mrh cnm bu mübarek günlerde allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin cnm.hayırlı haberlerini buradan duyarız inş
cümlemizin duaları kabul olsun inş. benim 15 eylülde hastalanmam lazım ki umarım olmazzzzz.... adet dönemine benzer belirtilerim başladı bel ağrısı kasık ağrısı gibi sık gaz çıkarma .... ama bu aydan nedense çok umudum var 1 hafta kaldı geçmiyor günler allah hepimize sabır ve bebiş versin inşşşşşşşşşşşşşşşş.
canım inşallah hamişsindir bende 3.5 aylık bebişimi kaybettim 3 ay oldu simdi yeniden deniycem hayırlısı olur inşallah
canım gerçekten çok üzüldüm. her şer'de bi hayır vardır mutlaka . nasibimiz neyse onu yaşıcaz... dilerim bu ay hepimiz müjdelenelim :) :ecrin_bebek:
inşallah canım benim tesellimde kızım 6 yasında allahım ona uzun ömür versin inşallah napalım nasip neyse onu yasıycaz umarım hayırlı olur senin bcocugun varmı ilkmi olcak bu allah syletti sen hamişsin
aminnnnnmerhabalar bende 5senelik evliyim 3 yasınsa bir kızım var cadımı cadı cok zor buyudu sımdı ne cesaretse 2.yi istiyorum korunmayı bırakalı 2ayoldu bu ay 15 inde beklıyorum adetımı gelirmi bilmiyorum ama allah herkeze hayırlısını versin
benim daha 18 gün var eylülün 26 hastalanacagım 24 dogum günüm var hayırlı bakalım inşallah tutmuştur bua rada geçen gün konu açtım bakmak isterseniz yumurta çatlaması için bögürtlen kökü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?