adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar yarın adet olmam gereken tarih.gecen gün içerden iğne batırır gibi kasımalarım olmustu birde ara ara ağrı gelip gitti anlıktı yani.bugunde adet olacakmısım gibi karnım ağrıdı 1 saate yakın yattım tuvalette gidiyorum yok kırmızılar.sonra birdenbire kesildi kasıklarımdakı ağrı.yani beklemekten başka yapacak bişe yok biliyorum ama.yani gebelikte bu tur şeylerr olurmu adet olmanız gereken gunlerde bu tur ağrılar yaşanırmı?

ececim ümitlendirmiş gibi olmayayım ama bence kesin hamilesin bütün gebelik belirtilerini gösteriyosun daha fazla bekleme bence hem sonuç pozitif çıkarsa orucuda bırakman lazım bebeğin gelişimini etkileyebilir

mrh sagol hazalcım inş haşimdir allah bana ve isteyen herkese nasip etsin inş.haklısın cnm aslında bir an önce öğrenmem lazım ama şurda cuma da bişey kalmadı zaten bilmiyorum cuma eger regl olmazsam cuma günü yapıcam cnm test.

benimde adet tarihim yarın ve 2 gündür bana da kramp giriyor. ama sonra geçiyor. büyük gün yarın inşallah ikimiz içindesengözlerimebaksanab pardon hepimiz içindelaelaelaelaelae

kızlar benim adet tarihime henuz 14 gun var umutla beklıyorum hayırlısı olsun.Allah cumlemizin yuzunu guldursun inşallah

kızlar benim adet tarihime henuz 14 gun var umutla beklıyorum hayırlısı olsun.Allah cumlemizin yuzunu guldursun inşallah

selam.. benimde adete 14 gün var. ama ben çalışmalara devam etcem. son bir hafta kalana kadar. peki ya şuan döllenme oldu diyelim. çalışmalara devam etmenini bi zararı olurmu acaba..

aaaa bakın bide bu geldi aklıma .. ya kızlar yorum yapın hele CADIARZU

benimde adet tarihim yarın ve 2 gündür bana da kramp giriyor. ama sonra geçiyor. büyük gün yarın inşallah ikimiz içindesengözlerimebaksanab pardon hepimiz içindelaelaelaelaelae

:roflol:sağol canım.çok tatlı ya..tabi hepimiz için ama ilk sırada biz varız sanırım o yuzden su 2-3 gun içinde verelim güzel haberleride peşimize ötki arkadaşlarda gelsin beklemeden.:dance:

ya canım aynı şey benimde aklıma geldi bi arkadaşım geçen yıl düşük yaptı doktoru döllendikten sonra ilişkiden olablir demişti.. bi kaç bilene danıştım onlarda abartmadan (akrobasik hareketler olmadan ) sorun olmaz dediler misyoner durumunda ilişki kurmak lazım bence

gğnaydın arkadaşlar heyanlı bekleyişe devam edenler varmı yada bekleyipte hamile kalanlar AALHIMIJ İZNİYLE İŞŞALLAH BU MÜBAREK AYLARDA HEPİMİZ SEVİNÇLİ HABER ALIRIZ

Benimde 9 günüm var oof ooof nasıl geçicek ??

Bakalım gerçi belirti olmasada dün anlattığım gibi bişeyler var ama kendimi hamile değlim ben diye avutuyorum...Off bu ay umutlanmıycam diyorum ama içten içe bişeyler oluyor ay inşallah bu ay burdaki herkes hamiş olur kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar benim adetim geçeli bugün 3. gün oldu ama dün geceden beri kahverengi bordo gibi renkte çok az az lekelenmelerim var.bi bilgisi olan varmı acaba bu konuda test yapıcam gerci bugün dayanamıcam sanırım

bence yap testi ya baksana geçmiş 3 gün tamam artık..Hamileliktede adet tarihinin tam zamanında böyle koyuluklar geliyormuş dedi annem :1closedeyes:

Ama gelmiyomuş..
Bencede yap bu gün ama bizide bilgilendir..İnşallah hamilesindirr

kızlar benim adetimede 9 gün var ben bi de bu sefer çatlatma iğnesi vurunmadım.acaba yumurtalar çatladı mı diye merakla bekliyorum.. hepimiz için hayırlısı olsun kızlar..

merhaba arkadaşlar.bende bu ay korunmamaya başladım.2-3 kere korunmadık.adet tarihime 12 gün var bende heyecanlıyım.birde bişi sorucam hamile arkadaşlara.hamile kalınca bu aşırı uyku hali halsizlik gibi durumlar ilk günlerde olurmu yada nezaman başlar.bende öyle bi durum varda.başımı kaldıramıom

kızlar test yaptım negatif çıktı.kanamam var ama resmen bordo renkte.bilmiyorum bugün sabahtan beri devam ediyo.herhalde regly oldum gibi geliyo ama ilk defa böyle koyu renkli.

ya birimiz kırmızıları görünce diğerleride geliyor arkamızdan heralde.üzgünüm ama bu ayda olmadı arkadaşlar.kırmızıları sabah gördüm.ama gecen ay olduğu gibi yıkama falan uğramadım.annemlerin yanına gideceğim de bayramda:)) bayramdan sonrada hamile kalmadıysam doktora gideceğim.zaten doktorumda çağırmıstı ekime kadar hamile kalamazsan gel demişti.bidahaki tarihim 10 ekim 10 ekimi beklerim heralde gene olmadı gideim doktora

canım hayırlısı üzülme bu ay da kısmet değilmiş. bende dayanamıyorum artık bugun kan tahlili yaptırcam pazartesi günü gelmez bana geriliyorum elimde derece ile geziom evde 3 gündür 36,5 te ısım. bide bayram bayram için tatil rez. yaptırcaz yaptıramıom var mı yok mu die ....

bugun gitcem yaptırcam en azından biliyimde stresten adeti geçiktirip hepten panik olmıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…