.s.

haklısın tabi de aslında bende pek takmamaya çalışıyorum da ne biliyim bazen ağlama krızı tutyor her halta ağlıyorum annem gibi oldum yaaa

aslında şartlanmamak lazım ya hyırlısı strese girsekte girmesekte vakti saati gelince olacağı varsa olur bunu biliyorum allah hayırlısını versin rabbim bana ve isteyen herkese amin

CANLARIMMM bu ayda olmadi kismet adet oldummm

canım benim bizi bu yola çıkaran sesin senin sayende birbirimizi tanıdık biz dualarımız seninle bütün isteyenler gibi bu duyguyu allah herkese nasip etsin kafana takma bu ay olcak görceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…