ece22 inşallah hamilesindir.nası dayanıyorsunuz ben daha adetime gun kala test yapıyorum tabi sonuc malum negatif cıkıyorşimdi evdekinide bitirdim artık almam gunum gecene kadar.sabır sabır sabır.başka çaremizmi var.ben senin yerinde olsam hemen yaparım ama sabah il idrarla olması gerek.2 tane test al merakımız diner hem yarın sabah yaparsın olmazsa 3-4 gun sonra bidaha tekrarlarsın.:))) çok mu şımardım
sagol cnm inşallah bu mübarek ayda hepimiz hamişizdir.cnm bu ay bizim 5. ay daha önce o kadar çok test aldım ve negatif çıktı ki artık psikolojikmidir nedir düşman gibi oldum testlere sanki onları yapınca negatif oluyor.sonra bide paranoyaklık başlıyo acaba üstünemi oldum daha vakti varmıydı diye.onun için hem zar zor tutuyorum kendimi cuma günü mübarek gün cuma günü yapıcam cnm.bu arada şımar cnm şımar bak ne güzel şeyler söylüyosun .
ececim ümitlendirmiş gibi olmayayım ama bence kesin hamilesin bütün gebelik belirtilerini gösteriyosun daha fazla bekleme bence hem sonuç pozitif çıkarsa orucuda bırakman lazım bebeğin gelişimini etkileyebilir
kızlar yarın adet olmam gereken tarih.gecen gün içerden iğne batırır gibi kasımalarım olmustu birde ara ara ağrı gelip gitti anlıktı yani.bugunde adet olacakmısım gibi karnım ağrıdı 1 saate yakın yattım tuvalette gidiyorum yok kırmızılar.sonra birdenbire kesildi kasıklarımdakı ağrı.yani beklemekten başka yapacak bişe yok biliyorum ama.yani gebelikte bu tur şeylerr olurmu adet olmanız gereken gunlerde bu tur ağrılar yaşanırmı?
kızlar benim adet tarihime henuz 14 gun var umutla beklıyorum hayırlısı olsun.Allah cumlemizin yuzunu guldursun inşallah
benimde adet tarihim yarın ve 2 gündür bana da kramp giriyor. ama sonra geçiyor. büyük gün yarıninşallah ikimiz içindesengözlerimebaksanab pardon hepimiz içindelaelaelaelaelae
selam.. benimde adete 14 gün var. ama ben çalışmalara devam etcem. son bir hafta kalana kadar. peki ya şuan döllenme oldu diyelim. çalışmalara devam etmenini bi zararı olurmu acaba..
aaaa bakın bide bu geldi aklıma .. ya kızlar yorum yapın hele CADIARZU
:roflol:sağol canım.çok tatlı ya..tabi hepimiz için ama ilk sırada biz varız sanırım o yuzden su 2-3 gun içinde verelim güzel haberleride peşimize ötki arkadaşlarda gelsin beklemeden.:dance:
günaydın kızlar benim adetim geçeli bugün 3. gün oldu ama dün geceden beri kahverengi bordo gibi renkte çok az az lekelenmelerim var.bi bilgisi olan varmı acaba bu konuda test yapıcam gerci bugün dayanamıcam sanırım
bidahaki aya insallah Allah isteyen herkeze versinkızlar test yaptım negatif çıktı.kanamam var ama resmen bordo renkte.bilmiyorum bugün sabahtan beri devam ediyo.herhalde regly oldum gibi geliyo ama ilk defa böyle koyu renkli.
ya birimiz kırmızıları görünce diğerleride geliyor arkamızdan heralde.üzgünüm ama bu ayda olmadı arkadaşlar.kırmızıları sabah gördüm.ama gecen ay olduğu gibi yıkama falan uğramadım.annemlerin yanına gideceğim de bayramda:)) bayramdan sonrada hamile kalmadıysam doktora gideceğim.zaten doktorumda çağırmıstı ekime kadar hamile kalamazsan gel demişti.bidahaki tarihim 10 ekim 10 ekimi beklerim heralde gene olmadı gideim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?