adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar benim 3 günüm var demiştim ama biraz önce regl oldum bu ayda olmadı 6. aya giriyoruz böylelikle sıkılmaya başladım ben bu işten ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

cümlemizin duaları kabul olsun inş. benim 15 eylülde hastalanmam lazım ki umarım olmazzzzz.... adet dönemine benzer belirtilerim başladı bel ağrısı kasık ağrısı gibi sık gaz çıkarma .... ama bu aydan nedense çok umudum var 1 hafta kaldı geçmiyor günler allah hepimize sabır ve bebiş versin inşşşşşşşşşşşşşşşş.

canım inşallah hamişsindir bende 3.5 aylık bebişimi kaybettim 3 ay oldu simdi yeniden deniycem hayırlısı olur inşallah

canım inşallah hamişsindir bende 3.5 aylık bebişimi kaybettim 3 ay oldu simdi yeniden deniycem hayırlısı olur inşallah

canım gerçekten çok üzüldüm. her şer'de bi hayır vardır mutlaka . nasibimiz neyse onu yaşıcaz... dilerim bu ay hepimiz müjdelenelim :) :ecrin_bebek:

canım gerçekten çok üzüldüm. her şer'de bi hayır vardır mutlaka . nasibimiz neyse onu yaşıcaz... dilerim bu ay hepimiz müjdelenelim :) :ecrin_bebek:

inşallah canım benim tesellimde kızım 6 yasında allahım ona uzun ömür versin inşallah napalım nasip neyse onu yasıycaz umarım hayırlı olur senin bcocugun varmı ilkmi olcak bu allah syletti sen hamişsin

inşallah canım benim tesellimde kızım 6 yasında allahım ona uzun ömür versin inşallah napalım nasip neyse onu yasıycaz umarım hayırlı olur senin bcocugun varmı ilkmi olcak bu allah syletti sen hamişsin

ya yemin ederim" bu allah syletti sen hamişsin" dedin ve içim pır pır etti :) 14 aylık evliyim 1 sene korundum hazirandan beri beklioz ilk olacak eşim tek çocuk inanılmaz istiyo.. sanki varmış gibi davranmaya başladık inanmazsın az önce yiğenim aradı 4 yaşında bana diyoki " battaniyemi sümer naz a vercem " o bile sayıklamaya başladı :) :)

*sümer naz : olursa kızımın adı :)

merhaba aranıza yeni katıldım tesadüfen bulduğum bu siteyi görünce benim gibi niceleri varmış dedim. YÜCELERİN YÜCESİ YARADANIMIZ HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

Hoşgeldin.... Dualarimizin üzüntü ve sevinçlerimizin bilgilerimizin paylaşildiği bi yerdesin... Güzel vakit geçirmen dileği ile :)

merhabalar bende 5senelik evliyim 3 yasınsa bir kızım var cadımı cadı cok zor buyudu sımdı ne cesaretse 2.yi istiyorum korunmayı bırakalı 2ayoldu bu ay 15 inde beklıyorum adetımı gelirmi bilmiyorum ama allah herkeze hayırlısını versin

aminnnnn
hmm tarihlerimiz de ayni haberleşelim...... :)

slm arkadaşlar 6 aydır 5 yaşındaki oğluma kardeş istiyoruz adetime 3-4 gün var 27 günde oluyorum son adet tarihim 16 ağustos inşallah hamileyimdir bu güzel ayda allah hepimizi boş çevrimesin ramazan ayında regl olmamak hamile olmak dileğiyle hepimiz için diliyorum benim sadece 1 haftadır kasık ağrım var şiddetli test almamak için zor tutuyorum kendimi belkide üşüttüm gazımda oluyor karnıma bişeyler batıyor inşallah çok istiyorum bu ay allahımdan ahyırlısını diliyorum

arkadaşlar mrb sitede yeniyim bende 2 yıllık evliyim 2 aydır bıraktık korunmayı ilk bebek olucak inş sat tarihim 24 ağustos 21 eylülde olmam lazım bakalım hayırlıysa olur inşallah allah olmayanlarada versin dua ediyorum inanın

fatıma zehra arkadaşım mrb seninle adt tarihlerimiz aynı bende 21 eylülde olmam gerekiyor sat tarhi 24 ağustos bende çok heycanlıyım sakın stres yapma stres adeti bile geçiktiriyor hiç aklına getirme eşinde etkilenir aklına geldiğinde namaz kıl ayetel kürsi oku bol şans arkadaşım haberleşelim allah yardımcımız olsun herşeyde bi hayır vardır

benim daha 18 gün var eylülün 26 hastalanacagım 24 dogum günüm var hayırlı bakalım inşallah tutmuştur bua rada geçen gün konu açtım bakmak isterseniz yumurta çatlaması için bögürtlen kökü...

günaydın kızlar nasılsınız? benim bugün adet görmem gerekiyordu ama hala bir belirti yok inşallahta olmaz.allahım inşallah bu ay isteyen herkese versin hiçbirimizin elini boş çevirmesin.

mrh günaydın cnm benim kayınvalidemler bolunun bir köyünde oturuyolar bende agustos ayının son 15 günü filan oradaydım bol bol böğürtlen yedim bide toplayıp reçelini yaptım yiyorum sürekli ama böyle bir etkisi oldugunu bilmiyodum bugün adet olmam gerekiyodu ama hala bir belirti yok belki işe yaramıştır o zaman dimi?:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…