adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

merhaba lar test yaptim arkadşlar ikinci çizgi silik cikti galiba bu iyiye işaret
yarinda kan tahlili sonucunu alalim bakalim hayirlisi inşş..
Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin inş.
Sevgiler

merhaba lar test yaptim arkadşlar ikinci çizgi silik cikti galiba bu iyiye işaret
yarinda kan tahlili sonucunu alalim bakalim hayirlisi inşş..
Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin inş.
Sevgiler

canım Rabbim hayırlısını versin inşallah hamişsindir kaç günün geçti bu arada?

hadi hayırlı olsun.buyuk olasılıkla hamişsin.darısı başımza.son 2 gunum kaldı.dün adet olacakmısım gigiydi.ara ara kramplar girdi kasıklarıma ama bugun tık yok.hadi hayırlısı.bakalım.ramazanda hamiş haberi alalım bol bol.

bayanlar mrh.bende yeni üyelerdenim.bende anne olmak istiyorumm sizler gibi bu ay ilk denemeydi ama adet belirtilerim başlayalı 3 gün oldu adetim 15 inde yani ilk aydan hayal kırıklığı.hayırlısı tabi.çok güzel bi site bu ay burda oturup geçimş falan demeden okudum saatlerce çok faydalı gerçekten birde b konuda acemi olanlar için süper.hanımlar umarım benide alırsınz muhabbetinizin içine şimdiden teşekküredrim hayırlı ramazanlar.

arkadaşlar benim adetime 6 gün var çok heyacankıyım arkadaşım gonophone ile bu ay hamile kaldı darısı biizm başımıza işşallah

canım adet belirtilerin hamile olmadığı anlamına gelmez o normal birşey benimde ilk hamileliğimde adt belirtilerim vardı ama hamileymişim meğersem dikkat et eğer hastalanmazsan kasık ağrıların devam ederse dr gitmeyi ihmel etme umarıum en kısa zamanda hamile kalırsın sevgilerle:1hug:

arkadaşlar gebelik belirtilerinde ateş var mı yaaaa arada bana kısa süreli bi ateş basıo arkasından ter atıom sonra vucut ısım normale gelio herahngi bi grip durumumda yok bu ateşi de hayra yorsammı yaaaa ?

arkadaşlar gebelik belirtilerinde ateş var mı yaaaa arada bana kısa süreli bi ateş basıo arkasından ter atıom sonra vucut ısım normale gelio herahngi bi grip durumumda yok bu ateşi de hayra yorsammı yaaaa ?

canım gün içinde olması normal malum ramazandayız.banada oluyor.ama ateşle gebeliğin alakası var.yani sabah ilk uyandığında ölçtüğün ateşi baz alacaksın.öyle biliyorum ben.eğer adet olacaksan ateşin düşük çıkar 35-36 civarı yok eğer hamileysen 36-37 ve daha yukarı cıkar ateşin.hadi bakalım hamilesindir inşallah.

adet yaklaştıkça öyle dinliyorum ki vucudumu en ufak bişeyde bakıyorum belirtimi diye geçmiyooo zaman sanki

geçmez hele son 2-3 gun ay gibi geçiyor.benimde 2 gunum var 11 inde adet olmam gerekli.inşallah olmam da bidahaki doktora gidişim bebişim için olur.her olan yada olmayan belirtide gebelik diyoruz.umut ediyoruz.hamileleiği düşünmek guzelmiş olumluymus ama kaptırmamak gerekli hayal kırıklığı oluyor.ben geçen ay kırmızıları görünce 3 gun ağladım.ama bu ay ağlamayacağım da cok umutlanmakda istemiyorum o yuzden.ama içten içe yinede inşallah diyor insan.

olabilir canım ama benim dedigim dal şeklinde kaynamış suyun içine koyuyorsun sonrada içiyorsun istersen bir bak konuya..

az önce ölçtüm 36,4 çıktı sabah tekrar bakıcam inş. yükselir :):)

az önce ölçtüm 36,4 çıktı sabah tekrar bakıcam inş. yükselir :):)

inşallah canım inşallah yukselir.başka bir topikte okudum ben yani hiç denemedim tecrübelilerden duyduğum kadaıyla.sabah uyanınca yapılan doğruymus.ama inşallah 36 dan fazla cıkar ateşin.bu arada gunun ne zamandı.

kızlarr.kimse yokmu.birden heyecan bastı beni.bugun kendimi inceledim biraz.yani erken gebelik belirtisi olarak göğüs uclarının koyulaşması belirti diye bakıyordum ve göğsümün ucundan cok az beyaz bir sıvı geldi 1 damla ama sıksam gene gelir heralde.öz öncede incelediğim bir sitede aynen su yazıyor belirti olarak
" Göğüslerden kolostrum denilen sıvının gelmesi"
yani bunu daha önce yaşayan yada duyan oldumu.cok heyecanlandım şimdi.su 2 gun geçsin hele geçmiyoki gunleeerrr...

hay Allah nasıda panik oldum.Allahı aratmasın cok zor gerçekten.herşeyi gebelik belirtisi diye seviniyoruz.

meraba arkadaşlar benimde adetim yakalaşık5 gün gecikti birazdaha beklemek istiyorum acaba regl olurmuyum diye !!!!! bel ağrılarım başladı ama inşallah gebeyimdir! allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…