merhaba lar test yaptim arkadşlar ikinci çizgi silik cikti galiba bu iyiye işaret
yarinda kan tahlili sonucunu alalim bakalim hayirlisi inşş..
Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin inş.
Sevgiler
canimmmm insallah hamissindirrr hayirli haberini bekliyoruzmerhaba lar test yaptim arkadşlar ikinci çizgi silik cikti galiba bu iyiye işaret
yarinda kan tahlili sonucunu alalim bakalim hayirlisi inşş..
Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin inş.
Sevgiler
canım rabbim hayırlısını versin inşallah hamişsindir kaç günün geçti bu arada?
canimmmm insallah hamissindirrr hayirli haberini bekliyoruz
bayanlar mrh.bende yeni üyelerdenim.bende anne olmak istiyorumm sizler gibi bu ay ilk denemeydi ama adet belirtilerim başlayalı 3 gün oldu adetim 15 inde yani ilk aydan hayal kırıklığı.hayırlısı tabi.çok güzel bi site bu ay burda oturup geçimş falan demeden okudum saatlerce çok faydalı gerçekten birde b konuda acemi olanlar için süper.hanımlar umarım benide alırsınz muhabbetinizin içine şimdiden teşekküredrim hayırlı ramazanlar.
arkadaşlar gebelik belirtilerinde ateş var mı yaaaa arada bana kısa süreli bi ateş basıo arkasından ter atıom sonra vucut ısım normale gelio herahngi bi grip durumumda yok bu ateşi de hayra yorsammı yaaaa ?
mrh günaydın cnm benim kayınvalidemler bolunun bir köyünde oturuyolar bende agustos ayının son 15 günü filan oradaydım bol bol böğürtlen yedim bide toplayıp reçelini yaptım yiyorum sürekli ama böyle bir etkisi oldugunu bilmiyodum bugün adet olmam gerekiyodu ama hala bir belirti yok belki işe yaramıştır o zaman dimi?:dance:
canım gün içinde olması normal malum ramazandayız.banada oluyor.ama ateşle gebeliğin alakası var.yani sabah ilk uyandığında ölçtüğün ateşi baz alacaksın.öyle biliyorum ben.eğer adet olacaksan ateşin düşük çıkar 35-36 civarı yok eğer hamileysen 36-37 ve daha yukarı cıkar ateşin.hadi bakalım hamilesindir inşallah.
az önce ölçtüm 36,4 çıktı sabah tekrar bakıcam inş. yükselir :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?