adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

amiin cnm inş. günüm 16 sı. 10 gündür bel ve kasık ağrım vardı 2 gündür hafifledi gibi... şafak saymaktan başka bişi yapamıos :)
senin günler azalmış inş. hayırlı hbr verirsin

kolostrum varlığı kesin gebelik bulgusu değildir. Daha önce gebelik geçirmişse kolostrum sekresyonu senelerce devam edebilir. Nulliparlarda da kolostrum teşekkülü görülmüştür. Korpus luteum persistansinde, ovarium kistlerinde, myomlarda, tüberkülozda da kolostrum oluşabilir. Hatta bazı kadınlarda menstrüasyon sırasında, pubertede, klimakteriumda, ovariumda oluşan fonksiyonel değişikliklere uygun zamanlarda kolostrum salgısı görülebilir.

Tüm bu nedenlerle meme salgısı ancak şüpheli gebelik bulgusu kabul edilebilir. Ama ilk gebeliklerde diğer sebepler de elimine edilebiliyorsa gebelik yönünden değerli bir bulgu kabul edilebilir.

amiin cnm inş. günüm 16 sı. 10 gündür bel ve kasık ağrım vardı 2 gündür hafifledi gibi... şafak saymaktan başka bişi yapamıos :)
senin günler azalmış inş. hayırlı hbr verirsin

sennde 1 haftan kalmıs.inan 1 hafta önce daha sabırlıydım.ama 2 gundur delircem sankı içimde heyecan varki nasıl anlatamam.inşallah hamiş kalırız aramızda 1 hafta var.beraber verelim hamiş haberleri inşallah.

canım gögüs ucundan sıvı gelmesi erken hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama sakın birdaha sıktırma daha fazla gelir benimde sol göğsümden beyaz renkli akıntı geliyor ama benim proloktin yani süt hormon seviyem yüksek çıktı eğer hamile değilsen bir hormon testi yaptır bu hormon hamileliği önlüyor canım kendine dikkat et ve birdaha göğüs ucunu sıktırma tamam mı canıma.s

arkadaşlar benimde adetime 5 gün kaldı sabah kalktığımda çok kötü mide bulantım vardı sanki vücut ısım yükseldi ve terledim hemen duşa girdim ama karnım ağrıyır arada bir acaba hamileyim aranızda böyle olupta hamile olan varmı bu bir hamielik belirtisimidir arkadaşlar lütfen cvp yazarmısınız

canim mide bulantin var.. Bu kuvvetlendiriyor durumu... Karin ağrisida belirti olabilir.. Adetten de olabilir... Göğüslerinde değişiklik varmi ?

kızlar bneimde 5 gün var.ama bende hiçbir belirti yok sadece göğüslerim sızlıyo biraz o kadar.Ama içimde bi ümit bi umut var.İnşallah Rabbim bu ay beni boş cevirmicek.Rabbim hepimize bu ay hamile kalmayı nasip eder.bana da dua edin nolurrrrrrrrrrrr

selam kızlar benim 1-2 gün kaldı heycandan ölücem ya çok umutlandım bu ay hayırlısı inşallah . Rabbim isteyen herkeze nasib etsin ....Ay bi bilseniz içim içime sığmıyor hiç böyle olmamıştım..

Okuyorum da kızlar bu ay daha bir stresli umarım hepimizin gönlüne göre verir.Burdan güzel haberler almak dileğiylee

test pozitif cikti..soktayim hala :1shok: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaallahhhhhhh a.s.

canim tebrik ederim çok sevindim darisi bizim başimiza ne zamnadir bebek bekliyordun daha önce tedavic gördünmü önceki iletilerini okumadimda beni bilgilendirirmisin belirtilerin nelerdi

yok canım benim herşeyim normal zaten sıktırmıyorum.dün ilk kez bakmıstım.herşeyim normal biliyorum çünkü 2 düşüğümden sonra birsürü tahliller yapıldı parça aldırma ve rahim filmi dahil toplam 40 tane tahlil.3 ayda bitti bütün bunlar.kan pıhtılaşması ısında başka sorun çıkmadı.onun içinde iğne vuruluyorum hergün.yazıyıda bi sitede okumustum doktor sitesinde.zaten bilgileri kopyala yapıştır dedim.endişelenme canım sağol prolaktinim normal.ama benimkisi boşa heyecan sanırım bu zamanlarda vucud insana oyun oynuyor.beynimiz vucudumuzu yönetiyor öyle olmasını istiyoruz diye sanrım.

slm kızlar nasılsınız? benim ayın 8 inde regl olmam gerekiyodu ama hala olmadım.2 gün geçti gibi bişey oldu.sadece migdemde yanma var ama oruçtan olabilir belki karın agrısı oluyo,bel,kasık agrılarım ve arasıra kasıgımdan bacaklarıma doğru bir kıranp var.4-5 gün önceye kadar gögüs agrılarım vardı ama şu aralar yok.test yapmak istemiyorum.biraz daha bekleyeyim diyorum cuma günüde olmazsam belki yaparım erken mi olur ? allahım şu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

ece22 inşallah hamilesindir.nası dayanıyorsunuz ben daha adetime gun kala test yapıyorum tabi sonuc malum negatif cıkıyor şimdi evdekinide bitirdim artık almam gunum gecene kadar.sabır sabır sabır.başka çaremizmi var.ben senin yerinde olsam hemen yaparım ama sabah il idrarla olması gerek.2 tane test al merakımız diner hem yarın sabah yaparsın olmazsa 3-4 gun sonra bidaha tekrarlarsın.:))) çok mu şımardım.

Allah gönlünüze göre versin insallah hamilesinizdirbu mubarek gunde oruçlunun duası kabul olurmuş duamız sizlerle:1hug:

Kizlar adetini bekleyipte hamile kalanlar yazsin lütfen okuyorum geçmişde yazilanlarida bakiyorumda birkaç kişi bilgi vermemiş hadi bayanlar bu ay işşallah mübarek günlerde hayirli haberler aliriz

ececim ümitlendirmiş gibi olmayayım ama bence kesin hamilesin bütün gebelik belirtilerini gösteriyosun daha fazla bekleme bence hem sonuç pozitif çıkarsa orucuda bırakman lazım bebeğin gelişimini etkileyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…