adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

8 gün kaldı adetime ooof oof...Takmıycam diyorum ama kendime bile çaktırmadan heves yapıyorum..Şimdilik sadece kasıklarımda arada bir sancı ve bel ağrım var hafif hafif..Bakalım ne olcak

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar ve cumalar

öncelikle kısaca yaşadıklarımdan bahsedeyim
ben 2.5senelik evliyim 2kürtajım iki düşügüm oldu son düşügümü yapalıda 7 ay oldu doktor korunma vermişti korunmamız bu ay bitti ve yaklaşık onbeş gündür korunmuyoruz ve doktor folıc plas verdi hamilelik saglıklı geçsin diye ve onbeşgündürde onu kullanıyorum

bu ay başladık korunmamaya ve adetimin günü geçeli 2gün oldu bugünde üçüncü gün çok aceleci ve heycanlıyım bu yüzdende dayanamadım ve test yaptım ama tek çizgi çıktı

sizce bu ayda olmadımı demeliyim yada daha hamileysem bile testte çıkması için çokmu erkenn
sizceeeeeeeee

geç döllenme olduysa cıkmayailir.en doğru sonucu idrar testinde 1 hafta geçtikten sonra verir diye biliyorum.ama merak ediyorsan kan testi yaptır canım.inşallah hamilesindir.

şimdi verdim tatlili yarın 1 de belli olacak .... rabbim güldürsün yüzümüzü inş...

benim bu ayki umudum suya düştü meraktan test yaptırdım ama sonuç negatif rabbim 3 gün içinde mucize vermezse pzt regl olcam. bu ayın duaları bekleyen arkadaşlarım için.... bana ekimi beklemek düştü :a015:

geç döllenme olduysa cıkmayailir.en doğru sonucu idrar testinde 1 hafta geçtikten sonra verir diye biliyorum.ama merak ediyorsan kan testi yaptır canım.inşallah hamilesindir.

inş canım hepberaber hamiş oluruz
belki dedigin geç döllenme olduysa geç çıkabilir
ama çok sabırsızım ümitleniyorum ya hamile degilsem çok üzülürüm herhalde aslında daha korunmayı bırakalı yeni oldu ama ümitlendim işte hayırlısı olsun inş:Saruboceq::Saruboceq:

a.s
kızlar benimde 2. çizgim silik çıktı!! acaba bebişim geliyormu sonundaa:sm_cool:

silikte olsa ikinci çizgin çıktıysa canım kesin hamişsindir çünki benim hep testlerde silik çıkıyordu doktora gidiyorum hamişsin diyordua.s

doktoruna git emin ola.s
ama şimdiden hayırlı olsun demk istiyorum:CüvCüv:
bizede dua et:Saruboceq:

kızlar bişey sormak istiyorum.adetim 2 gün geçti.idrar testinde 2.çizgi belirgin ama silik.oruç tutuyorum.sizce bi zararı olurmu?aynı durumda olupta oruç tutan varmı?ne dersiniz bana yardım edin:uhm::sm_confused:

kendine kalmış bir şey canım tutmak istersen tutabilirsin ama yok tutamam diyorsan kendine güvenmiyorsan tutma....

ben tutmustum ik hamılelıgımın basında suan tam gelişme donemi tam silik cıktıysa hamılesın bence tutma

bie sitede okuduğuma göre ilk aylarda anne birşey yemese cocuk beslenirmiş çünkü ilk aylar kandan besleniyormus ilerleyen haftalarda annenin yediklerinden beslenirmiş.ancak iftar ve sahur arasında bol bol su tüketmelisin bu önemli hamileliğin her döneminde.yani mide bulantısı olup hiç birşey yiyemeyen hastanelere yatnlar var bu sorun yuzunden o bebekler nası besleniyor buyuyor değilmi ama.yinede kendi vicdanına kalmıs birşey.ben okuduğum bir bilgiyi sana aktardım canım.hadi hayırlı olsun bu arada.

7 gun var benımde reglme inş buay umitlerimz boza çıkmaz ama buay olmazada diğer aya inş umidimzi kaybetmediğimz surece inş rabbım bızede nasip edicek imtihan diyepte kabullenmesını bilmk laızm...

ne kadar güzel yazmışsın cnm.benim bu ay olmadı 11 de regly oldum hala kendime gelemedim.ben biraz canı tez olanlardanım içim içimi yer durur.allahım herkese sag saglim ve çok bekletmeden hayırlı EVLATLAR NASİP ETSİN.

kızlar bişey sormak istiyorum.adetim 2 gün geçti.idrar testinde 2.çizgi belirgin ama silik.oruç tutuyorum.sizce bi zararı olurmu?aynı durumda olupta oruç tutan varmı?ne dersiniz bana yardım edin:uhm::sm_confused:

canım silikte olsa iki çizgi çıkmışsa hamilesindir :CüvCüvruç tutup tutmamakta sana kalmış a.s
ama bir sıkıntı yapabilecegini düşünmüyorum sadece arkadaşların dedigi gibi bol bol su iç :içelim:
benimde bugünle birlikte dördünçü günüm geçiyor gamyoncuiremsu
ve bugün aşırı derecede migde bulantım vardı hatta birkaç defa istifra ettim:uhm:
bakalım test yapacam hayırlısı olsun:CüvCüv::Saruboceq:

kızlar ben bugün hastalandım heycanlı bekleyişim hayal kırıklığıyla son buldu.bu ay okadr ümitliydimki hiç edet belirtim bile olmamıştı.... şimdi eşime ben hastalandım demeye korkuyorum.. morelim çok bozuk kızalr bu ayda eşimi hayal kırıklığına uğrattım o da çok istiyor. ALLAH SABIR VERSİN İŞŞALLAH EN KISA ZAMNDA ÇOCUK SAHİBİ OLURUM ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERE NASİP ETSİN İŞALLAH.

Benimde son 5 günüm kaldı :) bekliyoruz bakalım..gün gelicektee adet olcakmıyım diye bekliyorum. Olmazsam eğer bi10 günde öyle beklemeye devam etmek istiyorum..Yani adteimden 10 gün geçsin istiyorum..Bakalım Allah en hayırlısını verir bizlere..Eğer Allah isterse ve Bebeğimiz gelmek isterse o hemen olur..Anlamayız bile..

kızlar bugün hastalandım morelim çok çok bozuk hayal kırıklığına uğradım bu ay çok ümitliydim hiç bir adetr belirtim bile olmamıştı bu yüzden çok ümitliydim ama olmadı işte...herşey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…