şimdi verdim tatlili yarın 1 de belli olacak .... rabbim güldürsün yüzümüzü inş...
geç döllenme olduysa cıkmayailir.en doğru sonucu idrar testinde 1 hafta geçtikten sonra verir diye biliyorum.ama merak ediyorsan kan testi yaptır canım.inşallah hamilesindir.
kızlar benimde 2. çizgim silik çıktı!! acaba bebişim geliyormu sonundaa:sm_cool:
7 gun var benımde reglme inş buay umitlerimz boza çıkmaz ama buay olmazada diğer aya inş umidimzi kaybetmediğimz surece inş rabbım bızede nasip edicek imtihan diyepte kabullenmesını bilmk laızm...
kızlar bişey sormak istiyorum.adetim 2 gün geçti.idrar testinde 2.çizgi belirgin ama silik.oruç tutuyorum.sizce bi zararı olurmu?aynı durumda olupta oruç tutan varmı?ne dersiniz bana yardım edin:uhm::sm_confused:
kızlar benimde 10 günüm var adet olmama ben tedavi görüyorum her ay dau edyirum ama olmuyor işşallah ALLAHIMIN İZNİYLE BU AY KISMET OLUR ALLAH BÜTÜN İSTEYENLERE EVLAT VERSİN ALLAHA ARATTIRMASIN ÇOK ZOR BİRŞEY HEPİNİZ SAĞLICAKLA KALIN İYİ HABERLERİNİZ BEKLİYORUM... ROSEM DE HAMİLE Mİ DEĞİL Mİ BİZE SÖYLESİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?