adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

son 5 gun.bugun zor tuttum kendimi test yapmamak için.sonra tek çizgi cıkaağını bile bile yapmak olmaz dedim.zor durdum ama.daha cok erken biliyorum çünkü.sözde eğer geçikirse 18 ine kadar bekleyecektim.nerde bende o sabır daha şimdiden başladım sonucu bile bile.bu arada benim 2 gundur avuclarımın ii acayip yanıyor.bu gecede kanter içinde uyandım.stresten sanırım.hayırlısı olsun hepimiz için.

kızlar merhaba benimde adetime 4 gün var ama 1 hafta öncesinden beri hiç olmazdı ama adet olacakmışım gibi şiddetli ağrılar oldu inşallah bebek vardır göğüslerim çok ağrıyor hiç böyle olmamaıştım ben haberdar ederim size gelişmeleri

hadi bakalım gelsin hamiş haberleri.midemiz bulanıyor cok uyuyoruz diye yorum yapalım artık.

Bişi sorcam arkadaşlar adet tarihimiz gelene kadar anlıyamayız mı hamile olduğumuzu yani hiç bir belirti vermez mi acep?:CüvCüv:

evet keşke verse benim adet olacağımdada hamile kalacağımdada belirtim olmuyor.daha önce 2 kez düşükle sonuclanan gebelik geçirdim ordan biliyorum.sadece uyku halsizlik oluyor ama o tembellik bende hep var:) o yuzden belirti diyemiyorum.zaten iki durumdakı belirtelerde birbirine cok yakın ayırt etmek cok zor.maselef bekleyeceğiz.yada gidip erkenden kan tahlili yaptıracağız ondada negatif duymayı istemediğimizden gitmiyoruz.tek çözüm kadınlar kulubu.......

inşallah hamilesinizdir arkadaşlar allah isteyen herkeze bu mübarek günde versin dua ettim hepimiz için allah dualarımızı geri çevirmez sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr.....

günaydın kızlar nasılsınız? öncelikle bugün güzel bir hafta sonu geçirmezi diliyorum.benimde son 2 günüm kaldı dua edin kızlar .bide size bişey sorucam kafamı kurcalıyo bu ara.ben mesela bu ayın 5. inde adet olduysam 5ide dahil üzerine saydıgımda 22. gün tekrar adet oluyorum yani 22 günde bir adet görüyorum normalmi yani kızlar?

selam kızlar benimde adetime 4 gün var sabırsızlıkla bekliyorum test yapsammı acaba diyorum dayanamıyorum umarım herkes hamiştir.

İnsallah bu hayırlı günlerde herkes dileğine kavuşur,bebiş sahibi olur.Geçen ay tüm hamilelik beliritilerini yaşadım gibi geldi.Ama kendimi kandırmışım.Adet günümde adet oldum.Sekmedi yani

kaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar bugun adet olmam gerekiyor ...
heyecan Hat safha da yani
Dua larını eksik etmeyin inş.

allah kimsenın yüzününü ve benım de Kara çıkartmasın ...:Saruboceq:

herkese allah gönlüne göre versin inş...

sevgiler a.s.

yerimseniben günaydın canım saolasın dualarım bütün isteyenlere normel adeti düzenli olan bir kişi 22 günde bir adet görür başka sorun olursa çekinmeden sorabilirsin umarım yardımcı olmuşumdur kendine iyi bak...

merhaba canım dualarım bütün istiyenlerle amin canım inşallah bebeiş geliyordur haberlerini bekliyorum...

mrh cnm çok sagol.22 günde 1 adet oldugum için bazen aynı ay içine denk geldiğinden ayda 2 kere adet oluyosun düzensiz filan dediler kafam iyice karışmıştı cnm.çok sagol cnm içim rahatladı teşekür ederim.:dance:

mrh cnm bu mübarek günlerde allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin cnm.hayırlı haberlerini buradan duyarız inş

slm kızlar benim adetime 4-5 gün var. bir tane oğlum var oğluma kardeş istiyoruz 7 aydır deniyoruz olmuyor inşallah allah tüm isteyen kullara hayırlı ömürlü sağlıklı evlatlar versin bu mübarek ayda bizleri canabı mevlam sevindirsin allah zamanını biliyor ama inşallah ozman bu zman olsun ramazan ayında regl olmamak hamile olmak dileğiyle .....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…