adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

Merhaba Herkese
8 eylül - 11 eylül arası yaptıgım ve yaptırdığım testlerin sonucu
bugun belli oldu Şükürkaydirigubbakcemile5

p.tesi Kan verdim niHayet sonucu bugün aldım 923 çıkmışş
ve kızlaaarsüprizzzzz

Hamileyimmm
Yüce Rabbim İsteyen herkese versin inş..
allah hayırlı saglıklı hamilelik göstersin inş. herkese Banada...

darısı diger isteyen Arkadaşlara HaYırlısıyla İnş..

Sevgiler ...a.s.

canım çok mutlu olsun ikinizede sağlıklar diliyorum hayırlı olsun hihoyyyt darısı başımıza

canım çok mutlu oldun ikinizede sağlıklar diliyorum hayırlı olsun hihoyyyt darısı başımıza

Canım tebrik ederim.hihoyyyt

cnmhayırlı olsun allah sag sglim kucagına almayı nasip etsin inşallah.

tebrik ederim:1hug: sağlıkla kucağına alırsın inşallah.a.s.

tebrikler kazasız belasız saglıklı kucacagına almak dılegiylehihoyyyt

inşallah hamisindir canım.bu ay olmadı benim ama cok üzülmedim bu sefer nedense.ailemi görecem ya ondan herhalde.testin sonucunu bizede haber vermeyi unutma emi.hadi bakalım siz hamiş olunda bizde peinizden gelelim kısa zamanda.kaydirigubbakcemile

:teytey:canım çok sevindim allah hayırlı hamilelik ve kaydirigubbakcemile2çoçugunu sagsalim almayı nasip etsin...darısı bizim gibi isteyenlere...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

şimdi verdim tatlili yarın 1 de belli olacak .... rabbim güldürsün yüzümüzü inş...

benim günüm bugündü. olmadım hala. tutması gibi bir ümit yok bu ay ama, insan yine de merakla bekliyor.gamyoncuiremsu
bu arada hayırlı olsun arkadaşım bebeğina.s.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın.Rabbim inşallah bize de nasip eder

benim günüm bugündü. olmadım hala. tutması gibi bir ümit yok bu ay ama, insan yine de merakla bekliyor.gamyoncuiremsu
bu arada hayırlı olsun arkadaşım bebeğina.s.

öyle deme belki tutmustur.gerçi insan umudum yok desede içten içe umut ediyor biliyorum canım.hatta bazen çok taktığı zaman adet olsa bile üstüne görmedir inşallah diye dua ediyor.hadi hayırlısı bakalım.

canimmmcimmm hayirli olsun inann cokk sevindim bizlerede dua et neolurrrr

Herkese ÇooooooooooooooK Teşekkür ederim

Darısı Sizlerin Başına Hayırlısıyla İnşallah...a.s.

Bugun Doktora gidicez Bakalım Hayırlı Sonuçlar İnş.

Allah Herkesin Gönlüne Göre versin inş.

Sevgiler ...:Saruboceq:

a.s.

günaydın kızlar.ben yeni katıldım aranıza.a.sbenim bugün adet günüm.2gündür 3tane test yaptım 2.çizgi silik çıktı.insallah bebişim olur dua edin.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah:Saruboceq:

günaydın kızlar.ben yeni katıldım aranıza.a.sbenim bugün adet günüm.2gündür 3tane test yaptım 2.çizgi silik çıktı.insallah bebişim olur dua edin.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah:Saruboceq:

Canım silik cıktıysa hamile olma olasılığın yüksek bir an önce kan testi yaptır bence.İnşallah güzel haberlerini alırız .:CüvCüv:

sagol canım ama fazla umutlanmakda istemiyorum.kan testi negatif cıkarsa diyede korkuyorum.2aydır olmadı hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…